Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
İlginç kişilerle tanışabilirsin! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ekim 2019, Cuma

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün, sizi memnun edecek nispeten sakin ve hoş bir gün. Ailenizden ve arkadaşlarınızdan size olan sevgi ve saygılarının kanıtı olan hediyeler alabilirsiniz. Bu, ihtiyacınız olan bir şey. İlişkilerinizde karşı taraf üzerinde zekice bir etkiye sahip olsanız da, iyi bir arkadaş olmanız çok önemli.

Bugün geçmişinden birisiyle karşılaşabilirsiniz. Yıllar öncesinden eski birarkadaşınızla karşılaşabilirsiniz. Bu kişiyle öğle yemeği yemek eğlenceli olabilir. Ya da şaşırtıcı olabilecek eski romantik bir partnerinizden haber alabilirsiniz! Onlara karşı kendi duygularınızı incelemek zorunda kalabilirsiniz. Geçmişten gelen bu ses ilginç olabilir, ama bu eski ilişki gerçekten şu anda bulunduğunuz yere uygun mu?

Eğer bir avukatsanız, bugün sizin için harika bir gün. Özellikle de para konularında başkalarının çıkarlarını savunmak için daha iyi bir gün olamazdı. İnsanlar sizi görüşmelere davet edecek çünkü en zorlu anlaşmazlıklarda bile bir ara yol bulabiliyorsunuz. Kendi kendini savunan insan aptal görünür, bu doğru fakat bugün kendi hayatınızda ara buluculuk becerilerinizi kullanmak için harika bir gün!

Gandhi gibi düşünmek ve mesafeli ve spiritüel bir tavır takınmak için gerçekten de güzel bir gün. Etrafta akan birçok kaotik enerji var; ailen ve dostların ise küçük ego sorunları yaşıyor olabilir. Tema daha çok güç ve kontrol üzerine. Uçları yaşamaktan kaçın ve olayların nasıl sonuçlanacağına bak; bekle çünkü doğrudan bir yaklaşım sadece strese sebep olur.Bu gece biraz tuhaf rüyalar görebilirsiniz. Çok uzun zamandır aklınıza bile gelmeyen kişilerle ve eşyalarla birer sembol biçiminde karşılaşabilirsiniz. Ne olursa olsun, şu an sizin için bir anlam ifade ediyorlar. Rüyanızdaki semboller ve olayları not alın ve size ne ifade ettiklerini analiz etmeye çalışın. Rüyanız size önemli bir mesaj vermeye çalışıyor. Onu bulun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arzunun seni biraz sabırsız yaptığı bir gündesin. Ne istediğini ve isteğine nasıl ulaşabileceğini görebiliyorsun gibi geliyor ama henüz bir şeyler tam değil. Eğer yeni birarayışındaysan, özgeçmişlerini yollamaya devam et. Eğer romantizm peşindeysen, buluşmalar ayarlamaya çalış. Doğru kombinasyon yakında karşına çıkacaktır. Bugün ümidini yitirmeye meyillisin gibi. Kaydetmiş olduğun ilerlemeyi görmeyi dene.

11 Ekim 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay, Balık burcunda ilerliyor. Erken saatlerde oluşan Ay ve Neptün kavuşumu sayesinde hayallerinizin gerçeğe dönüşebileceği anlar yaşayabilirsiniz. Ay'ın Jüpiter ile gergin açısı nedeniyle harcamalarınızda fazla açılabilirsiniz. Saat 12:55 itibariyle Ay, yarına kadar boşluğa giriyor. Konsantre gereken şeyler yapmak yerine sosyalleşerek her şeye bir mola vermek iyi gelecektir.

11 Ekim 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlginç kişilerle tanışabilirsin! Ay, saat 12:55'ten itibaren boşlukta hareket ediyor. Sosyal ilişkilerde samimiyetin hemen kurulduğu, hızlı bir gün… Akşam saatlerinde katılacağın davetlerde, ilginç kişilerle tanışabilirsin. Bir yanda isteklerin öte yandan bir döngü içerisinde kendini tekrar eden problemler, günün sonunda kendini sorgulamana neden olacak.

11 Ekim 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal enerjinizin yüksek olduğu bir gündesiniz, arkadaşlarınızla birlikte planladığınız organizasyonlardan yüksek oranda keyif alabilirsiniz. Gün boyu enerjik olan yapınızı verimli değerlendirmeye özen gösterin.

11 Ekim 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek umutlarınızla ilgili projeler üretebilirsiniz. Sosyal konulara yöneleceğiniz zamanlar var. İş hayatınızda alacağınız desteklerle daha kolay ilerleyebilirsiniz. İşlerinizi tamamlayabilmek için şartlar lehinize çalışıyor. Uğraştığınız işle ilgili sorumluluklarınızı tamamlayabilmek için alternatif planlar yapmak isteyebilirsiniz.

11 Ekim 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İyi bir planlama ile duygusal ve mesleki konularda önünüzü açabileceksiniz. Kendi zekanız ile problemlerinizi çözebilecek ve sorunların üstesinden gelebileceksiniz

11 Ekim 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden,hayatınız, devam eden çalışmalarınız ve günlük yaşamınızda bitirmeniz gereken işlerinizle ilgili durağanlık ve belirsizlik yaşayabilirsiniz. Böyle bir etkide ilgili alanlarda yeni kararlar almanız uygun değildir. Gününüzü sizi rahatlatan ortamlarda, yeni kararlar almadan geçirmek faydalı olacaktır.

11 Ekim 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hiçbir şey sizin dikkatinizden kaçmayacak. Birisi amaçlarınıza karşı çalışıyor ve sizi yanlış yola sokmaya çalışıyor olabilir. İnsanlar sizin yolunuza çıkarsa, onlarla yüzleşin.

11 Ekim 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay bugün Balık burcuna yerleşerek sizin sanatçı, duyarlı, sezgisel yönünüzü aydınlatıyor.Arkadaşlarınızın dertlerini dinlemek, onlar için fedakarlık yapmak, yardım kuruluşlarına bağışta bulunmak ya da gönüllü olarak çalışmak içinizden gelir. Dünyevi işler devam etse de sizi soyut konular ilginizi çeker.

11 Ekim 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

11 Ekim 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gün boyu satış toplantıları, sunumlar, pazarlıklar, iletişim trafiğine sebep olabilecek her türlü görüşme söz konusu olabilir. Kendinizi rahatlıkla ifade edecek, amacınıza ulaşabileceksiniz. Aşk hayatınızı düzenlemek üzere adımlar attınız. Yeni hobiler ediniyor olabilirsiniz. Genel anlamda mutlusunuz.

11 Ekim 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; bugün isteklerini gerçekleştirebilmen için karşına birçok fırsat çıkabilir. Ancak iyimserliğin ve kafanın karışması sonradan kararlarından vazgeçmene neden olabilir. Finansal beklentilerinin yüksek olması ve olaylara duygusal yaklaşmandan dolayı ekonomik konularda istediğin gibi ilerleme gösteremeyebilirsin.

11 Ekim 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 57' 43" R
Ay
Oğlak
05° 03' 26"
Merkür
Koç
16° 24' 42"
Venüs
Koç
29° 08' 36"
Mars
Balık
28° 33' 48"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 22"
Satürn
Balık
16° 26' 29"
Uranüs
Boğa
22° 15' 41"
Neptün
Balık
28° 51' 43"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 25"
Lilith
Başak
23° 10' 14"
True Node
Koç
15° 24' 37"
Son Güncelleme : 28/04/2024 21:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>