Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Nisan 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Etkilendiğiniz kişi yeniden düşünmek istiyor olabilir. Duygularınızı açığa çıkarmama kararlılığınız, daha çözümcü yöntemler edinmenizi engellememeli. Israrcı davranışlarınızla amacınızdan uzaklaşıyorsunuz.

Zamanlama hatası, sunduğunuz projeye istediğiniz ilginin duyulmasını önlüyor. Özgün bulduğunuz düşüncenizi tartışma masasına yatırabilmeniz için çok iyi bir fırsat yaratmanız gerekiyor.

Problemli bir para meseleniz yakında çözüme kavuşacak. Harcamaları daha da azaltmalısınız. Sıkıntı çektiğiniz nedenleri, kaçınılmaz ihtiyaçların bedeli olarak tanımlamanız sizi zora sokuyor.

Bazı sorumlulukları zamanında reddetmeniz, sizi zor durumlara düşmekten kurtarabilir. Üstlendiğiniz bir yükümlülüğün size artık ağır geldiği şeklindeki düşünceniz, size belli bir çevrede puan kaybettirecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde bir ziyaretle ilgili çevrenizde biraz hoşnutsuzluklar olacak. Ziyaretin arkasındaki günlerde biraz canınız sıkılacak gibiyse de bu sıkıntı kısa ömürlü. Akraba ilişkilerine çok bağlısınız. Bu yüzden kendi problemlerinizle baş başa kalma fırsatınız pek olmuyor. Ama bu konularda alan, veren memnun ilişkiler içindesiniz.

11 Nisan 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Saat 08:45 Ay-Jüpiter görünümü, maddi harcamalarımıza dikkat etmemizde yarar var. Sevdiklerimizi memnun etmeye çalışırken, bütçenin ayarını şaşmayalım. Saat 11:36 Ay-Satürn karşıtlığı, özellikle finansal ilişkileriniz, ortaklaşa paylaşımlar,veya eşin mali durumu, uzun vadeli yatırımlar, kredi konularında çok dikkatli bir hesaplamada bulunmadan karar vermenin yanlış olacağını işaret ediyor. Elinizdeki parayı riske atmadan, bir borç almadan, iyice araştırmadan önce düşünmelisiniz. saat 18:59 Ay-Uranüs olumlu görünümü, çevrenizle iletişiminizi güçlü tutmanın işaretidir. Olayları tek yönlü ele almamanız, mantıklı bir şekilde gözden geçirmeniz ve uyum içinde hareket etmeye özen göstermeniz yararlıdır. Saat 21:57-12 Nisan saat 11:07 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Hani bazen, isteklerimizi elde etmekte zorlanır ve bir türlü elde edemediğimiz güzellik ve mutlulukları yüce bir güce havale ederiz. Ne olacaksa olsun artık diyerek teslim oluruz. Boşluk etkisi bu ruh halinin çok daha belirgin bir şekilde ön planda olmasını sağlayıcıdır. Bu saatler arasında ani kararlar vermek yanlış olur. Rutin hayatımızın gerekleri ne ise, ona göre hareket etmekte yarar vardır. Hafta boyunca kolaylıklar sizinle olsun. Arzu edilen gelişmelerle karşılaşmanız dileğimle,

11 Nisan 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her alanda başarılı olmanıza rağmen, tercihlerinizi beğendiğiniz konulardan yana kullanıyorsunuz. Maddi konularda değişik önerilere açıksınız. Yapmanız gereken tek şey, istekleriniz ve bulunduğunuz şartların uyum sağlaması konusunda ortak bir payda oluşturmanız. Akıllıca yapacağınız manevralar gereken özelliklerin alt tabanını sağlayacak

11 Nisan 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Haftanın ilk yarısı duygusal başlıklı konularda tatminkar etkiler altındasınız. Romantik randevular, tanışmalar, karşılaşmalar veya planlar için uygun günler. Ağustos ayından beri aşk hayatınız destekleniyor. Bu hafta da, o haftalardan birisi ve de önümüzdeki hafta! Haftanın ikinci yarısı ise, evrak düzenlemek, dosya hazırlamak, imzalar atmak, el sıkışmak, sunum hazırlamak, önemli randevular ve maddi anlamda girişimlerde bulunmak veya maddi karşılığı olabilecek proje görüşmeleri veya planlar yapmak için uygun görünüyor. Kârlı alışverişler söz konusu olabilir.

11 Nisan 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konularda daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Beklemediğiniz harcamalar gündeme gelebilir. Gün içinde sorumluluklar sizi kısıtlayabilir. Finansal konularda değişim içinde olabilirsiniz. Ani kararlar almamaya çalışın. Aşk hayatınızda bilemediğiniz nedenlerden dolayı krize sokacak durumlar yaşanabilir.

11 Nisan 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Küslük yaşadığınız bir kimse ile barışma yolu açılabilir. İnatçı olduğunuz bir gerçek ancak kimse ile de küs kalmak istemeyecek kadar nazik birisiniz.

11 Nisan 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden,hayatınız, devam eden çalışmalarınız ve günlük yaşamınızda bitirmeniz gereken işlerinizle ilgili durağanlık ve belirsizlik yaşayabilirsiniz. Böyle bir etkide ilgili alanlarda yeni kararlar almanız uygun değildir. Gününüzü sizi rahatlatan ortamlarda, yeni kararlar almadan geçirmek faydalı olacaktır.

11 Nisan 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duygusal ve manevi yönünüzün etkin olmasına rağmen, bugün hayatın elle tutulur yanlarına odaklanacaksınız. Sosyal ortamlarda tatmin olmakta zorlanabilir, istediğiniz keyfi alamayabilirsiniz.

11 Nisan 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Biraz gergin ve dikkatsiz olabileceğiniz bir gün. Olaylardan çok fazla etkilenebilir, olmayacak düşünceler içine girebilir, sıkıntınızı çevrenize yansıtabilirsiniz. Duygusal tepkilerinizi kontrol altına almanız gerekiyor.

10 Nisan 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

11 Nisan 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 39' 28" R
Ay
Aslan
06° 26' 56" R
Merkür
Koç
27° 53' 22"
Venüs
Boğa
17° 49' 46"
Mars
Koç
10° 12' 59"
Jüpiter
Boğa
27° 10' 07"
Satürn
Balık
17° 40' 21"
Uranüs
Boğa
23° 08' 13"
Neptün
Balık
29° 17' 14"
Plüton
Kova
02° 04' 29"
Chiron
Koç
21° 24' 06"
Lilith
Başak
24° 51' 13"
True Node
Koç
14° 54' 09"
Son Güncelleme : 14/05/2024 02:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>