Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Nisan 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde daha ilgili olmanızı, nelerin engellediğini keşfetmeniz gerekiyor. Arkadaşlarınızın bununla ilgili yaptıkları uyarıları, kulak arkası etmemelisiniz. Bazı engellerin keşfi, tarafların gözden kaçmış özelliklerinin keşfi de olabilir.

Genel olarak yolunda giden işlerinizin, son günlerdeki geçici teklemeleri sizi bu kadar düşündürmemeli. Çok istekli çalışıyorsunuz. Bu dahayatınızda size bir ayrıcalık kazandırıyor.

Yakın bir gelecekte iradeniz dışında, ama gönüllü olarak yapacağınız bazı harcamalarınız olabilir. Dikkatli harcama yapabildiğiniz sürece para sıkıntısı yaşamayacağınızı görüyorsunuz. Bu kararlılığınızı bozmamalısınız.

Aşırı duygusallıkların etkisinden kurtulmalısınız. Ara, sıra kendinizi yoklayıp sınadığınız konuyla ilgili, objektif bir sonuca varmanız biraz zor görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Olumsuz tepkiler alabileceğiniz birtakım gelişmeler içindesiniz. Bu gelişmelerden kendinizi sıyırmanız gerekiyor. Gecikmiş kararlar sizi bazı risklere sokabilir. Özel ve önemli konularda yapmak istediğiniz girişimler için gerekli fırsatları yakalayabileceğiniz bir gün. İletişim yeteneğiniz bugün size bu konularda beklemediğiniz mesafeler kaydettirebilir.

26 Nisan 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün başında boşlukta olan Ay, saatler 12:27 olduğunda Kova burcuna giriş yapıyor. Kariyer hayatınızın öncelik kazandığı bir gün geçirebilirsiniz. İş değiştirmek istiyorsanız yeni teklifler kapınızı çalabilir. Siz de artıkaramanın vaktinin geldiğini düşünerek başvuru yapabilirsiniz. Çalışmıyorsanız bugün özgürleşme arzunuz hat safhada olabilir. Hayatınızda bazı şeyleri değiştirmek için artık harekete geçmeliyim diyebilirsiniz.

26 Nisan 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni alanlara yönelmek istiyorsun!Bugün Güneş-Merkür kavuşumu gerçekleşiyor. Hayatında olumsuzluklara yer vermek istemeyişin seni olduğundan daha da kararlı yapacak. Aile şirketinde çalışıyorsan, yeni alanlara yönelmek isteyişin bazı kişilerin karşı çıkmasına neden olabilir. Gün içerisinde gayrimenkul, araba alım-satımı gibi konular söz konusu olabilir! Uzun zamandır ilişkisi olan bir Boğa burcuysan, evlilik meselesi gündeme gelebilir. Ancak sevgilini bu konuda yeterince istekli göremeyebilirsin. Bu aşamada sevgisini sorgulamamanda fayda var. Hayata, aile ya da kariyerine dair sıkıntıları gündemini zorluyor olabilir. Günün yoğunluğundan arınmak adına, arkadaşlarının buluşma davetlerini reddedip evde vakit geçirebilirsin.

26 Nisan 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş ve ortaklık ilişkilerinizde işler istediğiniz gibi gitmeyebilir. Rekabetten kaynaklanan sorunlara ve iletişiminize daha fazla dikkat etmelisiniz.

26 Nisan 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi yeni şeyler öğrenme sorumluluğu içinde hissedebilirsiniz. Yaşadığınız olaylarla ilgili bütünü görmeniz çok daha kolay olacaktır. Yeni ufuklara açılmak isteyeceğiniz zamanlar içindesiniz. Ev hayatınızla ilgili konulara daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Arkadaşlarınızla plan yapmak iyi gelecektir.

26 Nisan 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sırlarınızı başkalarına verirken dikkatli davranmalısınız. Başkalarının sırlarını saklamak hususunda çok başarılı iken kendiniz konusunda çok açık sözlü olabiliyorsunuz.

26 Nisan 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Boğa; güne biraz kötümser düşüncelerle başlayabilir ya da bir işe elini sürmeden sosyal medyada dolanabilirsin. Öğleden sonra birden harekete geçip kontrolü ele almak isteyebilirsin. İş ve sosyal hayatında sıra dışı tavır ve davranışlar sergilemen ilişkilerinde sorun yaşamana neden olabilir.

26 Nisan 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu yoğunlaşan baskı eski ve yeni sistemin çatışması ile yaşanan sorunlara bağlı olacaktır. Hayalleriniz günün gerçeklerine uygun değilse zorlanabilirsiniz. Akşam saatlerinde katılımın zorunlu olduğu etkinlikler olası.

26 Nisan 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay?ın Kova burcundaki seyahati sizin hedeflerinize ulaşmak için kararlı olmanıza destek verir. Toplum önünde başarılı projelerinizin hazırlığına bugün başlayabilirsiniz. Teknolojik her türlü destekten yararlanabilirsiniz. Kararlı tavırlı kişilerlebirliğine girebilir, fütüristik projelerlehayatınızı canlandırabilirsiniz. İnatçı ve dik başlı tavırlardan kaçınırsanız, hayatın akışı size olumlu yansıyacaktır.

26 Nisan 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Tüm dikkatinizi geleceğiniz üzerine yoğunlaştırıp uzun vadeli planlarınızı elden geçirebilirsiniz. Yine de, ilgilenmeniz gereken detaylı günlük işler olabilir ve bunlar hem vaktinizi alabilir, hem de dikkatinizi dağıtabilirler.

26 Nisan 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 33' 59" R
Ay
Başak
06° 29' 25"
Merkür
Koç
17° 39' 39"
Venüs
Koç
17° 15' 07"
Mars
Balık
21° 06' 17"
Jüpiter
Boğa
21° 22' 52"
Satürn
Balık
15° 31' 46"
Uranüs
Boğa
21° 43' 20"
Neptün
Balık
28° 33' 05"
Plüton
Kova
02° 03' 36"
Chiron
Koç
20° 01' 01"
Lilith
Başak
22° 06' 02"
True Node
Koç
15° 36' 17"
Son Güncelleme : 19/04/2024 06:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>