Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mayıs 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Anlayışlı sevgili konumunuzda sabrınızı koruyabilirseniz, mükemmele giden bir ilişkinin itici gücü olabilirsiniz. O geçmişte yaşadığı bazı sorunların etkisinden henüz kurtulabilmiş değil görünüyor.

İlişki problemlerinin üzerine gidiş yönteminiz, çözümsüzlük bırakmayacak biçimde. Hakkettiğiniz birçok kazanım dönemsel engeller nedeniyle kapınızda bekliyor, sabırlı olmanız gerekecek.

Uzun vadeye çözüm olmayacak geçici para girdilerini, harcama fırsatı olarak değerlendirmemeniz gerekiyor. Önümüzdeki günlerde uzaktan izlemenizin yetmeyeceği bir para tartışmanız olabilir.

Tamamen duygusal değerlendirmelerle seçtiğiniz birtakım insanların problemlerine bütünlemesine eğilmeniz, onlara yarardan çok zarar getiriyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünler içinde bazı tanışmalar, sizin için oldukça anlamlı olabilir. Kısa gezintiler genel motivasyonunuzu arttıracak. Aile içinde, fazla dert etmemeniz gereken anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. İç dünyanızda kendinizle, barışık olmanın ötesinde bir ilişki içindesiniz. Çok kendinize dönük biri olarak da betimlenmenizi, bazı durumlarda övgü kabul edip yanlış yapıyorsunuz.

3 Mayıs 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün çoğunluğunda Ay, Koç burcunda hareket ediyor. Sabah saatlerinde Merkür ve Jüpiter arasındaki güzel açıya Ay da eşlik ediyor. Eskide bıraktığınız ve olmaz dediğiniz bir konuyla ilgili haber alabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili de olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aynı anda Ay Satürn ile de sert kontak kuruyor olacak. Eğitim hayatınızda ve seyahatlerinizde dikkatli olmanızda fayda var. Ay 11:47-23:17 aralığında boşlukta kalacak. Saat 23:17'de ise sizlerin burcuna geçiyor olacak. Kendinize odaklanacağınız bir sürece giriyor olacaksınız.

3 Mayıs 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal çevren genişliyor!Ay, öğle saatlerinden sonra boşlukta hareket edecek. Geniş çevreler edinmek ve bu konuyla alakalı bağlantılar kurmak için ideal bir gündesin. Bugün düşüncelerinde sabit ve kararlı olacaksın. Bir yandan da söylentilere karşı çok hassas olacaksın. Bu aralar, ailem yanımda olsun ben zaten huzurluyum, diyor olabilirsin. Onlar için bugün, kendine yeni hedefler seçebilirsin. Çizdiğin yolda emin adımlarla yürümeni öneririm. İlişkisi olan ya da evli bir Boğa burcuysan değer verdiğin kişiyle aranızda kıskançlık durumları söz konusu olabilir. İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysan, yakın çevrenin üstten konuşmaları ve sorgulamalarından rahatsızlık duyacaksın. Kendini merkeze alacak ve hayallerini gerçekleştirmek için güzel adımlar atacaksın.

3 Mayıs 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızda zorlandığınız durumları ifade edememekten kaynaklı hissettiğiniz huzursuzluklar sizi rahatsız edebilir. Sahip olduğunuz şartları korumak için gün genelinde sabırlı olmaya özen göstermelisiniz.

3 Mayıs 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz konularla ilgili gizli kalan şeyler olabilir. Psikolojik olarak etkilenebilirsiniz. Gün içinde kendi iç dünyanıza çekilebilirsiniz. Uğraştığınız işlerle ilgili hapsolmuş hissedeceğiniz zamanlar var. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kontrol kaybı yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde daha fazla dengelendiğinizi hissedebilirsiniz.

3 Mayıs 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde pek çalışmak istemeyebilirsiniz. Kariyer planları motivasyonunuz olabilir. Aşk hayatınızda sorunları çözmek için alttan almayı da göz önüne almanız gerekmekte.

3 Mayıs 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Boğa; ilişkiler ve paraya dair konular bilinçaltını kurcalayabilir. Gizli düşmanlıklara açık olabileceğin gibi sen kendi iç dünyanda da bunları kaygıya çeviriyor olabilirsin. Geri planda kalmayı tercih edebilir, olayları çözmek için harekete geçmeyebilirsin. Kontrolün dışında gelişen olaylar sürpriz kararlar almanı gerektirebilir.

3 Mayıs 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınız yavaş yavaş hareketleniyor. Bazı Boğa burçları müjdeli haberler alabilirler. Özellikle ailenize yeni üyeler katılıyor olabilir. Derin ilişkilerde güven sarsan durumlar yaşanabilir. İş hayatınızla ilgili, kariyeriniz ile alakalı konularda hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz.

3 Mayıs 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ortak kazançlarınızda beklemediğiniz güzel sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.Yine de aşırı harcamalardan kaçınmanız gereken bir dönemdesiniz. Kontrolü elden bırakmamakta fayda var. Gündelik rutininizde değişimler sizi başta yorsa da ruhunuza bu değişim iyi gelir. Dedikodudan uzak durun. Burç burç yorumları Cuma günlük burç yorumları

3 Mayıs 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, tüm konsantrasyonunuz ev yaşamı ve aile ilişkilerine yönelik olabilir. Aile bireyleriyle kurmuş olduğunuz iletişimleri derinleştirmeye çalışabilir, onlarla daha fazla vakit geçirmek için programınızı baştan düzenleyebilirsiniz.

3 Mayıs 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 36' 44" R
Ay
Yay
03° 47' 56"
Merkür
Koç
16° 00' 35"
Venüs
Koç
26° 09' 54"
Mars
Balık
26° 41' 51"
Jüpiter
Boğa
23° 02' 41"
Satürn
Balık
16° 13' 17"
Uranüs
Boğa
22° 07' 27"
Neptün
Balık
28° 47' 12"
Plüton
Kova
02° 05' 39"
Chiron
Koç
20° 26' 08"
Lilith
Başak
22° 54' 09"
True Node
Koç
15° 32' 29"
Son Güncelleme : 26/04/2024 11:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>