Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Motivasyonun Artıyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ocak 2020, Pazar

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün kişisel yaşamınızda bir yenilik olabilir. Bir süredir bekarsanız, mükemmel biriyle görüşebilirsiniz. Bu harika insanla özel bir akşam planlayabilirsiniz. Onu lüks ve şık bir yerde ağırlayın. Akşam yemeğine çıkın ve bir müzikal konsere katılın. Veya sofistike bir kafede cappuccinonuzu yudumlayarak vakit geçirin. Bu kişiyi daha iyi tanımaya çalışın.

Bugünün gezegen açıları, kişiliğinizi doğrulamanız hakkında size cesaret veriyor. Diğer bir deyişle, özgüvenle hareket edin ve liderlik yeteneklerinize inanın. Yeni bölgelere giriş yapmak her zaman bir miktar korkuya sebep olur, fakat korkunuzla çalışmayı deneyin. Korku, enerjinizi tüketmek yerine onu besleyebilir. Geçmişteki güvensizliklere br sünger çekmeniz gerekirken kendinizi ön plana atmanız gerekecek.

Bugün için bir beklentiniz olmasa iyi olur çünkü bazı sürprizler yaşayacaksınız gibi görünüyor. Sıkıca elinizde tuttuğunuz yapmanız gerekenler listenizi kararlılıkla düzenleyebilirsiniz. Fakat gün ortasında bazı haberler veya sürprizlerin ortaya çıkması rota değiştirmenize sebep olacak. Bugün beklemediğiniz bir şekilde de olsa verimli olmayı bir kenara bırakacaksınız.

Görünüşüne odaklanabileceğin bir gün. Yeni bir saç kesimi düşünebilirsin. Ya da gardrobundaki kıyafetleri yenilemeyi düşünebilirsin. Ayakkabı ve saat almak da aklına olabilir. Kendine yatırım yapmaktan korkma. Ne kadar güvenli hissedersen o kadar kendine ve yaptıklarına pozitif enerji aktarırsın. Mesela görünüşün küçük değişiklikler yapman bilesunumlarında daha başarılı olmanı sağlayabilir.Bugün, kendinizi çevrenizdekilerden farklılaştıracak yeni bir döngü başlıyor. Kendinizi keşfetmenin ve kim olduğunuzla gurur duymanın zamanı geldi. Sizi farklı ve eşsiz kılan özelliklerinizin farkında mısınız? Değilseniz, önümüzdeki birkaç haftada bu konuyla ilgili pek çok şey öğreneceksiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hızlı konuşan biri ya da hoş olmayan bir durum özgüveninizi sarsmış olabilir. Her şey göründüğü gibi olmayabilir. Yüzeyden uzakta filizlenen derin anlamlar olabilir ve vakti gelince bunları görmediğiniz için hata edebilirsiniz. Tetikte durun ve ayaklarınızı yere sağlam basın. Yeni çıkan aletler ve büyük sözler, pazarlandıkları kadar muhteşem olmayabilir.

12 Ocak 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güzel ve uzun dönemli bir ilişki kurma zamanı geldi. Akıllıca davranarak ve gönlünüzün gösterdiği yöne giderek, aşk dolu ve yaşam boyu sürecek bir ilişki kurabilirsiniz. İş ortamının güzel olması veriminiz açısından önemlidir, bu konuda siz de üstünüze düşeni yapmalısınız. İşiniz konusunda alacağınız kararlarda temkinli hareket edin. İstediklerinizi elde etmek için emek vermeli ve umutsuzluğa kapılmamalısınız. Bir yakınınıza istemeyerek de olsa vereceğiniz para desteği canınızı sıkabilir.

12 Ocak 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzakta olan ve uzun zamandır haber beklediğin kişi ya da kişilerden beklediğin haberi bugün alabilirsin. Uzun zamandır gitmeyi ertelediğin yerlere de sırf bu sebeple ziyaret gerçekleştirebilirsin. Duymak istediklerini duymak bugünün motivasyonunu ekstra arttırıyor. İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysan uzun zamandır hoşlandığın kişiden karşılık aldığın bir gün olabilir. Planlarının işlediğini görmek seni mutlu ediyor.

12 Ocak 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün daha sosyal olmayı seçmeli, yeni dostluklara açık olmalısınız. Nereden nasıl bir fırsat gelebileceğini siz de bilmiyorsunuz. Biraz daha iletişiminizi güçlendirmelisiniz. Hayatınızda yeni bir dönemin başladığının aslında sizlerde farkındasınız.

12 Ocak 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün Aslan'da belki evle ya da evdekilerle ilgilenmek durumunda olabilirsiniz. Bu arada kendi duygusal ihtiyaçlarınıza da önem vermelisiniz.

12 Ocak 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizikonusunda öyle şartlamışsınız ki adeta siz değil başka biri olmuşsunuz. Sahte dostluklara rağbet etmiyordunuz. Kendinizde bir o kadar dürüstsünüz.

12 Ocak 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden,hayatınız, devam eden çalışmalarınız ve günlük yaşamınızda bitirmeniz gereken işlerinizle ilgili durağanlık ve belirsizlik yaşayabilirsiniz. Böyle bir etkide ilgili alanlarda yeni kararlar almanız uygun değildir. Gününüzü sizi rahatlatan ortamlarda, yeni kararlar almadan geçirmek faydalı olacaktır.

12 Ocak 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Karşınızdaki kişi gerçekten hayal ettiğiniz kişi mi yoksa onu o kalıba sokmaya mı çalışıyorsunuz? İnsanları değiştirmeye çalışarak boşa kürek çektiğinizin farkına varın. Ya partnerinizi olduğu gibi kabullenin ya da onunla yollarınızı ayırın.

12 Ocak 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Satürn ve Plüton kavuşumunun etkisiyle inanç sisteminizi kökten değiştirebileceğiniz bir dönemden geçiyorsunuz. Yüksek öğrenim öğrencisiyseniz akademik hayatınızda dikkatli olmalısınız, daha fazla çalışmanız gerekebilir. Devam eden hukuki süreçlerinizde temkinli hareket etmelisiniz. Yurt dışıyla ilgili konularda zorlanmalarla ve gecikmelerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

12 Ocak 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İş hayatınızda irili ufaklı paralar alacaksınız. Yalnız paranızı iyi saklamalı,hayatınızda yenilikler yapmalısınız. Sizin eşsiz planlarınızı işbirliği yapacağınız kimse uygulayabilir. Bu sayede ikinizde kazançlı çıkarsınız.

12 Ocak 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Genel anlamda kayıplarınızdan veya eksikliklerinizden ders çıkarmayı tercih edeceksiniz. İçinize dönme ihtiyacındasınız. Konuşmak, bazı konuları dillendirmek yerine, herkesin bir şekilde içinde çözmesi gerektiği düşüncesindesiniz. Derli toplu, planlı hareketler sonuç getirecektir.

12 Ocak 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; ev ve ailevi konulardaki gelişmeler bugün de seni meşgul edebilir. Bir süredir ev içinde tamirat, tadilat gibi işlere kalkışmak düşüncesinde olabilirsin. Biraz piyasa araştırması yapıp fikir alabilirsin. Aile büyüklerini ziyaret edebilir ya da yakın dostlar ve sevdiklerini evde ağırlamaktan keyif duyabilirsin.

12 Ocak 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 42' 39" R
Ay
Terazi
09° 06' 50"
Merkür
Boğa
04° 35' 20"
Venüs
Boğa
24° 16' 45"
Mars
Koç
14° 12' 39"
Jüpiter
Boğa
28° 24' 20"
Satürn
Balık
18° 01' 52"
Uranüs
Boğa
23° 26' 28"
Neptün
Balık
29° 24' 45"
Plüton
Kova
02° 02' 29"
Chiron
Koç
21° 40' 04"
Lilith
Başak
25° 26' 05"
True Node
Koç
14° 56' 37"
Son Güncelleme : 19/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>