Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Nisan 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün yine size çok hoş davranacak. Sizinle ilgili gelecek beklentilerini keşfederken, daha iyimser ve umutlu olmalısınız. O, her zaman olgun ve anlayışlı davranıyor. Bu da ilişkinize bakılırken çok önemli bir ölçü oluyor.

Birbirinden kopuk çalışmalar, işlerin iyi gitmemesinin ana nedeni gibi. Daha iyi bir organizasyonlayükünüz azalabilir. Bugün bu konuda bir konuşma yapabilir, düşüncelerinizi bir kez daha anlatma fırsatı bulabilirsiniz.

Günlük küçük harcamalar bütçe yapmaya duyduğunuz ihtiyacı her geçen gün artıyor. Büyük harcamalar yapmadığınız için paranızın nasıl tükendiğini anlamıyorsunuz.

Yeni başlayan dostlukların hemen arkasından bu kadar beklentili olmamalısınız. Yeterince tanımadığınız insanlara ve de kendinize zaman tanımalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yarım kaldığına inandığınız ve toparlama niyeti taşıdığınız bazı konular var. Bunlarla ilgili belli ölçülerde abartılı yaklaşımlar içindesiniz. Biraz iyimserlik, yarım kalmışların sayısını azaltabilir. Gizemli konular ve tavırlara ilginizin artabileceği bir gün. Bugün, genelde olağanlık olarak yorumladığınız birçok şey, gözünüze enteresan olarak görünebilir.

23 Nisan 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay tüm gün Yay burcunda hareket ediyor. Ay'ın Jüpiter ile kavuştuğu bugün içerisinde maddi anlamda şansınız açık olabilir. Ay saat 14:43 olduğunda ise boşluğa giriyor. İnternet üzerinden para transferleri veya alışveriş yapacaksanız bu saatten sonra havada kalabilir. Bugün yılda bir kere meydana gelen Güneş ve Uranüs kavuşumu sizin burcunuzda gerçekleşiyor. Uranüs'ün gelişiyle zaten Boğa burçlarında değişim süreci başlamıştı. Fakat bazılarınız bu değişiklikleri nasıl yapmalı, sonucu kötü mü olur kararsızlıklar yaşamış olabilir. Şimdi arkanızda Güneş desteği var. Artık bu hayatın kendinizin olduğunu unutmadan sadece sizi mutlu edecek şekilde hayatınızı değiştirmeye başlayın. Fiziksel olarak da radikal değişikler yapabilirsiniz. Kavuşum hakkındaki ayrıntılı yazı için tıklayınız.

23 Nisan 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumlulukların değişiyor!Ay bugün öğle saatlerinden itibaren boşlukta hareket edecek. Ailende çözümlenemeyen miras ve mal paylaşımı konuları tekrar gündeme gelecek. Paranın birbirine düşürdüğü bazı aile bireylerine ders veren konuşmalar yapabilirsin. Sorumlulukların ile ilgili değişim yaşayabilirsin. İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysan, bir süredir dikkatini çekmeye çalıştığın kişiden alacağın beklenmedik yemek teklifi akşam bütün planlarını iptal etmene neden olacak. Evli ve çocukları olan bir Boğa burcuysan, ailecek nostaljik bir zaman geçirebilirsiniz. Bugün aynı zamanda ani hareketler yapmaktan özellikle kaçınmalısın. Sakarlıklar sıkıntı yaratabilir.

23 Nisan 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sorumluluklarınızla ilgili konular bugün gündemde olabilir. Eğer devlet ile ilgili beklediğiniz işleriniz varsa bugün çözüme kavuşturabilirsiniz.

23 Nisan 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Endişe duyduğunuz konular gün yüzüne çıkabilir. Bugün yabancılarla ilgili konular sizi krize sokabilir. Finansal konularınızla ilgilenirken daha dikkatli olmalısınız. Duygusal yönden bağlayıcı konular söz konusu olabilir. İşle ilgili değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Akşam saatlerinde hata yapma riskiniz daha fazla olabilir.

23 Nisan 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Burcunuza geçiş yapan Güneş ile berber enerji patlaması yaşayabilirsiniz. Dileklerinizin gerçekleştiği bir gündesiniz. Kalbinizden geçenleri yapmak için çözümler geliştireceksiniz.

23 Nisan 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Boğa; bugün burcunda gerçekleşen Güneş; Uranüs kavuşumu seni her zamankinden daha farklı bir tutum içinde olmaya yöneltebilir. En azından fiziksel bir dönüşüm geçirmek isteyebilir ya da ilişkilerinde sıra dışı beklentiler geliştirebilirsin. Prim, komisyon, miras, kredi finansal kazançlarda artış olabilir. Borçlarını kapatabilir veya alacaklarını tahsil edebilirsin.

23 Nisan 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bilinçaltının tetiklendiği bir gündesiniz. Öfkeli çıkışlar, ani tepkiler olası. İşlerinizin akışı olağandan hızlı gelişecektir. Akşam saatlerinde hayalleriniz sizi meşgul ederken, gerçekleştirme çabası ve inancı tazelenecektir.

23 Nisan 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilinçaltınızda çok fazla plan var. Aklınızdakilere fiziksel gücünüz ve günün 24 saati yetmiyor. İsterseniz kendinize bir liste yapın ve zamanla uygulamaya çalışın. Bu şekilde daha fazla karışıyorsunuz. Doğum günlerinizi kutlamaya başladığımız bu dönemde kendinize daha fazla özen göstermeniz gerekiyor.

23 Nisan 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başka insanlarla ortaklaşa kullanmakta olduğunuz maddi kaynaklar hakkında bazı düşünceleriniz olabilir. Bu düşünceler, aşırı iyimserlik ile aşırı mükemmeliyetçilik arasında gidip gelebilirler. Bir orta nokta bulmanız gerekecektir.

23 Nisan 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 43' 11" R
Ay
Akrep
09° 34' 32" R
Merkür
Koç
16° 01' 58"
Venüs
Koç
23° 46' 06"
Mars
Balık
25° 11' 42"
Jüpiter
Boğa
22° 35' 41"
Satürn
Balık
16° 02' 25"
Uranüs
Boğa
22° 00' 54"
Neptün
Balık
28° 43' 29"
Plüton
Kova
02° 05' 15"
Chiron
Koç
20° 19' 26"
Lilith
Başak
22° 41' 12"
True Node
Koç
15° 37' 35"
Son Güncelleme : 24/04/2024 13:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>