Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Kendini Kontrol Ediyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ocak 2022, Pazartesi

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 100%

Eğitiminiz konusunda bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Yeni şeyler öğrenmeyi seviyorsunuz ve belki de belirli bir şeye ilgi duyuyorsunuz. Yeni bir bilgisayar programlama dili öğrenmek isteyebilirsiniz. Veya çok yeni teknolojilerle çalışmak için kendinizi hazır hissedebilirsiniz. Kariyerinizde size yardımcı olacak bilgileri edinmek isteyeceksiniz. Bir seminere veya kursa kayıt olmak isteyebilirsiniz.

Bugün ayrı telden çalmayı bırakma zamanı. Ofiste yapılacak pek çok şey var ve eğer dikkatli olmazsanız bu işler sizi bitkin düşürebilir. İş arkadaşlarınızın endişeli hali de durumu daha iyi bir hale getirmiyor elbette. Çılgınlar gibi çevrede dolaşıp çok fazla gürültü ediyorlar fakat pek birbaşardıkları söylenemez. Bugün kendi temponuzda çalışsanız iyi edersiniz. Ddaha yavaş olsanız bile daha verimli çalışacaksınız.

Kesinlikle hassas ve sezgisel bir insansınız fakat bu duygular bugün her zamankinden biraz daha fazla olabilir. Farklı yerlerden hatta zamanlardan insanların hayatını okumak, insan doğasına yeni sezgiler getirerek o insanların duygu ve hislerini anlayabilmenizi sağlıyor. Özellikle yazma alanındaki yaratıcı projeleriniz için bu durumdan istifade edebilirsiniz. Aklınıza gelen şeyleri daha sonra unutmamak istiyorsanız, en iyi şey not etmek!

Belli bir konuya yönelik aşırı derecedeki hassas yaklaşımın seni hemen çıkarımlar yapmaya itiyor ve bu da gerçekleri görmeni engelliyor. Bütün verileri değerlendirmeden hemen varsayımlara girişiyorsun. Büyük ihtimalle, en kötüsünü düşünüyorsun ve bu da seni daha da strese sokuyor. Gerçekliğinden emin olmadığın şeyler için kaygılanmamalısın.Uzun zamandır süregelen tartışmalar artık sizin için kritik bir aşamaya geliyor gibi. Kızışan düşmanlık bugün baş gösterirse şaşırmayın. Bunun sizin kendi eylemlerinizden kaynaklanması yüksek ihtimal. Öfkeli tartışmalar doruk noktasına ulaşıyor ve inatçı karakteriniz eşit derecede inatçı bir güçle karşı karşıya geliyor. Her şeyi gereğinden fazla ciddiye almaktan vazgeçmenizde fayda var. Unutmayın ki hayat eğlenmek için var ve bizim amacımız da yalnızca mutlu olmak!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ummadığın gelişmelerle karşılaşabilirsin. Bunlarla yüzleşmek için daha cesur olmalısın. Sorumluluklarından kaçmamak problemleri çözmeni kolaylaştırabilir. Yanındaki insanlardan yardım istemeyi düşünebilirsin.

10 Ocak 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tüm gözler üzerinizde… Ay’ın burcunuza geçiş yapmasıyla birlikte ilgi odağı oluyorsunuz. Böyle zamanlarda kaçıp saklanmak yerine kendi hedeflerinizi önceliklendirmeli, kendi değerinizi ortaya koymalısınız.

10 Ocak 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğer sevgilisi olan bir Boğa burcuysan, sevgilinin yoğun temposundan sana vakit ayıramamasından şikâyet edebilirsin. Son zamanlarda mental olarak yorulman, dalgınlık verebilir. Sorumluluklarını yerine getirirken, stres seviyeni kontrol altına almak isteyebilirsin. Ailen ile uzun zamandır vakit geçiremiyorsan, akşamını onlara ayırmaya karar verebilirsin.

10 Ocak 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer hayatınızda yeni bir sözleşme imzalamak için son görüşmeyi gerçekleştirebilirsiniz. Eğitim hayatınız ya da geleceğe dair planlarınızda önemli değişimler yapmak için doğru bir gündesiniz.

10 Ocak 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Elinizde olmayan nedenlerden dolayı işlerinizde çok fazla fedakâr davranabilirsiniz. Gizli kalan konulardan dolayı düşmanlarınız olabilir. Akışta kalmaya çalışın. İçsel süreçler yaşayacağınız zamanlar var. İlgilendiğiniz konularda cesaretli davranabilirsiniz. Bugün sosyal konularla ilgilenmek size iyi gelebilir.

10 Ocak 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Eleştirilere maruz kalabilirsiniz. Eski arkadaşlarınız ile haberleşip birlikte programlar yapın.

10 Ocak 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birtakım oldukça sevimsiz rüyalar sizde anlayamadığınız rahatsız edici bir korku hissi yaratabilir. Rüyalarınızı not edip sonradan sembolleri analiz etmeye çalışın. Muhtelemelen bu rüyaların yalnızca geçmişten duygusal kesitler olduğunu fark edeceksiniz. Bugün kitap okuyarak veya bir gerilim filmi izleyerek gerçek dünyadan kaçmanın yollarına bakabilirsiniz ya da alışılmamış ve biraz da riskli, yeni bir hobi denemeyi isteyebilirsiniz. Dikkatli olun! Kendinizi sınırlamayın ancak düşüncesizce de hareket etmeyin.

10 Ocak 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sıkışmış veya kafanız karışmış hissettiğinizde, iç sesinize güvenin. Bugün kariyer alanınızdaki girişimlerinizden yeteri kadar sonuç alamadığınızı düşünseniz de meslektaşlarından veya üstlerinden takdir göreceksiniz. İş arayan insanlar bugün arzu ettikleri şirkettebulma şansına sahipler. Aşk cephesi bugün pekiyi değil. İlişkiyi de bitirme potansiyeline sahip bir tartışmaya dâhil olabilirsiniz.

10 Ocak 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu hafta çevrenizde otoritenizin sarsılmasına tahammülünüz yok. Eskiye ve ailenize bağlılığınız tartışılmaz. Duygu derinliğinizi her zaman ortaya çıkarmaktan hoşlanmadığınız için,sizi yanlış tanımalarına neden oluyorsunuz.

10 Ocak 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eğer hayatınızda belirsizlikler varsa, bunları netleştirmek ve yaşamınızı daha istikrarlı bir çerçeveye oturtmak için doğru zamandasınız. Hiçbir yeni engelle karşılaşmayacağınız gibi, insanlar sözünüzü dinleyecek ve size saygı gösterecek. Şimdi düzene sokacağınız konular, ileride yıldızların bu denli elverişli olmayacağı zamanlarda da rahat etmenizi sağlayacak. Kendinizden son derece emin olma eğilimindesiniz, ama bu konuda biraz ölçülü davranmalısınız.

10 Ocak 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Öğleden sonra Ay sizin burcunuza geçiş yapıyor. Plan ve projeleriniz üzerinde çalışmak için Perşembe gününe kadar olan zamanı kullanabilirsiniz. Bu süreçte yeme-içmeyi abartabilir, kilo alabilirsiniz dikkatli olun.

10 Ocak 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Her dediğinizin ve istediğinizin sevdiğiniz kişi tarafından yerine getiriliyor olması dikkate değer bir durum. Ancak yaşamın biraz da aldığın kadarını vermeyi de bilmek olduğunu da belirtmekte fayda var. O kadar da hayırsız olmadığınız göstermenin zamanı da geldi. İş arkadaşlarınızla ilişkilerinizi güçlendirmeniz sizin performansınızın da yükselmesinde çok etkili olacak. Bunun için çaba harcamalısınız. Dostluk adına gözden çıkardığınız bir para, yakında size geri dönebilir

10 Ocak 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 58' 44" R
Ay
Başak
17° 50' 51"
Merkür
Boğa
02° 09' 38"
Venüs
Boğa
22° 04' 01"
Mars
Koç
12° 50' 34"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 53"
Satürn
Balık
17° 54' 44"
Uranüs
Boğa
23° 20' 13"
Neptün
Balık
29° 22' 15"
Plüton
Kova
02° 03' 15"
Chiron
Koç
21° 34' 40"
Lilith
Başak
25° 14' 07"
True Node
Koç
14° 54' 16"
Son Güncelleme : 17/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>