Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Nisan 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlginizin epeyce azaldığını fark etmeli, farkında olmadan ilişkinizin sonunu çağırır gibi davranmamalısınız. Partnerinizin sorun yokmuş gibi davranması sizi yanıltmamalı.

Gerginliklerden uzakortamınız,yaşamınızda artık şansı yakaladığınızı göstergesi olabilir. Geçmiş problemlerdeki bir kısım hatalarınız,ilişkilerinizde daha bir özenli olmanızı sağlıyor.

Önümüzdeki günlerde bir para sevinciniz var. Gittikçe eli sıkı bir insan gibi görünmeniz ve bunu bazı olayların insanı değiştirmesi olarak yorumlayan arkadaşlarınız, sizi biraz üzüyor

Size doğru bir yakınlaşma çabası var ve kötü bir niyet görünmüyor. Belli ki isteksizsiniz, ama daha nezaketli tavırlarla da uzaklaşabilirsiniz. Onun sizinle daha yakın arkadaş olma niyeti, size duygusal bir ısrar gibi gelmemeli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sonradan kolay kolay geri alamayacağınız kararlardan kaçınmalısınız. Kendinizi kurma özelliğiniz, olaylara sübjektif yaklaşmanıza yol açabiliyor. Daha sağduyulu davranışlar, iletişim kolaylığı sağlayabilir. Önümüzdeki günlerde sizi çok sevindirecek bir kavuşma yaşayabilirsiniz. Bu akşam partnerinizle kolay kolay unutamayacağınız bir davette olacaksınız.

28 Nisan 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın gün boyunca Kova burcunda ilerlediği bir günde olacaksınız. Ay'ın Jüpiter'le oluşturduğu olumlu açı sayesinde geleceğinizi ilgilendiren pozitif gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu konuhayatınızla ilgili bir durum da olabilir. Aklınızda kariyer konuları olsa da bugün zihninizi özgür bırakmayı tercih edeceksiniz. Saatler 12:43 olduğunda ise Ay boşluğa giriyor. Önemli işlerinizde sonuç almakta zorlanabilirsiniz.

28 Nisan 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevgili Boğa; ailenin bir arada olabileceği ortamlara katılabilir, içinde biraz görev biraz da keyif barındıran organizasyonlarda yer alabilirsin. Bu sosyal ortamın sana getirdiği ekonomik yükü kaldırabiliyor olsan da abartılı harcamalardan kaçınmalısın. Risk alarak yatırım yapman için seni destekleyenler olabilir.

28 Nisan 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi dünyanızda biraz daha içinize dönerek bazı düşüncelerinize yeni bir yön vermek isteyebilir, idealleriniz konusunda bazı değişikliklere gidebilirsiniz.

28 Nisan 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün olaylara bakışınızda daha pozitif olmaya bakmalısınız. Ortaklaşa bir konuda kazanç sağlayabilecek bir imkan elde edebilirsiniz.

28 Nisan 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yanlış anlaşılmalara meyilli olabileceğiniz bir gündesiniz. Özellikle bekar Boğa?lar seni arkadaş olarak görüyorum klişesine maruz kalabilirler.

28 Nisan 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Koç burcunda bir Yeniay meydana geliyor. Etkisini 3 gün önce ve sonra hissedeceğiniz yeniay haftasında ruhsal olarak gerginlikler hissetmeniz, kendinizi tam olarak ifade edememe durumunuz normal olacaktır. Başta aile ilişkileri olmak üzere, ikili ilişkilerinizde gerginliklere açık bir zamandan geçmekte olduğunuz için daha sabırlı ve anlayışlı davranmaya, olayları zamana bırakmaya ihtiyacınız olacak. Ayrıca burada size karşı gizli düşmanlık besleyen, sizden bir şeyler saklayan insanları da daha net görebileceksiniz. Ailenizdeki erkeklerin özellikle gündem konusu olabileceği bu yeni ay haftasında yasadışı ortamlarda bulunmamanız önemlidir. Olumlu etki ise, ikili ilişkilerde eğer sabırlı ve anlayışlı davranırsanız sizin için yeni fırsatların hayatınıza girmesi ve varolan ilişkilerinizi geliştirebilmeniz şeklinde gelişecektir.

28 Nisan 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu stres yönetimi, ortak idealleri paylaştığınız ortamlarda yanlış anlaşılmalar olası. Kendinize saklamak istediğiniz konular açığa çıkabilir, huzuru korumak faydalı olur. Tahammül gücünüz düşük.

28 Nisan 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aklınıza koyduğunuzu uygulayamazsanız rahat edemiyorsunuz. Güzel gelişmeler hazır olun. Hayattan aldığınız keyif giderek artacak. Bolluk ve bereket temalarının daha fazla sizinle olduğunu fark edeceksiniz. Bekar Boğa burçları ise yeni bir aşka hazır olsunlar.

28 Nisan 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, çevrenizdekileri abartma eğilimine girmekten özenle kaçınmanız gereken bir gün olacaktır. Etrafınızdaki kişileri olduklarından daha büyük ve kudretli görebilir, altından kalkamayacakları şeyleri yapmalarını bekleyebilirsiniz.

28 Nisan 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 34' 18" R
Ay
Yay
03° 16' 18"
Merkür
Koç
16° 00' 25"
Venüs
Koç
26° 06' 49"
Mars
Balık
26° 39' 55"
Jüpiter
Boğa
23° 02' 06"
Satürn
Balık
16° 13' 04"
Uranüs
Boğa
22° 07' 19"
Neptün
Balık
28° 47' 07"
Plüton
Kova
02° 05' 39"
Chiron
Koç
20° 25' 60"
Lilith
Başak
22° 53' 52"
True Node
Koç
15° 32' 37"
Son Güncelleme : 26/04/2024 10:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>