Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
İlişkinde Keyifli Vakit Geçiriyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Nisan 2020, Cumartesi

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 20%

Sevgilinizle daha yakın bir ilişki kurabilirsiniz. Ona karşı büyük bir bağ hissedebilirsiniz. Eğer ikinizin de inişleri çıkışları varsa, bunu sona erdirdiğiniz zaman ilişkinizde daha güvenli ve istikrarlı hissedeceksiniz. Şu an bekarsanız, birine karşı özel hisleriniz olabilir. Kim bilir belki de bu kişi yeni ruh eşinizdir.

Bugün kendinizi bir sünger gibi hissedebilirsiniz. İnsanların enerjisini,arkadaşlarınızın ya da aile üyelerinin duygularını emeceksiniz. Bazı yönlerden bu iyi bir şeydir. Bu durum, insanları daha iyi anlamanızı sağlayacaktır. Fakat çevrenizdeki birinin çok fazla strese maruz kalması konusunda biraz bunalmış hissedebilirsiniz. Tüm bunları onlarla birlikte deneyimleyebilirsiniz! Sıcak bir banyo yapın ya da uzun bir yürüyüş ile rahatlamaya çalışın.

Şu an hayatınızdaki her alan gayet yolunda gidiyor. Her türden kişisel ilişkileriniz, özellikle aşk hayatınızla ilgili olanlar gittikçe daha yakın ve ileriye yönelik hale gelirken, iş, finans ve ortaklıklarınız da başarıyla sonuçlanacak gibi görünüyor. Bir şekilde, yeni girişimler ya da belki yeni çalışmalarla ufkunuz genişletmeyi düşünebilirsiniz. Çekingen davranmayın, yapabilirsiniz!

Aklından geçeni dışa vurmak için güzel bir gün. Bir Boğa olarak aslında bu konuda hiç sıkıntı çekmiyorsun. Yine de senin bile konuşmaktan çekindiğin, kendini ifade etmekten şüphe duyduğun şartlar mevcut. Ama bugün değil. Altından kalkamayacağın hiçbir şey yaşamayacaksın; hatta göksel enerjiler yeteneklerini taçlandıracak. Yaklaşmakta tereddütlü olduğun birisi varsa, bugün onunla konuşmak için bir adım atabilirsin.Son günlerde gezegensel enerjiler sizi saklandığınız yerden çıkarıp biraz sosyalleşmeye zorladı. Sizi şiirsellikle bezeli nostaljik ortamınızdan koparmak o kadar da kolay olmadı tabi. Bugün kendinizi, daha net bir rol alarak sosyal anlamda daha uyumlu hissedebilirsiniz. Sadece, ne kadar sosyal olmak istediğinize karar vermeniz gerekebilir. Bir kulübe katılmayı düşünür müsünüz?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eğitim hayatına geri dönüp herhangi bir diploma almak gibi bir planınız varsa harekete geçmenin tam zamanı. Başarıyı ve iyi şansı kendi inisiyatifinizle, becerilerinizi geliştirerek elde edeceğiniz bir dönemdesiniz. Konuşma ya da yazma alanında başarı veya uzun zamandır arzu ettiğiniz bir yolculuk nihayet mümkün olabilir. Görelim sizi!

11 Nisan 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün enerjiniz muhtemelen oldukça düşük. Sosyalleşmek, TV izlemek veya kitap okumak istemeyebilirsiniz. Muhtemelen bütün gün kendinizle ilgili ne yapacağınızı bilemiyorsunuz. Bu koşullar altında yapılacak en iyi şey dikkat dağıtıcı bir şey bulmaktır. Çalışın, heyecan verici bir kitap okuyun, komik bir film izleyin. Zihninizi uyuşukluğunuzdan çıkarın.

9 Nisan 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatın her alanında aldığın güçlü kararların faydasını görmek özgüvenini tazeliyor. Çözdüğün başını ağrıtan problemlerin sende bıraktığı izler bu günlerde silinebilir, karamsar baktığın konulara daha aydınlık bakmanı sağlayabilir. İlişkinde keyifli vakit geçirmek enerjini arttırıyor, bu durum etkisini arttırabilir. Okuyan bir Boğa burcuysan kendini eksik hissettiğin akademik konulara ağırlık verebilirsin.

11 Nisan 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile üyelerinizle aranızdaki sevgi ve saygı bağı bugün biraz daha pekişebilir ve onlara karşı minnet duygunuz biraz daha artabilir. Azimle yolunuza devam edin ve umutlu olmaya çalışın. Kişisel hijyeninize ve tedbirlere devam edin.

11 Nisan 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi duygusal açıdan etkileyen konular ve hassasiyetler olabilir. Eve ait konularda daha endişeli de olabilirsiniz. Şartları aşırı zorlamamalısınız.

11 Nisan 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde özellikle finansal konularda akıllıca girişimler yapabilirsiniz. Mesleki konularda hızlı atılımlar yapabilme durumunuz söz konusu olacak.

11 Nisan 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca bulunduğunuz her ortamda kendinizi göstermek ve ön planda olmak için fırsatlarınız varken, eğer problemli giden bir ilişkiniz varsa bugün problem yaşayabilirsiniz. Enerjinizi spora, yeni insanlarla tanışmaya ve çalışmalarınıza yönlendirmeniz faydalı olacaktır.

11 Nisan 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Enerjinizin düşük olduğu bir gündesiniz. Sosyalleşmek değil de evde kalıp TV izlemek size daha cazip geliyor. Kendinize vakit ayırmanız düşündüğünüz gibi size daha iyi gelecek.

11 Nisan 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yay burcunda seyahat edecek. Gelir paylaşımı içinde olduğunuz kişilerin finansal durumuyla ilgili konular ön planda.İletişim gezegeni Merkür bugün itibariyle Koç burcunda seyahat etmeye başlıyor. Psikolojik destek almak için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz.

11 Nisan 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

11 Nisan 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişki içerisinde olmak, evlenmek ya da belirli ilişki modeline uymak için baskı altında hissetmeyin. Neyi ne şekilde yaşamak istiyorsanız buna saygı duyun. Kahvaltıyı öğününü sakın atlamayın. Araştırmalar, doğru kahvaltının, kilo vermeye çalışıyorsanız yapabileceğiniz en olumlu şeylerden biri olduğunu göstermektedir.

11 Nisan 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; finansal konularda fazla iyimser davranabileceğin; vergi, sigorta, kredi ve miras gibi konularda risk içerikli adımlar atmanın planlarını yapabilirsin. Çalışmalarında veya projelerinde de maceracı davranabilirsin. Fakat gün içinde sosyal çevrenden ve arkadaşlarından yeterli desteği görememenin hayal kırıklığını yaşayabilirsin.

11 Nisan 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 21' 17" R
Ay
Aslan
15° 19' 34" R
Merkür
Koç
28° 44' 33"
Venüs
Boğa
18° 43' 05"
Mars
Koç
10° 46' 04"
Jüpiter
Boğa
27° 20' 20"
Satürn
Balık
17° 43' 27"
Uranüs
Boğa
23° 10' 44"
Neptün
Balık
29° 18' 18"
Plüton
Kova
02° 04' 15"
Chiron
Koç
21° 26' 20"
Lilith
Başak
24° 56' 01"
True Node
Koç
14° 52' 53"
Son Güncelleme : 14/05/2024 19:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>