Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Motivasyonun Artıyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Nisan 2022, Salı

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 60%

Aşk konularına daha gerginlikle odaklanabilirsin. Bu durum seni memnun etmeyebilir. Karşı tarafla aranızdaki iletişimi zorlamamak bugün daha iyi olabilir. Bir başka gün daha sakin kafayla düşünebilirsin bazı şeyleri.

Psikoterapi gibi bir yardımcı olabileceğiniz bir alanda çalışıyorsanız, muhtemelen şu an birkaç kural ve protokolü çiğniyorsunuz. Eğitiminizin temel bir parçası olan teorilere bile karşı geliyorsunuz. İsyankarlığınızdan rahatsız olmayın. Zaman zaman statünüzün size meydan okuması önemlidir. Özellikle alanda sizin gibi ilerlemeler yaratan insanlar için.

Çok çalışmak bir şeylerin çözümü olmayabilir. Mantıklı ve akılcı hareketlerde bulunmak daha doğru olacak. Emeklerini doğru zamanda doğru noktalara verebilmen gerekecek.

Bugün kas ağrılarından kurtulmak veya bunların oluşmasını engellemek adına esneme hareketleri bol bir egzersiz seçebilirsin. Biraz hareket etmek ve kaslarını esnetmek sana çok daha iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün zihnin bir sünger gibi olacak. Önüne çıkan birçok konuda yeni şeyler kapabileceksin. Ancak bu kaptığın şeylerin hepsinin iyi olduğuna özen göstermek ve kendini negatifliğe açmamak özen isteyebilir.

12 Nisan 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Dünyanın geri kalanına kendinizden her zaman çok eminmişsiniz gibi görünebilirsiniz. Ama herkes gibi şüpheleriniz var ve bu şüphelerin bazıları kendini göstermeye başlıyor. Arkadaşlarınızın ve sevdiklerinizin bugün hassas yanınızı görmelerine izin verin.

12 Nisan 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatında ön plana çıktığın bir güne merhaba diyorsun. Üzerinde çalıştığın yeni projede, patronlarının desteğini hissetmen, seni daha motive yapabilir. Bireysel hamleler yaptıkça içsel huzuru yakaladığını daha iyi anlıyorsun. Bugün aynı zamanda çok istediğin kıyafeti ya da eşyayı indirimde görüp alabilirsin.

12 Nisan 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle birlikte vakit geçirmeniz gereken bir gün olabilir. Onlarla vakit geçirerek onları daha da yakından tanımanıza sebep olacak bazı özel hikayeleri dinleyebilirsiniz. Yıllar sonra görmediğiniz yakınlarınızla görüşme ihtimaliniz var. Bu görüşmeler sizi mutlu edebilir.

12 Nisan 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularla ilgili yeni planlar yapmanız gereken olaylar yaşanabilir. Babanıza ait konular gündeminizi etkileyeceği zamanlar var. Güven arayışına girebilirsiniz. Ani tepkilere karşı dikkatli olmanızda fayda var. Bugün masraflarınızda artış olabilir. Akşam saatlerinde parasal konular daha fazla önem kazanabilir.

12 Nisan 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ev dekorasyonunda salon ya da çalışma odanızı dizayn etmek için oldukça uygun bir gün. İş alanlarınızı düzenlediğinizde her konuda akışa geçeceksiniz.

12 Nisan 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Son günlerde gezegensel enerjiler sizi saklandığınız yerden çıkarıp biraz sosyalleşmeye zorladı. Sizi şiirsellikle bezeli nostaljik ortamınızdan koparmak o kadar da kolay olmadı tabi. Bugün kendinizi, daha net bir rol alarak sosyal anlamda daha uyumlu hissedebilirsiniz. Sadece, ne kadar sosyal olmak istediğinize karar vermeniz gerekebilir. Bir kulübe katılmayı düşünür müsünüz?

12 Nisan 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yüzeyin altında sizi rahatsız eden bir şey artık açığa çıkmaya hazır. Bu, bastırılmış bir duygu veya artık inkâr edilemeyecek bir öfkenin tanınması olabilir. Şimdiye kadar dilinizi tuttuğunuz her şey, biri duygularınızı dürttüğü anda ortaya çıkabilir. Soğukkanlı bir tavır sergilemeye çalışın. Bununla birlikte, bu eşik, kendinizi serbest bırakmak ve ileriye taşımak için gerekli de olabilir.

12 Nisan 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi daha iyi ortaya koyarken, karşı cinsin yoğun etkisi üzerinizde olacak. Özlemlerinizin atağa kalkmasıyla sevdiklerinizin ne yaptığını düşünmek ve onları şımartmak istiyorsunuz. Evinizle ilgili değişimler söz konusu.

12 Nisan 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşılaştığınız herkes size son derece sıcak ve olumlu yaklaşacak. Size verilen bu sevgiye siz de aynı ölçüde karşılık vermeye özen gösterirseniz, hayat boyu sürecek arkadaşlıkların temelini atmış olacaksınız. Hatta belki de meşhur “hayat arkadaşınızla” tanışabileceksiniz.

12 Nisan 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Evinizde zaman geçirmek, ailenizin ihtiyaçlarına odaklanmak isteyebilirsiniz. Bazı konularda sabırsız davranabilirsiniz, ama harekete geçmek için uygun zaman olmayabilir. Manevi konulara odaklanacağınız bir döneme giriyorsunuz.

12 Nisan 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda akıntıya kürek çekiyorsunuz. Karşınızdaki kimsenin aklını çelmişler, ne yapsanız faydası yok! Sizin için hemen doğacak başka bir fırsatın peşine düşseniz daha iyi! Bugünyaşamınızda büyük bir hareketlilik söz konusu. İş ilişkilerinizdeki dostluklar size yorgunluğunuzu unutturuyor. Öğleden sonra yaşanacak çok önemli bir olaya sevineceksiniz. Borçlar, alacaklar birbirine karışmış gibi. Bir plan yapın. Mide rahatsızlıklarından şikayet etmeniz normal.

12 Nisan 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 10' 55" R
Ay
Aslan
00° 17' 51" R
Merkür
Koç
27° 19' 14"
Venüs
Boğa
17° 13' 22"
Mars
Koç
09° 50' 23"
Jüpiter
Boğa
27° 03' 08"
Satürn
Balık
17° 38' 13"
Uranüs
Boğa
23° 06' 30"
Neptün
Balık
29° 16' 29"
Plüton
Kova
02° 04' 38"
Chiron
Koç
21° 22' 33"
Lilith
Başak
24° 47' 56"
True Node
Koç
14° 55' 30"
Son Güncelleme : 13/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>