Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mayıs 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Adını koyamadığınız duygularınız biraz karmaşık. Geçmişle olan bağlarınızı gevşetme güçlüğü yaşıyorsunuz. Karşınıza çıkanın ne olduğunu anlamanız, yüreğinizi tamamen boşaltabilmenize bağlı.

İş yaşamınızda yeni bir süreci adımlıyorsunuz. Birçok yeniliği bir arada barındıran bu süreç, sizi çok kazançlı çıkartabilir. Önümüzdeki günlerde cesaret ve doğru kararlar gerekiyor.

Paranızı değerlendirme niyetleri için henüz erken. Suların biraz daha durulmasın beklemeni daha akılcı olabilir. Yakında yaşayacağınız bir para tartışmasında uzlaşmacı bir tavır sizi karlı çıkartacak.

Yeniliklere yatkın kişiliğinizin son zamanlardaki çekingenliği, içinde bulunduğunuz döneme pek uygun düşmüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizdekileri sorunlarınızla üzmemek için her şeyi kendi başınıza yaşamayı tercih ediyorsunuz. Oysa bu tür paylaşımlara çok açık, bu anlamda hazır bir çevreniz var. Hafta sonunu bu kez tek başınıza kafanızı ve ruhunuzu dinlendirerek geçirmek istiyorsunuz. Ama yakınlarınız buna izin vermeyecekler. Sizin de katılacağınız programlar çoktan hazır görünüyor.

11 Mayıs 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın gün boyunca Aslan burcunda ilerlediği bir güne başlıyorsunuz. Aile hayatınızda bazı konulara netlik kazandırmak isteyebilirsiniz. Size söylenen şeyler gerçeklik payı taşımıyor olabilir. Evinizde dinlenerek geçirebileceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. Güneş ile Satürn arasındaki destekleyici açının yaşanacağı bir gündesiniz. Güneş'in hala sizin burcunuzda olmasıyla, bu görünüm ile kendinizi daha da güçlü hissedeceğiniz bir dönemde olacaksınız. Pozitif düşüncelerinizin gerçek olabileceğini görebilirsiniz.

11 Mayıs 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Olumsuz insanlardan uzaklaşıyorsun!Ay, ateş burcunda hareket ediyor. Bugün farklı yapıda insanlarla tanışabilirsin. Sana yakınlık gösteren insanlara karşı sen de özverili ve saygılı davranmaya ayrıca özen göstereceksin. Uzun süredir bir yerlerden para beklentisi içindeysen gökyüzünün güzel haberleri olacak. Gün içerisinde bir araya geldiğin insanlar senin için gerçekten önemli insanlar olabilir. Onlardan aldığın fikirler ilerleyen zamanlarda da çok işine yarayabilir. Seni anlamadığını düşündüğün sevgiline karşı suçlayıcı tavırlar sergilemen onu rahatsız edip soğutabilir. Gitmeyi planladığın tiyatro oyununda telefonlarını açmak istemediğin bir arkadaşınla karşılaşman söz konusu olabilir. Canını sıkan insanlardan ne kadar uzak durursam o kadar karlı çıkarım diye düşünüyor olabilirsin.

11 Mayıs 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal anlamda bazı sorunları bugün çözmeniz gerekebilir. Kendi bakış açınızı tamamen doğru bulmak yerine çevrenizin fikirlerine de saygı duymayı tercih etmelisiniz.

11 Mayıs 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eve ait konular ve sizi duygusal açıdan meşgul eden konularla daha çok ilgilenebilirsiniz. Gereksiz alınganlıklara kapılmamalısınız.

11 Mayıs 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başlattığınız ve bitiremediğiniz yakın zamanlı işlerinizi tekrar yoluna koyabilirsiniz. Herkesle fikir alışverişinde bulunabileceğiniz bir gün olabilir.

11 Mayıs 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Boğa; bu arahayatın ve gündelik yaşamın birbirine girmiş durumda. Her şeyi yerinde ve zamanında yapmak sana bir düzen sağlayacak ve böylece karmaşıklığın getirdiği kaostan kurtulacaksın. Gün içinde duygularında abartılar yaşayabilirsin. Bugün evde zaman geçirmek, dinlemen için iyi bir fikir olabilir.

11 Mayıs 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu odağınızı yaratıcı becerilere yoğunlaştırın. Akşamüstü kariyer, uzmanlık konularında bakış açınızı yenileyen olaylar gelişebilir. Profesyonel hayatı, günlük sorunlardan ayırmak önemli.

11 Mayıs 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünden itibaren adeta hayatınızda başlayacak inşaatın sağlam temellerini atacaksınız. Ciddiyet gerektiren konulara odaklanmak için harika bir süreçtesiniz. İkili ilişkileriniz artık daha sağlam temellere oturmaya hazır olsa da kafanızda Eylül ortasına kadar bir soru işareti kalacaktır. Burç burç yorumları Cumartesi günlük burç yorumları

11 Mayıs 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa bir yol yapacaksınız. Gideceğiniz yerde ilginç kimseleri tanıyacaksınız. Para konusunda şu sıralar çok kısmetlisiniz. Yalnız para ile ilgili fırsatları anında ve yerinde değerlendirmelisiniz. Seviyor ve seviliyorsanız birlikte yeni bir çevreye gireceksiniz.

11 Mayıs 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 08' 47"
Ay
Akrep
24° 12' 11"
Merkür
Koç
26° 26' 47"
Venüs
Balık
21° 35' 17"
Mars
Balık
04° 57' 25"
Jüpiter
Boğa
16° 47' 28"
Satürn
Balık
13° 17' 59"
Uranüs
Boğa
20° 39' 40"
Neptün
Balık
27° 48' 29"
Plüton
Kova
01° 49' 32"
Chiron
Koç
18° 47' 33"
Lilith
Başak
19° 47' 41"
True Node
Koç
15° 36' 02"
Son Güncelleme : 29/03/2024 11:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>