Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Ayrıntılara Dikkat Ediyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Mayıs 2020, Perşembe

Aşk 50%
Para 50%
Sağlık 10%

Bir şeyler hakkında güçlü düşüncelere sahip olan insanlar, yolunuza engel olabilir. Bu gerilimin neden olduğu enerjiden en çok etkilenen konular aşk ve romantizm. Herkes düşmanınız değil, unutmayın. Bu konuda paranoyak olmamaya çalışın. Rahat bir yaklaşım sergilemek için elinizden gelenin en iyisini yapın ve işler iyi sonuçlanacak, inanın.

Bugün yaratıcı bir ruh hali içinde olabilirsiniz. İşinizde eğlenceli bir şey üzerinde çalışma şansınız varsa, bunu yapmaya çalışın. Bir web sayfası tasarlamak için biraz zaman harcayın. Arkadaşlarınıza veyaarkadaşlarınıza komik e-postalar gönderin. Mizah duygunuz şu anda artacak ve siz sadece oyun oynamak isteyebilirsiniz! Bu iyi ruh halinizi çevrenizdeki neşelenmeye ihtiyacı olabilecek kişilerle paylaşmaya çalışın.

Ailenizden veya akrabalarınızdan olabilecek eski bir ziyaretçi bugün kapınızı çalabilir. Bu kişi, sizin daha önce hiç görmediğiniz bir özelliğini ortaya çıkarabilir ve bu da hoş bir sürpriz olabilir, hatta belki size yeni imkanlar da sunabilir. Çekinmeyin ve belirsiz olduğunuz konularda bilgi veya tavsiye isteyin. Bu kişi sizin için bunları sağlayabilecek biri.

Kavga o kadar kanlı olabilir ki ringden kendini dışarı atmak isteyebilirsin. Neden kendini savaşmaya değmeyecek bir şey için böyle bir kargaşanın içine atasın? Savaşmak isteyeni karşına alıp onunla sakince olayı halletmek için adım atan taraf sen olmalısın. Savaşçı enerjisinden öte iyileştirici enerjin çok daha güçlü.Bugün makineli tüfek gibi sıraladığınız doğrularınızla muhtemelen kimseyi etkileyemeyeceksiniz. Sözlerinizin ardındaki duyguları ifade ederseniz daha çok yol almanız mümkün. Hissettiklerinizi söylemeniz düşündüklerinizi söylemenizden daha önemlidir. Bu durum sizin mizacınıza ders düşse de bugün yapılabilecek en doğru şeyin bu olduğunu göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün içinizden farklı bir şeyler denemek gelebilir. Daha önce hiç denemediyseniz kendinizi dansla ifade etmeye ne dersiniz? Odun gibi olduğunuzu düşünüyor olsanız bile kendinizi şaşırtabilirsiniz. Tarzınız ne olursa olsun mutlaka yaparken aptal gibi hissetmeyeceğiniz bir dans vardır; ister polka gibi basit, ister tango gibi karmaşık olsun. Bu hem size harika hissettirecek hem de egzersiz yerine geçecektir.

7 Mayıs 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Akrep burcundaki şifalı dolunay ile yakınlarınızla olan ilişkileriniz size huzur getirecek. Alınacak kararlarınız olabilir, çevrenizden destek alın.

7 Mayıs 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailesinden ayrı yaşayan bir Başak burcuysan onlara duyduğun özlemin şu sıralar artabilir. İş konusunda kendini geliştiriyor olman, problemler ile karşılaştığında paniklememeni sağlıyor. Bugün için her zamankinden daha heyecanlısın. İlişkisi olan bir Başak burcuysan ayrıntılara daha fazla dikkat etmeye başlayabilirsin. Bu durum aşırıya kaçmadığı sürece karşı tarafın hoşuna gidiyor. Bazı dostların senden tavsiye isteyebilir.

7 Mayıs 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkinci şans konusunda eski aşklarınız ve dostluklarınız gündeminize gelebilir. Kırıldığınız konuları izah etmek ya da savunmak bugün pek size göre değil. Anlaması gereken sessizliğinizden bile anlar.

7 Mayıs 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizdeki olaylar gündeminizi etkileyebilir. Zihinsel hareketliliğin yüksek olduğu bir gündesiniz. Mantıklı yaklaşımınızla olayların üstesinden rahatlıkla gelebilirsiniz. Bugün ticari yazışmalar yapmanız gerekebilir. Hazırlanan sözleşmelerde dikkatli olmaya özen gösterin. Öğleden sonra beğenilerde ve zevklerde aşırılıklara kaçmamaya özen göstermelisiniz.

7 Mayıs 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kişisel yeteneklerinizi keşfedebilirsiniz ve nitelikleriniz ön plana çıkabilir ancak planlama yapmak hususunda acele etmemenizde fayda var.

7 Mayıs 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün gerçekleşen dolunayla birlikte yakın çevrenizle, her gün görüştüğünüz kişiler, komşularınız, kardeşlerinizle ilgili gelişmeler gündeme gelebilir. Bu gelişmelerle birlikte onlara dair yeni farkındalıklar içinde olabilir, iletişim konularında karar alabilirsiniz.

7 Mayıs 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün eğer boş zamanınız olursa bu zamanı bulunduğunuz ortamı daha güzelleştirmek için harcayın. Masanızdaki fazlalıkları kaldırın, eski kıyafetlerinizi ayırın ya da raflarınızın tozunu alın.

7 Mayıs 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Akrep burcunda bir Dolunay meydana gelecek. Uzun süredir devam eden eğitimleriniz bu dönemde sonlanabilir, aldığınız eğitimlerin karşılığını almaya başlayabilirsiniz.Yakın çevrenizle ilişkileriniz alacağınız kararlarda ön planda olacaktır. Kardeşlerinizle, kuzenlerinizle ve komşularınızla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

7 Mayıs 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak.

7 Mayıs 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kişisel hayatınızdaki sakinlik sizi rahatsız edecek seviyede. Biraz sosyalleşmeyi düşünmelisiniz. Yaratıcı tarafınız zirvede olduğu için yeni bir şeyler öğrenme zamanı. Üstelik küçük yatırımlar yapmak için de güzel bir gün.

7 Mayıs 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Değişik ve orijinal fikirlere her zaman açıksınız. Yaratıcılığınızı engellemeyen ve içinizdeki coşkuyu ortaya çıkaran işler yapmayı seviyorsunuz. Bugün her şeyi çok çabuk kavrayabiliyor ve olaylara etkili çözümler getiriyorsunuz.

7 Mayıs 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 12' 27" R
Ay
Terazi
27° 46' 25" R
Merkür
Boğa
06° 47' 41"
Venüs
Boğa
26° 11' 31"
Mars
Koç
15° 23' 32"
Jüpiter
Boğa
28° 46' 21"
Satürn
Balık
18° 07' 50"
Uranüs
Boğa
23° 31' 52"
Neptün
Balık
29° 26' 50"
Plüton
Kova
02° 01' 44"
Chiron
Koç
21° 44' 40"
Lilith
Başak
25° 36' 26"
True Node
Koç
14° 55' 50"
Son Güncelleme : 20/05/2024 21:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>