Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Nisan 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin yoluna girmesi için yanlış çıkış arayışları içersindesiniz. Sorunlarınızla ilgili olarak üçüncü, dördüncü kişileri sorumlu görmeniz ilişkinize hiç bir yarar getirmeyecek.

Biriyle bugünlerde, sizi umutlandıran bir görüşmeniz olabilir. İşinize yatkınlığını keşfetmeye çalışacaksınız. Yenilikler peşindesiniz. Bu özelliğinizi keşfedenler, sizinle çok ilgili görünüyorlar.

Birikiminizin daha gerçekçi alanlarda olmasını istiyorsunuz. Yakında bu düşüncede bir fikir vereniniz de olabilir, ilgileneceksiniz. Paranızı mülke yatırmanızla ilgili aldığınız kararları erteleyebilirsiniz.

Endişelendiğiniz belirtiler, geçici bir soğuk algınlığı olabilir. Sağlık konularında biraz telaşçı bir izlenim veriyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde tartışmalı bir kalabalığınız var. Şartlarını oluşturmaya çalıştığınız bazı oluşumlar, bu tartışmalarla, oturtmaya uğraştığınız zeminden sapabilir. Araya bazen vicdani baskıların da karıştığı, yarı küskün bir diyalog içinde görünüyorsunuz. Bu, kapatılmış bazı defterlerin hala yarı aralık durduğu anlamına gelebilir.

27 Nisan 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay hareketini Kova burcunda sürdürüyor. Geleceğinizle, kariyerinizle ilgili konularda harekete geçmeyi düşünseniz de sabah saatleri uygun olmayabilir. Ay'ın Venüs ile kurduğu güzel görünüm sayesindehayatınızda güzel zamanlar bu anla beraber başlayabilir. Öğlen ise Mars'ın Neptün ile sert açısı kesinleşiyor. Maddi konularınızda bir anlık agresiflikle harcama yapmamaya dikkat edin. Değerli eşyalarınıza dikkat etmeniz iyi olacaktır.

27 Nisan 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendekilerin değiştiğine tanıklık ediyorsun!Ay hava burcunda hareket ediyor. Bugün mesaiye kalmış bir Boğa burcuysan, zaman senin için geçmek bilmeyebilir. Hem fiziksel hem de ruhsal olarak yeterince dinlenemediğini sen de biliyorsun. Aile şirketinde çalışıyorsan, mal varlığı gibi konular söz konusu olabilir. Ummadığın kişilerin para için tavır değiştirdiğine tanık olacaksın. Sevgilinle bazı yanlış anlamalardan kaynaklı sorunlar yaşasan da bu ona karşı olan duygularını değiştirmiyor. Evliliğinde sorunları olan bir Boğa burcuysan, eşinle bir araya gelip sorunları çözmek isteyeceksin. Kronik rahatsızlığın varsa, rutin kontrollerini ihmal etmemende fayda var.

27 Nisan 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızı değiştirmek ve yeni bir şeye yelken açmak istiyorsanız hemen harekete geçin. Çünkü bu konuda girişimlerde bulunmak için oldukça uygun bir gün.

27 Nisan 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün biraz daha esnek ve özenli olmaya dikkat etmelisiniz. Güçlü bir çaba içerisindesiniz ancak fikirlerde iddialaşmalar da mümkün.

27 Nisan 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevgiyi derinden hissedebilen sizler partnerinize verdiğiniz değerin karşılığını isteyebilirsiniz. Karşınızdakilerden emin olamamanız kırıcılığa sebep olabilir.

27 Nisan 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca görüşme, toplantı ve geleceğe yönelik hedeflerinizde, yakın çevre ilişkilerinizde güçlü destekler alabilirsiniz. Akşam saatlerinde sosyal etkinlikler, davetler ve arkadaş çevrenizle görüşmeleriniz açısından pozitif etkiler altındayken, ilişkilerinizde geleceğe yönelik olumlu diyaloglar geliştirebilirsiniz.

27 Nisan 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyer, bilinirlik ve statü konularında gelişmeler olası. Hayatınızı profesyonel bir sistem içinde geçiriyorsanız özgür çalışma arzunuz tetiklenebilir. Gün boyu fikir çatışmaları olası.

27 Nisan 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgili Boğa;hayatındaki girişimlerin, kazançlarını artırmak için sana fırsatlar sunabilir. Sosyal hayatından alacağın destekler farklı projelere girmeni sağlayabilir. Geleceğe yönelik hedeflerini gerçekleştirebilmek için cesur adımlar atabilir, toplum içinde dikkatleri üstünde toplayabilirsin.

27 Nisan 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerekli gereksiz her konuyu uzun uzadıya değerlendirip kafanıza takıyorsunuz. Duygusal anlamda ise biraz dalgalısınız. Gün içinde bir istediğinizi akşam saatlerinde istemeyebilirsiniz. Enerji seviyeniz yüksek. Eğer fiziksel olarak enerjinizi atmazsanız, sinirli olmanız olası. Yürüyüş yapın, spora gidin.

27 Nisan 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 32' 38" R
Ay
Akrep
07° 21' 48" R
Merkür
Koç
16° 03' 04"
Venüs
Koç
23° 32' 45"
Mars
Balık
25° 03' 19"
Jüpiter
Boğa
22° 33' 11"
Satürn
Balık
16° 01' 24"
Uranüs
Boğa
22° 00' 18"
Neptün
Balık
28° 43' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 12"
Chiron
Koç
20° 18' 48"
Lilith
Başak
22° 40' 00"
True Node
Koç
15° 37' 54"
Son Güncelleme : 24/04/2024 08:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>