Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Haziran 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun kadar istekli yaşamıyor oluşunuzdaki nedenleri keşfetmeniz gerekiyor. İlginizi arttırmanız gerekecek. İlgisiz biri olmasanız da koşullarınızı daha elverişli hale getirmeye çalışabilirsiniz.

Son aldığınız kararların bazıları biraz hayalci görünüyor, hayata geçirmekte çok zorlanacaksınız. Size daha kısa vadede çözümler gerekiyor. Adım, adım ilerleme yolunu seçmelisiniz.

Parayla ilişkiniz sancılı. Bu konuda çok akıl vereniniz var. Etkide kalıyor, hatalı seçimler yapıyorsunuz. Küçük birikiminiz fazla hareketli, çok çeşitli fikirlerle riske girebilir.

İkili bir ilişkinizde tırmanan çelişkilerin dışardan aldığı etki oldukça fazla. Karşılıklı birer dost olarak eğilmeniz halinde, arkadaşınızla uzlaşmazlıklarınızı gidereceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günün ilerleyen saatlerinde ilginç rastlantılar sizi yeni düşüncelere yöneltebilir. Bazı konulardaki hazırlıklar için hareketlenebilirsiniz. Bugünlerde ısrarcı insanlara karşı biraz daha dikkatli olmanız gerekiyor. Bir kararınızı geri alma durumunuz ve buna çok hakkınız olmasına karşın, birtakım zorlanmalarla uygulama eğilimine gireceksiniz.

7 Haziran 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 08:58 Güneş-Neptün görünümü, ilişkiniz,ortaklığınızı, sözleşmelerinizi, yasal sorunlarınızı gerçekçi şekilde gözden geçirmeniz gerektiğini işaret ediyor. Özel hayatınızda fedakarlığın sınırlarını iyi biliniz. Kendinizi kurban etmeyiniz. Aranızdaki uyumu şöyle bir hakikatler ışığı altında inceleyiniz. İşinize geldiği gibi yorumlamak yerine ortadaki gerçeklere göre yol belirlemek her zaman faydalıdır. Saat 09:35-8 Haziran saat 00:25 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Hangi konuda olursa olsun kaygılanmaktan, olumsuz düşünmekten uzak durun. İnsan bir kez kaygılanmaya görsün, korktuğu başına gelir nedense. Bu nedenle kendinize, partnerinize,yerinizde veya bulunduğunuz ortamlarda, hatta en çok kızdığınız kişiye bile empati ile yanaşmakta fayda var. Çünkü boşluk, sadece size özel bir zaman dilimi değil. Çevrenizdeki diğer kişilerden bundan nasibini almakta. Sakin olmakta fayda var. Gün boyunca her şey gönlünüze göre olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

7 Haziran 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dalgınlığın sorgulanmana neden olabilir. Bu durumu sakince geçiştirerek işlerine odaklanacaksın.

7 Haziran 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel yaşamınızın giderek sizi bunalttığını düşünüyor ve bu konuda ne yapacağınızı bilemiyor iseniz kendinize bir an dönmeli ve nerede hata yaptığınızı düşünmelisiniz. Çünkü yaşadığınız kısır döngüler aynı hataları tekrar yaptığınızı gösterir nitelikte. Partnerinizle uzun soluklu ve ciddi konuşmalar yapmanız gerekebilir.

7 Haziran 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşlerinizi yaparken sağduyunuza güvenmelisiniz. Hisleriniz sizi yanıltmayacaktır. Ortaklaşa konular içinde hassasiyet göstermeniz gerekiyor. Bugün sezgisel ve derin düşünceler içinde olabilirsiniz. Eşinizle, ortağınızla ilgili konularda daha dengeli ve gerçekçi olmaya bakın. Çevrenizden kaynaklanan konular yanlış değerlendirmelere neden olabilir.

7 Haziran 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizi sınırlandıran durumlardan kurtulmak isteyeceksiniz. Yakın çevrenizdeki insanlarla birlikte zaman geçirebilirsiniz. Yabancılarla ilişkileriniz gittikçe artacak.

7 Haziran 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Üstlerinizle, yöneticilerinizle konuşurken kendinizi anlatmakta ve ifade etmekte zorlanabilirsiniz. İş konularında haberleşmeden ve iletişimden kaynaklanabilecek sorunlara dikkat etmelisiniz.

7 Haziran 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklı işlerinizde şartlar sizin elinizde olmayabilir. Özel hayatınızdaki net olmayan koşullar,alanlarınızdaki gelişmeleri de sekteye uğratabilir. Yanlış yönlendirilebilirsiniz.

7 Haziran 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özellikle ikili ilişkilerde kandırılmaya çok açıksınız. Aldanma konusunda uyanık olun. Herkes size karşı gerçek yüzünü göstermek istemeyebilir. Aşk konusunda bir Romeo Juliet sendromuyla karşı karşıya olsanız da yaşamın gerçeklik maskesini aklınızdan çıkarmayın. Bazı temalar hayallerinizi süslemekle sınırlı kalmalıdır. Az ve öz ile yetinmek sizi tatmin etmeli.

7 Haziran 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz.

7 Haziran 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 07' 04"
Ay
Kova
19° 22' 28"
Merkür
Koç
17° 39' 36"
Venüs
Boğa
03° 08' 52"
Mars
Koç
01° 04' 08"
Jüpiter
Boğa
24° 21' 52"
Satürn
Balık
16° 43' 39"
Uranüs
Boğa
22° 26' 49"
Neptün
Balık
28° 57' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 25"
Lilith
Başak
23° 31' 52"
True Node
Koç
15° 20' 42"
Son Güncelleme : 02/05/2024 03:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>