Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Bugün Kendi Yaralarını Sarmakla Meşgulsün Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Kasım 2019, Cumartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Başınızın etini yiyen bazı endişeleriniz olabilir. Bunlar maddi kaygılardan veya bazı küçük sağlık şikayetlerden kaynaklanabilir. Ancak, sizi düşürmelerine izin vermeyin çünkü bunları aşmak için gücünüz yerinde. Her ne kadar şimdiki durumunuz size iç karartıcı gelse de, bundan yakında kurtulacaksınız. O zamana kadar, sevgi, dostluk ve inanç gibi değerlere güvenmeye devam edin.

Çok titiz bir insansınız ve detaylara gösterdiğiniz ilgi size tanınırlık kazandırabilir. Rakamlarla veya bilgisayar verileriyle çalışıyorsanız, rakamlara dikkat etmeniz harika sonuçlar doğurabilir. İşinizin yanında durmaktan çekinmeyin. Bu, çevrenizdeki diğer kişilerin uzmanlığınızı takdir ettiğini anlamanız için iyi bir zaman. Alkışlara karşı rahat olmaya çalışın, çünkü gelecekte daha fazlası olabilir!

Bugün bazı teknik aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Bir donanım parçası kırılabilir veya yeni kullandığınız bir alet bozulabilir ve acilen değiştirmek zorunda kalabilirsiniz. Bu da bütçenizi etkileyecektir. Bunun dışında etrafınızdak gerginliklerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Bu teknik zorluklardan dolayı tek suçlanan kişi siz olacaksınız ama her şeyi düzeltmek için efsanevi taktiklerinizi kullanacaksınız.

Kendini daha yaratıcı bir şekilde ifade etmeye karar verebilirsin. Bazen insanlar seni pratik, tutucu olarak tanımlıyor. Canlı bir hayal gücün olduğunu ise her zaman fark edemiyorlar. Yaratıcı yönünü bugün açığa çıkar. Kendini zeki şakalarla ifade et veya artistik ruhunu onurlandıracak bir şeyler bul. Bir enstrüman çalmaya vakit ayır veya resim yap.Aynı oyunun tekrar tekrar perdelenmesini istemiyorsanız, oyunculara katılmayın. Kurban rolüne bürünerek manipülasyona ve diğerlerince kontrol edilmeye davetiye çıkarıyorsunuz. Tekrarlayan bir örüntüyü durdurmak için sorumluluğu kabul edip iyileşme sürecinde önemli bir rol olynadığınızın farkına varmanız gerekiyor. Değişme gücü ve cesaretine sahip olduğunuzu unutmayın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün adeta bir filozof kral rolüne bürünmüşsün. Hatta bir krallığın nasıl yöneltilmesi gerektiğine dair fikirlerini açık edebilirsin. İnsanlarla etkileşime geçip karşılıklı olarak birbirinizin hayatlarında olumlu değişimler yaratmak için harika bir gündesin. İlk adımı sen at ve herkesin katılabileceği tarzda stratejiler veya oyun planları sun. Bir grup koçu gibi davranırsan, "takım"ın bugün skor yapma şansı elde edebilir!

9 Kasım 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tüm gün Ay, Koç burcundaki hareketine devam ediyor. Ay ve Venüs arasındaki pozitif görünüm sayesinde sabah maddi olarak rahatlayacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu konu eşinizin geliriyle ilgili de olabilir. Ay ve Satürn arasındaki gergin açının etkinleşmesiyle gece riskli hareketlerden sakının. Sizin yapmamanız gereken hareketler için kendinizi zorlamayın.

9 Kasım 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Üst üste gelmiş ödemelerini, kariyerini ve yapman gereken her şeyi düzene sokmak adına, ailenden maddi destek için yardım isteyebilir,bağlantılarınla görüşeceğin kalabalık bir gün geçirebilirsin. Birlikte olduğun kişinin sorunları ile uğraşmak yerine kendi sorunlarına odaklanmalısın. Bu seni elbette ki bencil biri yapmaz. Sevgilinin sorunlarıyla ilgilenirken kendi hayatını da tamamen bir kenara koymamalısın. Anne ailesini yakından ilgilendiren enteresan haberler karşısında tavrını korumalısın. Bazı konuları göz ardı etmemen gerekir. Önemli olan ne istediğin olacaktır. Mide problemi olan bir Başak burcuysan, işlenmiş gıdalardan uzak durmanda fayda var.

9 Kasım 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gündelik rutinlerinizi yeniden düzenlemeli ve sağlığınız ile ilgili konularda daha özenli olmalısınız. Hayatınızda bugün sizi yoran ve bıkkınlık veren ne varsa artık uzaklaştırmalısınız. Bazı sorunlar sizler için bir toparlanma ve kendine gelme nedeni olabilir.

9 Kasım 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bazı huzursuzluklar ya da sizi karar almaya yöneltebilecek nedenler gündeme geliyor. Dolayısı ile duygularınızı anlamaya bakın ve daha sakin kalın.

9 Kasım 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fırsatlarınız mesleki alanlarda da fazlalaşacak, hepsini yakalamakta güçlük çekebilirsiniz, yine de belirgin olanları fark edip, ayırmanız oldukça önemli olacak.

9 Kasım 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kendinizi mesafeli, istediğini başaran ve elde eden bir enerji ile insanlara ifade ederken, aşk hayatınızda daha toleranslı ve sakin davranmanızın faydalı olacağı bir zamandasınız. Bu süreçte finansal konularda geçici bir zorlanma yaşayabilirsiniz.

9 Kasım 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çok hoş giden bir sohbet bir anda alevli bir tartışmaya dönüşebilir. Böyle bir tartışmanın ortasında kaldığınızda yapmanız gereken en doğru şey karşınızdakini dinlemeye ve anlamaya özen göstermek olacaktır.

9 Kasım 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Koç burcundaki seyahati, ortak paylaşımlarınızı ve alacak verecek dengenizi mercek altına almanıza neden olur. Ani tahsilatlar gündeme gelse de harcamalarınızda bir o kadar hızlı olabilir. Çalışma temponuzdaki artış bugün tavan yapar, 24 saat size yetmez hale gelebilir. Sağlığınıza özen göstermekte fayda var. Hayatınızdaki önemli bir kadınla aksiyonu ve gerilimi bol bir diyalog kurarsınız.

9 Kasım 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Adımlarınızı sağlam atın.

9 Kasım 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Başak burcu birikim yapabilecek akışa sahipseniz, mutlaka birikim yapmanız gereken zamanlardasınız. Taşınmaz mülklere hatta değerli madenlere yatırım yapabilirsiniz. Lüks tüketime çok müsaitsiniz. Aman para biriktireyim derken elinizdekinden de olmayın. Hem çok güzel haberler alacak hem de bu haberleri çevrenizle paylaşacak kişi olacaksınız.

9 Kasım 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; vergi, sigorta, miras, kredi, nafaka ve borçlarla ilgili gelişmeler sürprizlere yol açabilir. Sevdiklerine, çocuklarına ya da keyiflerine yaptığın harcamalar üstünde baskı hissetmene ve finansal krizlere yol açabilir. Fırsatları değerlendirmek ve girişimlerde bulunmak için ailenin desteğine ihtiyacın olacaktır.

9 Kasım 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 12' 31" R
Ay
Terazi
15° 16' 43" R
Merkür
Boğa
05° 18' 43"
Venüs
Boğa
24° 54' 55"
Mars
Koç
14° 36' 14"
Jüpiter
Boğa
28° 31' 39"
Satürn
Balık
18° 03' 53"
Uranüs
Boğa
23° 28' 16"
Neptün
Balık
29° 25' 27"
Plüton
Kova
02° 02' 14"
Chiron
Koç
21° 41' 36"
Lilith
Başak
25° 29' 32"
True Node
Koç
14° 56' 47"
Son Güncelleme : 19/05/2024 20:15

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>