Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mayıs 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni kurduğunuz arkadaşlık, yeni kıskançlıkların nedeni olabilir. Bazı yakınlaşmaların kıskançlığı ne kadar hakkedeceği konusunda, bir fikir sahibi gibi görünmüyorsunuz.

Çok yakın bir zamanda sizi mutlu edecek birgörüşmeniz olabilir. İş konusunda inatlaştığınız birisiyle bugün, geçici de olsa bir barış imzalayacaksınız. Bu, işyerinizde birçok insanı rahatlatacak.

Uzun zamandır beklemede olduğunuz yüklü miktarda bir parayla ilgili haber alacaksınız. Bu durumu iyi değerlendirmeniz gerekecek. Sakıncalı bulduğunuz bir para ilişkisi var, bu ilişkiye girmek istemeyeceksiniz.

Yakın çevrenizdeki birisine karşı aşırı ilginizin yanında, yarı kararsız bir uzaklaşma isteğiniz var. Tercihinizi ikinciden yana kullanmanız yararlı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Şu sıralar yaşamınızın genelinde kırılganlığa açık görünüyorsunuz. Hassas ve kendinize dönük davranışlarınız, bu sıralar ilişki problemleri yaratmaya çok elverişli. Birkaç günlük bir yolculuğunuz ve bu yolculuğun dönüşünde bir kutlamanız var. Akraba ilişkilerinizde bazı konularda umudunuzu azalttığınız gelişmeler, bu kutlamayla gözle görülür düzelmelere girebilir.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay tüm gün İkizler burcunda hareket ediyor. Ay'ın Mars ile kavuştuğu, Jüpiter ile karşıtlık kurduğu sabah saatlerinde finansal konularınızda şansınız düşük olabilir. Öğlen 12:06'da Ay boşluğa giriyor. Finansal işlemlerinizin havada kalmaması için sabahtan yapmanız iyi olacaktır. Merkür'ün burcunuzda Uranüs ile kavuştuğu bir gündeyiz. Sürpriz bir haber alarak çok sevinebilirsiniz. Uzun zamandır beklediğiniz bir gelişmeyi bugün yaşayabilirsiniz.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine olan inancın tazeleniyor!Ay, sabah saatlerinde boşlukta hareket ediyor. Bugün gerginlik yaşanan ortamlarda uzlaşı yeteneğinle gerginliği azaltma görevini üstlenebilirsin. Eğer ortaklık söz konusu bir işin başında isen yeni tasarruf politikalarına kafa yormak isteyebilirsin. Özel görüşmelerini yapmak için telefonu değil, yüz yüze görüşmeyi tercih etmelisin. Gezegenlerin konumu sana tesadüf diye bir şey olmadığını tekrar tekrar gösteriyor. İkili ilişkiler ve özel hayatındaki gelişmeler seni heyecanlandırırken, aşka zaman ayırmanın seni mutlu ettiğini fark edeceksin. Evliliğinde sorunları olan bir Boğa burcuysan, evliliğine bir şans daha vermek isteyeceksin. Gün içerisinde her şeyin güzel olacağına dair inancın tazelenecek.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İdeallerinizi engelleyen şartları düzenleyip yeni kararlar alabilirsiniz. Konfor alanlarınızı genişletirken abartılı davranmamanız doğru olacaktır.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarla ilgili konular ön plana çıkabilir. Gün içinde bütçeleme yapmak isteyebilirsiniz. Uğraştığınız işleri tamamlamak için uygun fırsatlar yakalayacaksınız. Kişisel yeteneklerinizi uğraştığınız işlerde göstermek isteyebilirsiniz. İlerleme sağlayacağınız konulara yönlenerek zaman kaybını önleyebilirsiniz.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Burcunuzda seyretmeye devam eden güneş sizlere ekstra enerji dağıttığı için düşüncelerinizle telepati yapmanız çok olası, olumsuz düşüncelerden kaçının.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazen çok hırslanıyorsunuz. Eğer hırsınızı pozitif, kendi hedeflerinize adım atmak için kullanabilirseniz çok güzel oluyor. Hızlıca yol alıyorsunuz. Ancak bu hırsınız öfkeye dönüşüyor ve başkalarına yöneltmeye başlıyorsanız, çok kalp kırıyorsunuz. Özellikle duygusal anlamda riskli bir gün.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ay öğle saatlerinde burç değiştiriyor, iletişim konularında heyecan ve tutkularınızı ortaya koyabilirsiniz. Karşınızdakini ikna ederken en önemli aracınız sevgi olabilir. Yaratıcılığınızı konuşma ve sözlerinize yansıtabilirsiniz.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Uranüs'ün burcunuzdaki kavuşumu önünüze beklenmedik fırsatlar çıkartır. Fazla vakit kaybetmeden değişime ayak uydurmalısınız. Yeni iş, yeni, ev, yeni ilişki her an kapınızı çalabilir. Eski ilişkinize farklı heyecanlar katmak doğru olacaktır. Dış görünüşünüzde değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Saç renginizi ve modelinizle herkesin beğenisini kazanabilirsiniz. Estetik kaygıları öne çıkabilir. Burç burç yorumları Çarşamba günlük burç yorumları Uranüs Venüs

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her işinizi kendi başınıza yapmak isteyebilirsiniz. Bu nedenle, sıkıştığınız zamanlarda bile destek istemeyi düşünmeyebilirsiniz. Özellikle maddi konularda, kendi başınıza karar almakta direnebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat edin.

8 Mayıs 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 48' 38" R
Ay
Başak
09° 26' 33"
Merkür
Koç
17° 32' 07"
Venüs
Koç
17° 33' 37"
Mars
Balık
21° 17' 54"
Jüpiter
Boğa
21° 26' 17"
Satürn
Balık
15° 33' 15"
Uranüs
Boğa
21° 44' 10"
Neptün
Balık
28° 33' 35"
Plüton
Kova
02° 03' 42"
Chiron
Koç
20° 01' 53"
Lilith
Başak
22° 07' 42"
True Node
Koç
15° 36' 37"
Son Güncelleme : 19/04/2024 12:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>