Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Haziran 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onunla bir şeyler yaşama isteğinizi zor dizginlemenize karşın, bu ilişkiye başlayacağınıza dair bir belirti de göstermiyorsunuz. Kısa bir heyecanla yetinmek zorunda kalabilirsiniz.

Verimli çabalarınızla yakındahayatınızda sevineceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. İşle ilgili gösterdiğiniz istikrar, takdir topluyor. Bunun sizi tetikleyip eforunuzu arttıran bir etki yarattığı imajı veriyorsunuz.

Bir satış işinizden haberdar edileceksiniz. Bununla ilgili zaman yaratıp işi takip etmeniz gerekecek. Kazancınız bir birikim sağlamanıza yetmiyor. Günübirlik yaşıyorsunuz.

Bir yakınınıza kefil olmanız istenebilir ve yine sorunlar yaşayabilirsiniz. Bugünlerde geçmişteki bir kefalet olayınızı anımsamanızda yarar olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir akraba ilişkinizde size yakınlaşma isteğine soğuk duracaksınız. Önümüzdeki günlerde sıkı bir pazarlığın içinde olabilirsiniz. Bu pazarlık, alıp almamakta kararsız kaldığınız bir malla ilgili. Kendinizi özenle korumaya çalıştığınız bir problem, sizin bilginiz dışında besleniyor. Sizin bu konuyla alakalı, elinizi bağlayan birtakım bağlarınız var.

1 Haziran 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tüm gün boyunca Ay, sizlerin burcunda hareket etmeye devam ediyor. Ay ve Neptün arasındaki olumlu kontak sayesinde sevdiğiniz kişiyle romantik zamanlar geçirebilirsiniz. Duygusal tarafınız bugün ağır basacaktır. Ay'ın akşam Venüs ile kurduğu pozitif etki sayesinde de girdiğiniz ortamlarda adeta parlayacaksınız. Yalnızsanız birilerinin kalbini fethedebilirsiniz.

1 Haziran 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Değişimin gücüne inanıyorsun!Ay, bugün burcunuzda hareket ediyor. Çalışan Boğa burcuysan, sabah saatlerinde işlerini toparlamakta zorluk çekebilirsin. Fakat öğle saatlerine doğru konsantrasyonunu toplayıp, işine dört elle sarılman mümkün olabilir. Çevrende bulunan aslında sadakatsiz insanların sadakatlerini övmeye çalışarak senin gözüne girmeye çalışabilirler. İlişkin varsa ya da evliysen, burcuysan, gün boyu şehir turuna çıkabilir, alışveriş yapabilirsiniz. Değişimin gücüne zamanla inananlardan biri de sensin. Kararsız kaldığın konularda bir sonuca ulaşmak için acele etmemelisin; günün akışı düşüncelerimi toplamana yardımcı olacak.

1 Haziran 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün her şeyi yapabilecek güce kendinizde bulabilirsiniz. Geçmişten kalan bitirilmemiş işlerin üstesinden kolaylıkla gelebilir ve kendinize olan güveniniz sayesinde yeni işlere de başarı ile imza atabilirsiniz.

1 Haziran 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda küçülmekte. Şahsi konulara daha çok zaman ayırabilirsiniz. Hayatın güzel ve keyifli yönlerine yönelin.

1 Haziran 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiklerinize destek olurken aslında kendinize de destek oluyorsunuz. Olaylar, sizin de açmaz konularınıza bakış açıları sağlayarak ilham kaynağı olabilirler.

1 Haziran 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Boğa; burcunda ilerleyen Ay, bugün kişisel ve ruhsal bakımına vakit harcamanı, var olan şartlarına uyum sağlamanı ve maddi kaynaklarındaki gelişmeleri destekliyor olabilir. Tatil veya gezi planları yapmak için günün enerjisinden yararlanabilir ve çevrenin olumlu desteğini alabilirsin.

1 Haziran 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızdan birinden romantik ilişkileriyle ilgili mutlu bir haber alacaksınız. Bugün yolda giderken ve araba kullanırken dikkatli olun. Dikkat dağıtıcı durumlar görünüyor.

1 Haziran 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftasonunda planladığınız kararları somutlaştırma zamanı. Tüm gün Ay burcunuzda seyahat edecek. Partnerinizle unutulmayacak bir gün yaşayabilirsiniz. Aranızdaki tutku ve güven başınızı döndürebilir. Sanat gösterisine gidebilir, hobilerinize odaklanabilirsiniz. Herkesin bakışları üzerinizde olacak.

1 Haziran 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bir kıskançlık yaşayacaksınız. Buveya aşk hayatınızda olabilir. Yeni konulara el atmanın tam zamanı. Sevdiğiniz varsa havailik etmemeli ve ona sadık kalmalısınız. Sevdiğiniz yoksa karşınıza beğeneceğiniz kimseler çıkacak.

1 Haziran 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 35' 51" R
Ay
Başak
13° 10' 18"
Merkür
Boğa
01° 38' 39"
Venüs
Boğa
21° 34' 49"
Mars
Koç
12° 32' 28"
Jüpiter
Boğa
27° 53' 16"
Satürn
Balık
17° 53' 08"
Uranüs
Boğa
23° 18' 50"
Neptün
Balık
29° 21' 41"
Plüton
Kova
02° 03' 24"
Chiron
Koç
21° 33' 28"
Lilith
Başak
25° 11' 29"
True Node
Koç
14° 53' 40"
Son Güncelleme : 17/05/2024 03:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>