Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mayıs 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hafta sonunda sevgilinizin planlarını alt üst etmeniz onu biraz üzmüş görünüyor. Bugün elinize onun gönlünü almanız için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Değerlendirebilirsiniz konu hiç büyümeden kapanabilir.

Henüz her konuyu sizinle paylaşmaya niyeti yok gibi görünen insanlar, sabrınızdan etkileniyor. Çabalarınız yakında parlak teklifler almanıza neden olabilir. Eskiden birlikte çalıştığınız bir arkadaşınız, bugünlerde sizden yardım isteyebilir.

Pek de yakınınız olmayan biriyle yaşadığınız bir para tartışması bugün yeniden açılacak gibi. Herkes sizin ne kadar haklı olduğunuzu biliyor olsa da uzlaşmacı tavırlar puanınızı arttıracak.

Yapıcı eleştirilere açık olmanız gerekecek. Biraz sabırlı olmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlık bağlarınız güçlü. Çok önemsediğiniz bir arkadaşınızın kişisel sorunlarına, bugünlerde daha da yakın olacaksınız. Yakında büyük bir kalabalık içinde, coşkulu bir sevinci paylaşabilirsiniz. Akraba ilişkilerinizde bir süredir sizden gizlenmeye çalışılan bir şeyler var. Bununla ilgili kuşkularınızı netleştirmeniz gerekecek. Erken yorumlar sakıncalı olacak.

2 Mayıs 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay günün genelinde Koç burcunda ilerliyor. Bugün sağlığınız öncelikli olabilir. Psikolojik olarak düşük enerjili hissetseniz de bugün yöneticiniz Venüs size destek sağlayacaktır. Gün içerisindeki Ay-Venüs kavuşumun etkisiyle geçmişinizde bıraktığınız bir gönül ilişkisinden haber alabilirsiniz. Korkularınızı, endişelerinizi kafanızdan atacağınız daha mutlu bir zaman diliminde olacaksınız. Kronik rahatsızlıkları olanlar bugün şifa bulabilir.

2 Mayıs 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kararsız kalıyorsun!Ay, ateş burcunda hareket ediyor. Bugün ortak kaynaklara dayalı insan ilişkilerine dikkat etmelisin. Boşanma, tazminat, ortaklıkların feshi gibi konular gündeme gelirse sen tedbirini önceden almış ol! Kendi işini yapan bir Boğa burcuysan, sigorta, vergi ödemeleri gibi konularda sorunlar yaşayabilirsin. Bugün hayatına girmek isteyen insanlar olabilir veya sen bu insanlardan oldukça etkilenebilirsin. Ya da etkilendiğini düşünüyor olabilir misin? Bugün emin olmadan, karar vermemeni tavsiye ederim. Ay?ın konumu günlük rutin işlerini aksatmana neden olabilir hatta akşamki programını bile iptal edebilirsin. Kronik rahatsızlığın varsa, rutin kontrolünü yaptırmanda fayda var.

2 Mayıs 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Otoriter figürlerle elde etmek istediğiniz talepleriniz için görüşebilirsiniz. Kafanızı karıştıran düşüncelere dikkat etmeli, kuracağınız cümleleri doğru seçmelisiniz.

2 Mayıs 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıp yaşayabilirsiniz. Bu sizi kabullenme içine sokabilir. Kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın. İçsel süreçler yaşayabilirsiniz. Uğraştığınız işlerle ilgili tamamlanma gerçekleşebilir. Olası kazalara karşı dikkatli olmanız gereken zamanlar var. Sosyal konulara yönelmek isteyebilirsiniz.

2 Mayıs 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olaylar kontrolünüz dışında ilerlerken bu gidişat algılarınızı ve sezgilerinize başka bir boyuta taşıyabilir. Mistik ve spiritüel konular bugün daha çok ilginizi çekebilir. Kendinizi hayatın akışında daha rahat hissedebilirsiniz.

2 Mayıs 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Boğa; yoğun duygular içinde olmana rağmen ifade edecek cesareti kendinde bulamayabilirsin. İçinde biriken coşkuyu, sana ilham verecek sanatsal çalışmalara yöneltebilirsin. Gizli ilişkiler, kulisler ya da kulağına gelen dedikodular seni heyecanlandırabilir.

2 Mayıs 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Konforuna düşkün boğalar, sabah saatlerinde sosyal, toplumsal konularla meşgul olabilirsiniz. Öğlene doğru bilinçaltınız bitmemiş işleri hatırlatıp sizi huzursuz edebilir; gergin ve huzursuz koşullar olası.

2 Mayıs 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Koç burcunda seyahat ederken gün ortasında çalışanlar arasında bir anlaşmazlık patlak verebilir. Ama bu konu kısa sürede çözümlenecektir. Tartışmalardan uzak durmalı, öfkeye dönüşecek diyaloglardan kaçınmalıdır. İş ve projeler hızlı bir şekilde ilerlerken akışta ani değişiklikler meydana gelebilir. Burç burç yorumları günlük burç yorumları Perşembe

2 Mayıs 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün oldukça sakin ve sesiz olabilirsiniz. Ancak; çevrenizde hareketlilik, hatta belki de yoğun bir koşuşturmaca olabilir ve bundan rahatsızlık duyabilirsiniz. Gözlerden uzak, sakin bir köşeye çekilme eğilimine girebilirsiniz.

2 Mayıs 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 52' 33" R
Ay
Yay
07° 14' 08"
Merkür
Koç
16° 01' 53"
Venüs
Koç
26° 29' 56"
Mars
Balık
26° 54' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 06' 27"
Satürn
Balık
16° 14' 47"
Uranüs
Boğa
22° 08' 23"
Neptün
Balık
28° 47' 43"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
20° 27' 04"
Lilith
Başak
22° 55' 57"
True Node
Koç
15° 31' 36"
Son Güncelleme : 26/04/2024 18:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>