Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Nisan 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun, kendihayatındaki problemlerinin stresiyle değişebileceği korkunuz biraz yersiz gibi. Sevgilinize daha yakınlaşmak problemlerini paylaşmak istiyorsunuz. Bu akşam bunun için çok uygun olabilir.

İşte yaşadığınız bir gerilim,dışında da peşinizi bırakmıyor. Bu gerilimi çözene kadardışındaki huzursuzluğunuz da sürecek gibi görünüyor. Bugünarkadaşlarınızdan biriyle özel bir yakınlaşmanız olabilir

Hiç planlamadığınız harcamalarla da yüz yüze gelebilirsiniz. Bu sizi endişelendirecek. Harcamalarınızın bazılarından vazgeçmeniz mümkün değil, bazılarını ise erteleyebilirsiniz.

Önümüzdeki günlerde elinizi ayağınıza dolaştırabilecek olaylar gelişebilir. Sabırlı davranarak birçok planı bozabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin çok sıklıkla konu edildiğiniz bazı tartışmaların farkındasınız. Bu oluşumda size dönük olumsuz düşünceleri, tartışmaların dışından etkileyemeyeceksiniz. Ev, aile ilişkilerinizde yaşantınızı sorgulayabileceğiniz bağımlılıklar söz konusu. Yanıtsızlığınızın umutsuzluğa dönüşmemesi için gösterdiğiniz çabaların paylaşılması, bugünlerde çok olası.

24 Nisan 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Boşlukta olan Ay saat 01:49 itibariyle Oğlak burcuna giriş yapıyor. Eğitimleriniz, seyahatleriniz gündeminizde olabilir. Özellikle Ay'ın zorlu açılar kurduğu günün ilk yarısında bu konudaki işlerinizde kısa süreli gerginlikler yaşayabilirsiniz. Pozitif olacağınız bir günde kendinizi gereğinden fazla strese sokmayın. Bugün itibariyle Oğlak burcunda Plüton retrosu başlıyor. 3 Ekim tarihine kadar akademik hayatınızda, yurt dışı bağlantılı işlerinizde daha fazla çaba sarf etmeniz gerekebilir. Fazla hırsla yola çıkarsanız güzel gidecek bir olayı tersine çevirebilirsiniz.

24 Nisan 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güçlü olman gerektiğini düşünüyorsun!Ay toprak burcunda hareket ediyor. Bugünyerinde azim ve kararlılığınla göz doldurabilir,arkadaşlarının takdirini kazanabilirsin. Beklediğin terfi haberini bugün alıp, gündeminitoplantıları veyemekleri oluşturabilir. Öğle saatlerinde üstündeki duygusallıktan biraz sıyrılacaksın. Bazı insanlar konusunda ilk izlenimlerinde yanılmadığını daha net görebilirsin. Hayatında düzene soktuğun konularda dengesizlikler meydana gelirken, gündemin bir anda yeniden şekillenebilir. Dikkatli olmanı tavsiye ederim. Yeni bir ilişkinin içinden çıktıysan, kendini boşlukta hissedebilirsin. Zorluklarla başa çıkabilmek için güçlü olman gerektiğini bilerek hareket etmeye çalışacaksın.

24 Nisan 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kendinizde her şeyi yapabilecek gücü bulabilirsiniz. Geçmişten kalan bitirilmemiş işleri bitirebilir yeni işlere başarıyla başlayabilirsiniz.

24 Nisan 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde yeni uğraşlar edinebilirsiniz. Seyahat programları yapmak isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Yaşadığınız olaylarda bütünü görmekte zorlanabilirsiniz. Akşam saatlerinde keyif aldığınız işlerle uğraşmak size iyi gelecektir. Eğlenceli programlara dahil olmak isteği içinde olabilirsiniz.

24 Nisan 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş ve para konularında oldukça aktif olabilirsiniz ancak adım atmadan önce bir kez daha düşünmeyi ihmal etmeyin. Yatırım, para ve finansman konuları, ortak gelir ve kazançlarınız gündemde olabilir. Güçlü kişilerle bir araya gelebilir, görüşmeler yapabilirsiniz.

24 Nisan 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile büyükleriniz, kurumlar, patronlar ve kariyer geliştirme konularıyla ilgili daha fazla mücadeleye ihtiyacınız varken, ilişkilerde gitmekle kalmak arasında kalabilir, geçici gerilim yaşayabilirsiniz. Mars Uranüs ve Pluton arasındaki t-kare exact olduğu için,hayatınızda gerginliklerden uzak durmalı, özel yaşamınızda erkek figürlerle tartışmaya girmemeye özen göstermelisiniz, zira en ufak bir söz büyüyebilir ve geri dönüşü olmayan sorunlara sebep olabilir.

24 Nisan 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duyguları uçlarda ve yoğun yaşayacaksınız. Gün boyu anıları yad edebilirsiniz. Akşam saatlerinde beceriye dayalı işlerle meşguliyet faydalı olur. Günlük hayatınızı kolaylaştıran gelişmeler olası.

24 Nisan 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yurt dışıyla ilgili her türlü evrak işinizi bugün rahatça halledebilirsiniz. Hukuki meseleler artık sorun olmaktan çıkar. Akademik konular, imtihanlar için başarılı bir dönem. Hukuki konularla ilgili gelişmelere odaklanmalısınız. Yabancılarla yapacağınız görüşmelerhayatınızda yeni bir sayfa açmanıza zemin hazırlar.

24 Nisan 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, yakın ilişkilerinizi herşeyin üzerinde tutabilirsiniz. Çevrenizdeki insanlarla olan iletişim ve etkileşiminiz, sizi oldukça neşelendirip ferahlatabilir. Onların davetlerini reddetmeyin ve artık kabuğunuzdan çıkıp dünyaya açılın.

24 Nisan 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 05' 31" R
Ay
Akrep
27° 03' 37"
Merkür
Koç
15° 59' 05"
Venüs
Koç
25° 30' 22"
Mars
Balık
26° 17' 04"
Jüpiter
Boğa
22° 55' 15"
Satürn
Balık
16° 10' 19"
Uranüs
Boğa
22° 05' 39"
Neptün
Balık
28° 46' 11"
Plüton
Kova
02° 05' 33"
Chiron
Koç
20° 24' 18"
Lilith
Başak
22° 50' 35"
True Node
Koç
15° 34' 09"
Son Güncelleme : 25/04/2024 23:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>