Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mayıs 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle çok kavga ediyorsunuz fakat bu sayede sevginizi ölçebiliyorsunuz. Fakat bazen kavgaların ölçüsünü kaçırabiliyorsunuz ve hem kendinizi hem de sevgilinizi çok yıpratıyorsunuz.

Bugün dışsal ilişkiler konusunda başarılı adımlar atabilirsiniz. Bazı projelerinizi gerçekleştirmek için uygun bir gündesiniz.

Bugünlerde para biriktirmeniz gerekebilir çünkü önümüzdeki günlerde parasal kaynaklarınızın önemli bir kısmı kesilecek.

Bugünlerde hayatınızda bir değişiklik yapma düşüncesindesiniz fakat dikkat etmezseniz geleceğiniz ile ilgili sorunlar çıkabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Masraflı sosyalliklere dikkat ! Sosyal hayatınıza getirmeye çalıştığınız hareketlilik, belli bir ölçüde tutmaya çalıştığınız standardınızı olumsuz etkileyebilir. Üretkenliğinizin belli sınırlarda sıkışıp kalması, sizin hatalı seçimleriniz kadar, dışınızdaki etkilerle de alakalı. Bununla ilgili olarak belirginleşen destek eğilimleriniz, beklemediğiniz kişilerde ilgi görebilir.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay İkizler burcunda hareket ediyor. Ay-Mars kavuşumunun aynı anda Jüpiter ile karşıtlık yapması, sabahhayatınızda stresli zamanlar geçirmenize neden olabilir. Saat 12:06 itibariyle Ay hareketini boşlukta sürdürecek. Toplantılarınızda, önemli görüşmelerinizde kararlar almakta zorlanabilirsiniz. Yöneticiniz Merkür ise bugün Boğa burcunda Uranüs ile kavuşuyor. Beklemediğiniz sürpriz bir haber sizi sevindirebilir. Eğitim hayatınızı, yurt dışı işlerinizi ilgilendiren güzel haberler de alabilirsiniz.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni maddi kaynaklar elde ediyorsun!Ay, sabah saatlerinde boşlukta hareket ediyor. Kendi işini yapan bir Başak burcuysan senin için oldukça verimli bir alışveriş gerçekleşebilir. Eğer fikirlerini ve düşüncelerini geliştirebilirsen, yeniimkânları oluşturmak içinyerine müşteriler kazandıracaksın. Birine yakın zamanlarda bir miktar para verdiysen, bugün o paranın geri dönüşünü yapabilirsin. İş yerinde aynı departmanda çalıştığın bir arkadaşınla, işinizle alakalı bir fikir ayrılığına düşebilirsiniz. Sevgilin varsa, ona söylemek istediğin fakat kararsız kaldığın bir konu olabilir! Akşam saatlerinde uzun zamandır görüşmediğin arkadaşlarınla bir araya gelerek sohbeti bol anlar geçireceksin.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğitim veya ticaret hayatınızda zoraki olarak ani bir şekilde vermeniz gereken kararlar sizi zorlayabilir. Güven duyabileceğiniz insanlardan fikir alabilirsiniz.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki gelişmelere gündeminizi etkileyebilir. Hedeflerinize ulaşmak için öğle saatlerinde güzel şanslar elde edebilirsiniz. Toplum önünde olmak için kendinizi hevesli hissedebilirsiniz. Gün içinde alacağınız doğru kararlar, sizi hızlı bir şekilde hedefinize taşıyabilir. Yakın çevrenizden gelecek haberlere karşı hazır olmalısınız.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Planlı olmaktan ziyade anın güzelliklerini karşılarsanız kendinizi daha mutlu hissedebilirsiniz. Kalbinizden geçenlerden ziyade mutluluğunuza odaklanmanız sizi iyi hissettirebilir.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Günlük hayatınızı planlamakta zorluk çekiyorsunuz. Son zamanlarda sürekli işe geç kalıyor, işlerinizi yetiştiremediğiniz için mesaiye kalıyor olabilirsiniz. İşten kaçma ve normal süreçleri de kaytarma isteğiniz söz konusu olabilir. Gelecekte sizi sürprizler bekliyor. Ancak onlarla karşılaşmadan önce yönetmeniz gereken konular var.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ay öğle saatlerinde burç değiştiriyor ve sosyal açıdan hareketli bir gün sizi bekliyor. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, ortak çalışma ve aktivitelere katılabilirsiniz. Geleceğe yönelik fikir ve düşüncelerinizi tartışabilirsiniz.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Uranüs'ün kavuşumu yurt dışı, yabancılar, uluslararası işler konusunda size ani çözümler getirir. Uzun zamandan beri devam eden projelerinizde hızlı sonuçlar elde edersiniz. Yabancı birisiyle aranızda sıra dışı bir aşk doğabilir. Kişisel fikirlerinizi hızlı değiştirme zamanı. aşk Burç burç yorumları Çarşamba günlük burç yorumları Uranüs Venüs

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, tüm vaktinizi günlük işlerinize ve bunların detaylarına ayırabilirsiniz. Genel olarak kendi başınıza çalışma eğiliminde olabilirsiniz ama deneyimli kişilerden bazı destek taleplerinde bulunmanın da sizin yararınıza olacağını aklınızda tutun.

8 Mayıs 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 57' 06" R
Ay
Kova
02° 40' 27"
Merkür
Koç
17° 06' 30"
Venüs
Boğa
01° 40' 03"
Mars
Koç
00° 08' 35"
Jüpiter
Boğa
24° 05' 01"
Satürn
Balık
16° 37' 23"
Uranüs
Boğa
22° 22' 41"
Neptün
Balık
28° 55' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 41' 22"
Lilith
Başak
23° 23' 52"
True Node
Koç
15° 20' 47"
Son Güncelleme : 30/04/2024 23:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>