Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Yapacağın başvurularından geri dönüş alabilirsin! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ekim 2019, Pazar

Aşk 40%
Para 20%
Sağlık 20%

İlişkinizde büyük bir dönüm noktasında olabilirsiniz. Son zamanlarda, muhtemelen eski ilişkilerinizin en iyisini ve en kötüsünü analiz ediyordunuz. Bugün bu analizleri pratiğe dökebilirsiniz. Sevgilinizle içten bir sohbet edebilirsiniz, bu da ilişkinizde iyileşme ve gelişme sağlayabilir. Ya da gizli platoniğinize duygularınızı açabilirsiniz!

Bugün, gelecek hakkında biraz endişe hissedebilirsiniz. Bir görüşme yapmak için bugün son gününüzse eğer gücünüzün biraz zayıf olduğunu hissedebilirsiniz. İşyerinde ve oyunda kendinizi kanıtlamak için zorluklara ihtiyacınız var. Şimdi kendinizi şekle sokmaya başlama zamanı. Şüphe, son derece ters tepen bir duygudur; başarı için tamamen donanımlısınız!

Çoğu insan konu hakkında bilgisi olan diğer insanların onlara söyledikleriyle düşüncelerini şekillendirir. Belli başlı fikirler entelektüeller arasında bile moda olabiliyor. Bugün böyle bir şey için hiç sabrınız yok. Aslında, sahte entelektüelleri şaşkına çevirmek için kaba bir dil kullanmak isteyebilirsiniz. Fakat şaşıracak gibi değiller. Size sadece burun kıvırıp ve kaşlarını çattıktan sonra arkalarını döneceklerdir. Bir çizgi film açın, size iyi gelecek.

Güçlü fikirler karşına çıkabilir ve bir miktar kafa karışıklığı yaratabilir. Sana söyleneni tam olarak anlamakta zorlanabilirsin. Anlamak için yeteri kadar zaman ayır ve önüne gelen bilgi yığınının seni bunaltmasına izin vermemeye çalış. Duyguların karışık olabilir; biraz kendinle baş başa kal.Bugün her yönden önünüz kesilmiş ve hiç çıkış yolu yokmuş gibi hissedebilirsiniz. Hayatınızdaki bir karışıklıktan sorumlu hissetmenize neden olan birtakım güçlü etkenler mevcut. Unutmayın ki söz konusu ortaklık olduğunda zıtlaşmak da uzlaşmak da her iki tarafın elindedir. Her şey için kendinizi suçlamayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün boğuluyormuş ya da her şey üstünüze geliyormuş gibi hissedebilir, biraz hava almaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu fiziksel bir tepkiden ibaret değil. Özgürlük ihtiyacınız muhtemelen had safhada. İşiniz, eviniz ya da sizinle zıtlaşan arkadaşlarınız tarafından esir alınmış gibi hissediyor olabilirsiniz. Arabaya atlayıp biraz gezmeye ne dersiniz? Bu sizi epey rahatlatacaktır.

13 Ekim 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, gün boyunca Koç burcunda ilerlemeyi sürdürüyor. Öğlen itibariyle oluşan Ay-Satürn sert açısı nedeniyle eğitim hayatınızda gergin olabilirsiniz. Seyahatlerinizde vakit kaybedebilecek zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Güneş'in Jüpiter ile kurduğu olumlu kontak sayesinde çalışma hayatınızda şanslı bir süreçte olacaksınız. Verdiğiniz emeklerin karşılığını alabilirsiniz.

13 Ekim 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yapacağın başvurularından geri dönüş alabilirsin! Bugün saat 23:12'de ateş burcunda Dolunay gerçekleşecek. Hırsın bugün seni hiç olmadığı kadar mücadeleci yapıyor. Eğer bir süre önce haksız bir durumda kaldın ve bu konu kapanmasıysa bugün sonuç alman mümkün. Başka insanlara karşı özverili oluşun daha çok yardımsever görünmene neden oluyor. Uzun zamandırarayışındaysan, bugün yapacağın başvurulardan geri dönüş alabilirsin.

13 Ekim 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişe dair bazı bilgi akışları sizi rahatsız edebilir. Geçmiş hesaplaşmalardan sıyrılmanız gereken bir gün.

13 Ekim 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bazı kararsızlıklar ya da etkilenmeler içinde olabilirsiniz. İlişkilerinizde daha hassas olabileceğiniz koşullar var.

13 Ekim 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Takım çalışmasında bulunduğunuz kişilere karşı güleryüzlü olabilir, ekibin enerjisini de yükselterek çevrenizdeki herkesi kolayca kendi ruh halinize çekebilirsiniz.

13 Ekim 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde finansal konularda ilerleme kaydedebilir,hayatınızda başarılı görüşmeler gerçekleştirebilir ve beklediğiniz iletişimi daha rahat kurabilir, olumlu haberler alabilirsiniz.

13 Ekim 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kahkahanız bulaşıcı olacak! Nereye giderseniz gidin neşe ve olumlu bir tutum yayıyor olacaksınız ve en suratsız insanlar bile etrafınızda olmayı sevecekler.

13 Ekim 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Koç burcunda meydana gelen Dolunay, size bir ilişkinin bitmesi gerektiğinin farkındalığını taşıyacak. Tembellik yapıp bu ilişkinin hayatınızda kalmasına sakın izin vermeyin. Sonrasında üzülürsünüz. Gündelik hayattaarkadaşlarınızdan ayrılanlar olabilir. Migren ve böbreklerde sıkıntı ortaya çıkabilir. Stresten uzak durmaya çalışın.

13 Ekim 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir.

13 Ekim 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün evde olup, evinizle ilgilenmeyi tercih edebilirsiniz. Yazlık-kışlık dolap temizlikleri, ev temizlikleri söz konusu olabilir. Yavaş yavaş hem kendinizi, hem dolabınızı hem de evinizi kışa hazırlıyor olabilirsiniz. Hem keyifli hem de çalışkansınız.

13 Ekim 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; dolunayla birlikte özellikle ilişkilerde perde arkasında kalan olaylar açığa çıkabilir, bilinçaltındaki korkularınla yüzleşebilirsin. İş yerinde bir görev ya da pozisyon değişikliği gündeme gelebilir. Seni zorlayan bir sorumluluk üstlenmen gerekse de finansal açıdan rahatlayabilirsin.

13 Ekim 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 50' 01" R
Ay
Oğlak
03° 18' 54"
Merkür
Koç
16° 22' 40"
Venüs
Koç
28° 58' 51"
Mars
Balık
28° 27' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 34' 31"
Satürn
Balık
16° 25' 47"
Uranüs
Boğa
22° 15' 13"
Neptün
Balık
28° 51' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 00"
Chiron
Koç
20° 33' 58"
Lilith
Başak
23° 09' 21"
True Node
Koç
15° 24' 60"
Son Güncelleme : 28/04/2024 18:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>