Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Geçmiş odaklı konuşmalar yapabilirsin! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ekim 2019, Pazar

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 60%

Büyük dönüşümler sırasında (Tıpkı şu an yaşadığınız gibi), nereye gittiğinizi tam olarak görmek her zaman kolay değildir. Kariyeriniz ya da aşk hayatınız için gelecek planlarını tartışmak konusunda biraz tereddütlü olabilirsiniz. Bugün, umutlarınızın size yol göstermesi oldukça muhtemel. İnsanlara hislerinizi anlatmanızın hiç bir mahsuru yok.

Hayat şu anda sizin için temelde harika görünmekle birlikte, bugün kendinizi biraz dışarda kalmış hissetme ihtimaliniz çok yüksek. Bu durum muhtemelen stres, sinirsel gerilme ve fazla çalışma nedeniyle olabilir. Bazı görevleri veya projeleri gerçekleştirmedeki gecikmeler, kendinizi sinirli ve biraz da olsa huysuz hissetmenize neden olabilir. Belki de sürekli geciken projelere konsantre olursanız en iyisi olur - o zaman yarın diğerlerine geri dönebilirsiniz. Bunu düşün!

Bugün bazı güçlü sezgisel anlar yaşayabilirsiniz. Her zaman ruhani bir tarafınız vardı ve bugün bu sezgiler size yardım edecek. Odadan içeri girdiğinde, o kişinin enerjisini okuyabiliyorsunuz. Eğer birsözleşmesi yapmak üzereyseniz, açığa vurulmamış şeylere dikkat edin! Sezgileriniz, satır aralarını okumanıza yardım edecek bu da cebinize para girecek anlamına geliyor.

Bugün sana uygun bir gün. Havada ateşini körükleyecek dinamik enerjiler mevcut. Günlük aktivitelerin ne olursa olsun, güzel vakit geçir. Maceracı ve neşeli yaklaşımın gitmen gereken yere ulaşman konusunda destekleyici olacaktır. Gelecekte ektiğini biçmek için şimdiden önemli dönüşümler gerçekleştirecek güce sahip olduğunu bil.Gezegenlerin bugünkü konumu sizi bir içsel yolculuğa çıkarabilir. Kendinize ait gerçek hedefleri diğerlerinden ayırt etmek için içi dünyanızın derinliklerine dalıyorsunuz ve gördükleriniz sizi şaşırtabilir. Gelişen iletişim yetiniz ve derin kavrayışınız her tür ilişkinizi zenginleştiriyor ve amaçlarınızın birçoğu manevi doğrultuda. Bunları bir kenara not edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünün sizi ayartıp sizin için kötü olduğunu bildiğiniz şeylere yöneltecek bir havası var. Bir omzunuzda şeytan bir omzunuzda melek duruyor; seçim size kalmış. Ne karar verirseniz verin, eylemlerinizin sonuçlarından sorumlu olduğunuzu bilmelisiniz. İçinde bulunduğunuz durumdan ötürü başkalarını suçlamak adil değil.

6 Ekim 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, gün boyunca hareketini Oğlak burcunda sürdürüyor. Seyahatlerinizin gündemde olabileceği bir gündesiniz. Ay ve Neptün arasındaki olumlu etkileşimle gönül ilişkinizde sabah şanslı anlar yaşayabilirsiniz. Dostlarınızla beraber keyifli bir zaman geçirebilirsiniz. Ay'ın Plüton ile kavuşmasıyla akademik hayatınızda güç kazanacağınız, kendinizi ispatlayacağınız bir süreçten geçebilirsiniz.

6 Ekim 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmiş odaklı konuşmalar yapabilirsin! Ay, öncü burçta hareket ediyor. Beklentilerinin karşılanmadığı noktada tahammülsüz tavırlar gösterebilirsin. Bugün geçmiş odaklı konuşmalar yapabilirsin. Kapattım dediğin bazı konuların aslında hiç kapanmadığını fark edip huzursuz olabileceğini söylüyor gökyüzü. 1979 doğumlu ikinci evliliği yapan Boğa burçları, evlilikleri adına bugün sorun yaşayabilirler.

6 Ekim 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişim yeteneğinizin güçlendiğini hissedebilir ve kendinizi her türlü ortamda rahatlıkla ifade edebilirsiniz. Bunun yanı sıra kendinizi iyi hissedecek ve tüm cesaretinizle bugün yeni bir girişim içinde bulunabilirsiniz.

6 Ekim 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün düşüncelerinizde biraz daha olumlu olmaya bakmalısınız. Bakış açınızda kendinizi yeteri kadar güvende hissetmeyebilirsiniz.

6 Ekim 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi genel anlamda sakin hissedebilirsiniz ancak hisleriniz zorlandığı taktirde beklenen veya ön görülenden büyük tepki gösterebilirsiniz.

6 Ekim 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Keşif ve macera duygunuz öne çıkıyor. Uzaklar, yurt dışı ve yabancılarla ilgili konular seyahatleri gündeme getirebilir. Bulunduğunuz ortamın dışına çıkmak isteyebilirsiniz. Yeni insanlar tanıyıp yeni yerler görebilirsiniz.

6 Ekim 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal hayatınızdaki yeni yüzler bazı yeni fırsatlar sunabilir, ancak bir sonraki maceranızı çok tutucu bir zihniyetle seçmeniz gerekir. Sadece kendi yoluna çıkan en güzel teklife atlamayın.

6 Ekim 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yurt dışıyla ilgili beklediğiniz haberlerde zorlayıcı şartlar gündeme gelebilir.Kurumsal yapılarla organik bağlarınız arasındaki kısıtlayıcı kurallar hayallerinizi yıkar gibi görünse de uzun vadede başarılı bir mücadele vereceksiniz. Hukuki kararlar olumlu bir sonuca gidebilir. Yurt dışında yatırım yaparken dikkatli olmalı her detayı gözden geçirmelisiniz.

6 Ekim 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

6 Ekim 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayattan aldığınız keyif giderek artıyor. Kendinizi hem daha iyi hem de daha güzel hissediyorsunuz. Sanatla ilgili hobiler edinmek, güzellik konularında adımlar atmak için uygun zamanlardan geçiyorsunuz. Niyetiniz varsa, bu temalar size çok iyi gelecektir. Aile ve evinizle ilgili konumları da en doğru şekilde çözümleyeceksiniz.

6 Ekim 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; bugün merak ettiğin konuları irdelemekten çekinmeyebilir, ulaştığın sonuçlara sen de şaşırabilirsin. Kurcaladığın konuları zamansız dile getirmek seni zor durumlara düşürebilir, iletişimde olduğun kişilerle diyaloğun etkilenebilir. Günün ikinci yarısına daha sakin yaklaşmalı, şartları zorlamamaya ve risklerden uzak durmaya çalışmalısın.

6 Ekim 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 25' 39" R
Ay
Oğlak
11° 25' 16"
Merkür
Koç
16° 32' 47"
Venüs
Koç
29° 44' 02"
Mars
Balık
28° 55' 59"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 04"
Satürn
Balık
16° 29' 04"
Uranüs
Boğa
22° 17' 19"
Neptün
Balık
28° 52' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 03"
Lilith
Başak
23° 13' 26"
True Node
Koç
15° 23' 21"
Son Güncelleme : 29/04/2024 09:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>