Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Geleceğine Odaklanıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Şubat 2021, Perşembe

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 90%

Çevreniz bugün yoğun. Belki de bir tür kamusalsosyal, politik veya insani bir toplantı gerçekleşiyor olabilir. Bir kaç arkadaşınız orada olacak ve merak ettiğiniz için siz de sevgilinizle katılabilirsiniz. Bir süreliğine oradan ayrılmayın. Bir şeyler öğrenebilir ve sizin için çok anlamlı olabilecek bir sebep keşfedebilirsiniz.

Her şeyin doğru bir şekilde düşünülmüş ve planlanmış olduğunu düşündüğünüzde, birden yolunuzda başka bir engel belirir. İlk tepkiniz, küplere binmek olabilir. Bir öfke durumunun hiç kimsenin durumuna yardımcı olmayacağını unutmayın. Her zaman her şeyi kontrol edemeyeceğinizi fark edin. Sürprizler olmak zorunda. Gerçekten planlayabileceğiniz şeyi planlayın, ancakyerinizde çoğu zaman amaçlarınızın tam tersi olarak çalışan bilinmeyen güçlerin olduğunu unutmayın. Dikkatli olun!

Beyniniz bugün özellikle çok hızlı ve kıvrak, merakınız da tavan yapmış durumda. Entelektüel konuları takip etmeniz sizi aynı konuda ilgisi olan diğer insanlarla tanışabileceğiniz grup aktivitelerine yönlendirebilir. Karşınıza sayısız bilgi çıkacak ve bunları tanıştığınız insanlarla tartışmaktan keyif alacaksınız. Yeni arkadaşlıklar edinmeniz ve diğer olası konularla da ilgilenmeniz mümkün. Tadını çıkarın!

Havaya işleri hızlandıran canlı bir enerji hakim; o yüzden her şeye hazırlıklı ol. Çevrendeki insanların sebep olabileceği anlaşmazlıkların modunu aşağı çekmesine izin verme. Ayrıca herkesin senle aynı frekansta ya da dalga boyunda olduğunu düşünme. İnsanların modları ve tavırları seni şaşırtabilir. Hatta kendini bile şaşırtabilirsin. Böyle bir günde her şeyi ciddiye al!Bugün sorunsuz sakin güzel bir gün geçirmeniz bekleniyor, bu yüzden buna göre davranın. Şu anda herhangi bir büyük savaş stratejisi planlamanıza gerek yok. Sakin olmaya ve gereksiz yere strese girmemeye çalışın. Karşınıza çıkan her şeyi aşırı analiz ederek zihninizi fazla yormayın. Yaşadığınız andan keyif alma vaktiniz geldi. Akışına bırakın ve bir sonraki adımınızın ne olacağını düşünmeden eğlenmenize bakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Oldukça rahatsız edici bir görüşme karanlık yanınızı açığa çıkarıp her şeyin olumsuz yönüne takılmanıza neden olabilir. Bu tuzağa düşmeyin, zira günün sonuna doğru durumun olumlu tarafı kendini gösterecek. İletişim açısından işinizi kolaylaştıracak cep telefonu, yeni bir bilgisayar gibi bir aygıt satın alabilirsiniz. Ancak gününüzün büyük bir kısmını bunu kullanmayı öğrenerek harcamayın!

11 Şubat 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yöneticilerinizle, aile büyüklerinizle ilişkileriniz ön planda olabilir. Gelecek hedeflerinize odaklanabilirsiniz. Zaman zaman gelecek kaygısı içine girebilirsiniz.

11 Şubat 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kaygılarından arınıyorsun. Geçmişte yaşananları ait olduğu yerde bırakmak geleceğe daha emin adımlar ile ilerlemene olanak sağlıyor. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan 3. Şahısların ilişkin hakkındaki eleştirileri seni rahatsız edebilir. Bu konuda tavrını net bir şekilde göstermek istiyorsun.

11 Şubat 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde kıskançlığınızın ağır basacağı bir gündesiniz. Duygularınızı kontrol edememek aşırı davranışlara, bu da can sıkıcı durumların yaşanmasına sebep olabilir. Kendinize ve sevginize güvenmeyi seçmelisiniz.

11 Şubat 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki sorumluluklarınız gündeminizi etkileyebilir. Kararsızlık nedeniyle işlerinizi toparlamakta zorlanabilirsiniz. İlgilendiğiniz bazı konularda bitişler yaşayabilirsiniz. Gizli kalan koşullardan etkileniyor olabilirsiniz. Bekleme zamanlarını kendinize ayırabilirsiniz. Eksik işlerinizi toparlamak, kendinizi daha iyi hissetmenize neden olacaktır.

11 Şubat 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi kötü durum ve olaylardan korumak için bilinçli bir çaba sarf ederseniz gün sonunda rahat olacaksınız ve gururlu hissedeceksiniz.

11 Şubat 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca bulunduğunuz her ortamda kendinizi göstermek ve ön planda olmak için fırsatlarınız varken, eğer problemli giden bir ilişkiniz varsa bugün problem yaşayabilirsiniz. Enerjinizi spora, yeni insanlarla tanışmaya ve çalışmalarınıza yönlendirmeniz faydalı olacaktır.

11 Şubat 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendi ayaklarınızın üzerinde kalmak önemlidir, ancak bu tamamen kendinizi insanlardan soyutlamanızı gerektirmez. İşlerinizi kendi başınıza hallederken başkalarıyla da interaktif bir şekilde haberleştiğinizden emin olmalısınız.

11 Şubat 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışma hayatınızda ilgili olumlu gelişmeler gündeme gelecek. Merkür geri giderken, birlikte ortakyaptığınız kişilerin özel sorunları gündeme gelecek ve dostluk paylaşımları içinde olacaksınız. Randevularınızı ertelemeyin.

11 Şubat 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayat tüm hızıyla yanınızdan geçip gidiyormuş gibi görünebilir ve siz, onun akışına yetişemeyecek kadar ağır kaldığınızı düşünebilirsiniz. Bu yüzden, kendi içinize kapanabilir ve işlerinizi ağır ağır halletmeye yönelebilirsiniz ama olaylar sizi gerçeğe dönmek ve hızlanmak zorunda bırakabilir.

11 Şubat 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizin size karşı dürüst olmadığını düşünüyorsunuz. İş yerinizdeki arkadaşlarınıza harika tavsiyeler veriyorsunuz ve herkes tarafından seviliyorsunuz. Kalbinizi kıran arkadaşlarınıza yeni bir şans vermeyi deneyeceksiniz.

11 Şubat 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partneriniz küçük nedenlerle problem yaratacak tavırlar içine girmeye hiç niyetli değil. Fakat siz ısrarla, yapıcı eleştirileri, suçlama gibi algılamaya devam ediyorsunuz. İş yaşamında zorlu bir dönem sizi bekliyor. Sarsılan itibarınızı yeniden kazanmak için çok çalışmanız gerekebilir. Bu sıkıcı ve stresli dönemde en büyük desteği arkadaşlarınızdan göreceksiniz. Kendinizle ilgili birtakım harcamalar birikiminizi eritebilir. Tuzu kesince neden kilolu durduğunuzu net bir şekilde görebileceksiniz

11 Şubat 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 59' 42" R
Ay
Yengeç
14° 35' 21" R
Merkür
Koç
25° 57' 04"
Venüs
Boğa
15° 42' 36"
Mars
Koç
08° 54' 01"
Jüpiter
Boğa
26° 45' 44"
Satürn
Balık
17° 32' 49"
Uranüs
Boğa
23° 02' 13"
Neptün
Balık
29° 14' 36"
Plüton
Kova
02° 04' 59"
Chiron
Koç
21° 18' 42"
Lilith
Başak
24° 39' 45"
True Node
Koç
15° 00' 25"
Son Güncelleme : 12/05/2024 08:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>