Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Nisan 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi yeni insanlar arasında denetleme ihtiyacınızın altında, partnerinizin kıskançlık duyguları var. Mutlu bir beraberlik içinde olmanıza karşılık, tartışmalı günlerin sayısı gittikçe artabilir.

Olumsuz yaklaşımlarının bilinçli olduğuna inandığınız biriyle problemlisiniz. Sürdürdüğünüz bu çekişmenin, bugünlerdekiyoğunluğu içersinde iki tarafa da zarar verme olasılığı söz konusu.

Uzaktaki bir dostunuzun maddi zorluklarına duyduğunuz ilgi, bugünlerde sizi birtakım harcamalara sokabilir. Çalışma şartlarınız oldukça yıpratıcı. Bu da, paranızın değerini bilmenizi sağlıyor.

Çevrenizden birinin alışkın olduğunuz hesapçı yaklaşımları, bugünlerde had safhalara varabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir arkadaşınızın birtakımsorunlarını çok tepkisiz bir tavırla yaşaması sizi üzüyor. Onun adına düşünüp çözümler üretmeye çalışacaksınız. Aile ilişkilerinizi yoğunlaştırma isteğiniz var. Sık ziyaretler yapabilirsiniz. Kendinize yönelme eğilimine girebileceğiniz bir dönem. Uzak bir tanıdığınızın sağlık sorunları, bugünlerde sizi harekete geçirebilir.

30 Nisan 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay tüm gün boyunca Balık burcunda hareket ediyor. Günün ilk yarısı Ay-Neptün kavuşumu ile aşk hayatınızda şanslı bir zaman diliminde olabilirsiniz. Düşlediğiniz şeyler gerçek olabilir. Akşama doğru Ay-Mars arasındaki gergin açıyla dostlarınıza karşı agresif olabilirsiniz. 2019'un Satürn retro hareketi Oğlak burcunda bugün başlıyor. 18 Eylül'e kadar eğitim konularınızda, seyahatlerinizde işleriniz ağır ilerleyebilir. Eğer ki bir üniversite başvurusu yapacaksınız bu tarihten önce evraklarınızı tamamlayın. Aynı şey yurt dışı işleriniz için de geçerlidir. Her şeyi garantilediğinizden emin olun. Son dakikaya bırakmayın. Bazen karamsar bir ruh haline bürünebilirsiniz. Kendinize iyi gelen aktivitelere vakit ayırmak psikolojinize iyi gelecektir. Ayrıntılı Satürn retrosu yazısı için tıklayınız.

30 Nisan 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Şanslı olduğunu hissediyorsun!Disiplin gezegeni Satürn, bugünden itibaren toprak burcunda geri hareketine başlıyor. Bugün şanslı olduğunu hissedebilirsin. Günlerdiryerinde yaşadığın sorun sebebiyle kendini yiyip bitiyordun. Senden kaynaklı olmadığını görünce rahat bir nefes alacaksın. Kendi işini yapmayı düşünüyorsan, tek başına yola çıkmak istemeyebilirsin. Bu durumarayışı içinde olan arkadaşına teklif götürmeni sağlayacak. Çok mücadele ettiğin bir işin karşılığını alacağını hissedebilirsin. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan, sevgilinin gereksiz kıskançlıklarına sabır göstermek zorunda kalabilirsin. Bugün aynı zamanda daha sağlıklı olabilmek adına spora başlayacaksın.

30 Nisan 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İnsanlara güçlü taraflarınızı göstermek için sosyal kimliğinizle ön planda olmak isteyebilirsiniz. Ayrıca değer görmeyi ve takdir edilmeyi bekleyebilirsiniz.

30 Nisan 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek umutlarınızla ilgili projeler üretebilirsiniz. Sosyal konulara yöneleceğiniz zamanlar var. İş hayatınızda alacağınız desteklerle daha kolay ilerleyebilirsiniz. İşlerinizi tamamlayabilmek için şartlar lehinize çalışıyor. Uğraştığınız işle ilgili sorumluluklarınızı tamamlayabilmek için alternatif planlar yapmak isteyebilirsiniz.

30 Nisan 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kalbinizin derinliklerinde yatanları orada bırakmak yerine sabrınıza cesaretinizi eklerseniz evrensel desteği de gördüğünüzü fark ederek daha bilinçli olursunuz.

30 Nisan 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Boğa; bugün gelir gider hesaplarında tutarsızlık yaşanabilir, yaptığın harcamaları kontrol etmekte zorlanabilirsin. Hedeflerine varmak için attığın adımlar ekonomik engellerden dolayı ertelendiği için öfkelenebilir, yeni bir strateji geliştirmek yerine kararsız bir şekilde bekleyebilirsin.

30 Nisan 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu ortak idealleri paylaştığınız insanlar ve sosyal çevrede gelişen olaylara karşı tedbirli olun. Yanlış anlaşılmalar olası. Hassasiyetleriniz arttığı için melankoli ve yönsüzlük yoğunlaşabilir.

30 Nisan 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yatırım zamanı. Ekonomik gücünüzü sağlama almak için harekete geçmek istersiniz. Bir arkadaşınızla ortak bir yatırıma girme kararı almadan önce konunun kanuni yönlerini iyi araştırın. Sınırları çizen, zorlukların temelini ortaya çıkartan zaman yöneticisi Satürn geri hareketine başlarken, hukuki konular ve yurt dışı bağlantılarınızda kararlarınızı sonuca götürmenize yardımcı olacak.

30 Nisan 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Günlük işlerinizden biraz vakit ayırarak yakın dostlarınızla bir araya gelmeyi tasarlayacağınız bir günde olabilirsiniz. Kalabalık sosyal ortamlara dahil olmak, günün ana konusu olabilir. Çevrenizdeki insanların da bazı sürprizleri olabilir.

30 Nisan 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 23' 48" R
Ay
Başak
04° 26' 17"
Merkür
Koç
17° 45' 02"
Venüs
Koç
17° 02' 16"
Mars
Balık
20° 58' 13"
Jüpiter
Boğa
21° 20' 29"
Satürn
Balık
15° 30' 44"
Uranüs
Boğa
21° 42' 46"
Neptün
Balık
28° 32' 44"
Plüton
Kova
02° 03' 32"
Chiron
Koç
20° 00' 24"
Lilith
Başak
22° 04' 53"
True Node
Koç
15° 36' 03"
Son Güncelleme : 19/04/2024 02:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>