Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günü Dışarda Geçireceksin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ağustos 2022, Pazar

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 100%

Hoşlandığın birisi varsa eğer ona karşı daha cesur davranman gerekebilir. Hislerini açık açık ifade etmen iyi bir değişim yaratabilir. Bol bol mesajlaşabilir, iletişimi artırarak aranızdaki bağı kuvvetlendirebilirsin bugün.

İş yerinizde yaşanmış olan ufak bir ağız dalaşını özel hayatınızdaki insanlara anlatmak isteyecek, bu şekilde rahatlayacaksınız. İşleriniz aslında hiç de fena gitmiyor.

Biraz para harcaman olası bugün. Ancak harcayacağın bu parayı tam olarak nereye yönlendireceğini bileceksin. O yüzden bu para gereksiz bir masraf olmayacak senin için. Ama etrafındakiler böyle düşünmeyebilir...

Eğer hareketsiz bir biçimde günlerini geçiriyorsan bugün bunu değiştirmek isteyebilirsin. Güzel bir yürüyüş sana çok iyi gelebilir. Daha fazla egzersize odaklanabilirsin. Hareket etmek kan dolaşımına çok iyi gelecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün göreceğin rüyaların önemli anlamları olabilir. O yüzden eline bir kağıt kalem alıp gördüklerini hatırlamaya çalışman gerekecek. Haberci rüyalar sana beklenmedik şeyler anlatmaya başlayabilir.

7 Ağustos 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları bugün tamamen kendinizle başbaşa kalarak iç sesinizi dinlemek isteyeceğiniz bir gün olacak. Özellikle gece gördüğünüz rüyaların gün boyunca etkisinde kalacaksınız. Hayatınızı sorguladığınız ve ne yapmak istediğinize karar vermek için hedeflerinizi değerlendirdiğiniz bir gün sizleri bekliyor.

7 Ağustos 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi ihtiyaçlarını göz ardı edebilirsin. Hafta sonunu iyi değerlendirmelisin. Evde vakit geçirmek yerine dışarda olmayı tercih edeceksin. Sinema, tiyatro gibi etkinliklere gitmek için ailen ya da sevgilinle birlikte hareket etmek isteyebilirsin. Bir gece önce geç saatlere kadar oturmuş olmanın etkisini baş ağrısı ile hissedeceksin.

7 Ağustos 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevre ve arkadaşlıklarınızda bazı yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir. Fikir verirken bunun bir emrivaki olmamasına dikkat etmelisiniz. Aile ile ilgili bazı konularda ise sorumluluklarınızı arttırmak zorunda kalabilirsiniz.

7 Ağustos 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuza ilerlerken şahsi konulara ve ailevi işlere daha hassas yaklaşabilirsiniz. Mizacınız daha dalgalı ve değişken de olabilir.

7 Ağustos 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızla alakalı olarak bekar olan Terazi’ler partner adaylarının maddi gücünü de göz önünde bulundurarak tercih yapmak isteyebilirler.

7 Ağustos 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendinizi biraz “hava atabileceğiniz” bir ortamda bulabilirsiniz. Bu zamana dek içinizde saklanan bir performans sanatçısı var. Başak burcu insanlarının birçoğu oyuncu ya da komedyen. Belki de bugün birkaç espri patlatır ya da heyecanlı hikayeler anlatarak arkadaşlarınızı eğlendirirsiniz. Sahne ışıkları altında ilgi odağı olmaktan korkmayın. İzleyicileriniz sizden asla sıkılmayacak!

7 Ağustos 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi oldukça endişeli hissediyor olabilirsiniz. Belki de büyük bir randevunuz var ve zihniniz en iyi izlenimi nasıl yaratacağınızla meşgul. Ne kadar çok denerseniz, arzu ettiklerinizi o kadar uzağa iteceğinizi unutmayın. Bir başkasını etkilemenin en önemli kısmı kendine güvenmektir. Rahatlayın ve kendinizi fazla kaptırmamaya çalışın.

7 Ağustos 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Para kazanmayı seviyor, size gelen teklifleri anında değerlendirmek istiyorsunuz. Bugün, ruhsal anlamda sezgileriniz çok yüksek. Koşullarınızı yeniden yapılandırmak isteyebilirsiniz. Çevrenize dinginlik savaşları veriyorsunuz.

7 Ağustos 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaş çevrenizdeki ilişkiler gittikçe derinleşecek ve size ömür boyu unutmayacağınız bazı deneyimler yaşatacak. Özellikle yakın arkadaş çevrenizde oluşacak olumlu bir grup dinamiği sizi hedefinize öyle hızlı ulaştıracak ki buna kendiniz de şaşıracaksınız. Herkesi olduğu gibi kabul edin ve enerjiyi serbestçe akışına bırakın.

7 Ağustos 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün ev ve ailenizle ilgilenebilirsiniz ve maddi açıdan destek alabilirsiniz. Bir ev alma hayaliniz var ise bugün bu konuda karşınıza fırsatlar çıkabilir. Sağlığınıza ise dikkat etmelisiniz, diz, eklem, diş, kas problemleri gerçekleşebilir. Aşk konusunda ise şanslısınız ve hayalinizdeki aşk sizi bulabilir, eğer bir ilişkiniz var ise harika bir hale dönüşebilir.

7 Ağustos 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çeşitli nedenlerden dolayı bilinçaltınızın sizi yönlendirmesine izin veriyor ve yaşamı her konuda sorguluyorsunuz. İçsel sesinizin meraklı yönlerinizi ortaya çıkarmasından dolayı, bilgi dağarcığınızı entelektüel düzeyde arttırabilirsiniz.

7 Ağustos 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 02' 18" R
Ay
Terazi
13° 09' 53"
Merkür
Boğa
05° 03' 48"
Venüs
Boğa
24° 41' 51"
Mars
Koç
14° 28' 10"
Jüpiter
Boğa
28° 29' 09"
Satürn
Balık
18° 03' 12"
Uranüs
Boğa
23° 27' 39"
Neptün
Balık
29° 25' 12"
Plüton
Kova
02° 02' 19"
Chiron
Koç
21° 41' 05"
Lilith
Başak
25° 28' 21"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 16:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>