Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Nisan 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karşılıklı yapıcı niyetli eleştirileri, suçlama gibi algılamamaya özen göstermelisiniz. Partneriniz küçük nedenlerle problem yaratacak tavırlar içine girmeye hiç niyetli değil gibi.

Olayları ele alışınız, onlara çözüm getirişiniz biraz daha acelecilik gerektirebilir. Son günlerdeki yoğunluğunuz, bir süre daha devam edecek. İş hayatınızda gereğinden fazla sakin birisiniz.

Savurganlığınızda gözle görülür bir azalma yok. Aile içindeki bilinçli unsurlar, bu konunun düzenleyicileri olmaya devam ediyorlar. Artık paranın kıymetini anladığınız yolundaki inancınız biraz fazla iyimser görünüyor.

Aşk yaşamınızda birtakım komplekslerden arınmanızda yarar var. Sevgilinizin sizinle ilgili birtakım tespitlerini kabullenirken sergilediğiniz direniş, çevrenizde samimiyetinize yönelik kuşkular yaratıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerde edindiğiniz bazı izlenimler, bir akraba ilişkinizde problemlere yol açabilir. İleri derecede ilgi duyacağınız bazı duyumlar söz konusu ve bunları hiç ummadığınız birinden alacaksınız. Bazı dostlarınıza kendinizi yeniden anlatma çabası içine girebilirsiniz. Onlarda sezdiğiniz, size dönük bazı yargıları kabullenemiyorsunuz.

29 Nisan 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Boşlukta olan Ay 01:11'de Balık burcuna giriş yapıyor. Bugün sizlerin şanslı günü olabilir. Sosyal yönünüzün ortaya çıktığı, neşeli bir gün geçirebilirsiniz. Ay'ın Uranüs ile kurduğu güzel kontak sayesinde sizi mutlu edecek sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Bulunduğunuz çevrede başarılarınız konuşulabilir. Ay-Güneş arasındaki olumlu kontakla beraber de bugün ihtiyacınız olduğunda dostlarınız size destek olabilir.

29 Nisan 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakınlarına destek oluyorsun! Ay, su burcunda hareket ediyor. Hayatını düzene sokmak için kalıcı çözümler arayacaksın. Köklü değişiklikler gözünü korkutmayacak. Kendi işini kurmak gibi bir planın varsa, aceleci davranmaman gereken günlerden geçtiğini belirtmek isterim. İlişkisi olan ya da evli bir Boğa burcuysan, değer verdiğin kişiyle sosyal meseleler üzerine derinlemesine sohbet edeceksin. Bugün aynı zamanda sevdiklerinin sana ihtiyacı olabilir. Özellikle ailede senden yaşça küçük kişilerin duygusal sorunlarına vereceğin destek epey işe yarayacak. Evde miladı dolmak üzere olan bir beyaz eşyanı yenileyebilirsin. Son zamanlarda eklem ağrıları yaşıyorsan, ani hareketler yapmaktan kaçınmalısın.

29 Nisan 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı noktalarda hedefinizi gerçekleştirmek için sosyal çevrenizle aranızda sıkı bir kontak kurmanız gerekebilir. Bu konuda destek almaktan çekinmeyin ve herkesin görüşlerine ayrı ayrı önem verin.

29 Nisan 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili gelişmeler olabilir. Hedefinize ulaşmak için çaba içinde olabilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız desteklerle daha hızlı ilerleyeceğiniz zamanlar var. Sorumluluklarınız yönünde alternatif planlar yapabilirsiniz. İlerleyen saatlerde kadın yöneticilerinizle ilgili konulara yönlenebilirsiniz.

29 Nisan 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş konularında yaratıcılığınızı ön planda tutarak olayları hedeflediğiniz konuma getirebilirsiniz. Çözümü sunan kişi olmanız kapılar açabilir.

29 Nisan 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Boğa; gün içinde arkadaşlarından alacağın desteklerle hayallerini gerçekleştirme yolunda adımlar atabilirsin. Sanat, edebiyat, şiir, dans gibi etkinliklerde yer almaktan keyif alabilir, yeteneklerini gruplar içinde gösterebilir ve ilgi görebilirsin. Sevdiklerinle beraber olmaktan ve duygularını paylaşmaktan keyif alabilirsin.

29 Nisan 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevreniz tarafından destekleniyorsunuz. Herkes bir şekilde size yardımcı olmaya çalışıyor. Ailevi konularda düzenlemek istediğiniz konular olabilir. Artık işe yarayan ve yaramayan konuları ayırt etmeli, huzuru bozan konuları tekrar tekrar dile getirmemelisiniz. 

29 Nisan 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay bugün Balık burcuna yerleşerek sizin, sanatçı, duyarlı, sezgisel yönünüzü aydınlatıyor. Arkadaşlarınızın dertlerini dinlemek, onlar için fedakarlık yapmak, yardım kuruluşlarına bağışta bulunmak ya da gönüllü olarak çalışmak içinizden gelir. Dünyevi işler devam etse de, soyut konular ilginizi çeker.

29 Nisan 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızı göstermekten çekinmeyeceğiniz bir gün olabilir. İçinizde ne yaşıyorsanız dışarı aksettirirken başardıklarınızla ve yaptıklarınızla da dikkat çekici olabilirsiniz.

29 Nisan 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 53' 46" R
Ay
Yay
07° 30' 02"
Merkür
Koç
16° 01' 60"
Venüs
Koç
26° 31' 28"
Mars
Balık
26° 55' 22"
Jüpiter
Boğa
23° 06' 44"
Satürn
Balık
16° 14' 54"
Uranüs
Boğa
22° 08' 27"
Neptün
Balık
28° 47' 45"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
20° 27' 08"
Lilith
Başak
22° 56' 05"
True Node
Koç
15° 31' 32"
Son Güncelleme : 26/04/2024 18:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>