Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Fazla aceleci davranıyorsun! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Eylül 2019, Pazartesi

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 60%

Şu sıralar, ilişkinizde çok hızlı gidiyor olabilirsiniz. Ancak, bu yolda birkaç hız engeliyle karşılaşmanız muhtemel. Bir yere çarpıp sarsılmadan yavaşladığınızdan emin olun. Bu tutkulu ve maceracı ruhu koruyun fakat dikkatli olmaya da çalışın. Özellikle de başkalarını içeren tüm eylemleriniz için "önce güvenlik" ilkesini benimseyin. Ve bugün arabalarla ilgili her şeyle özel olarak ilgilenin.

Birkaç aydır, kendinizi kariyerinize ve aile yaşamınıza adamış bir haldesiniz. Ama şimdi, bir dereceye kadar ikisi arasında bir seçim yapmanız gerekebilir. Kariyerinizi seçmeye istekli olabilirsiniz, çünkü şu anda size bir kişilik olarak büyümeniz için gereken tüm mücadeleleri sunuyor. Sizi durduran şey nedir? Arkanızda ne bırakacaksınız ? Bugün işler size biraz daha net görünebilir.

Finans konuları bugün sizi için oldukça belirgin görünüyor. İyi veya kötü bir şey değil, sadece belirgin! Hesaplarınızı kontrol etmeye elinizden geldiğince vakit ayırın ve her şeyin düzende olduğundan emin olun. Faturaları toplayıp, düzene sokmanın zamanı artık geldi! Ayrıca bütçe konularına odaklanmaya çok görünüyorsunuz.

Başkalarıyla etkileşimine dikkat etmelisin. Kontrolü elde tutmak konusunda bugün aksaklıklar yaşayabilirsin ve özellikle hassasiyet konusunda bir dakikan öbür dakikanı tutmayabilir. Yine şu hız treni misali inişli çıkışlı günlerden birindeyiz. Modunda bir uçtan ötekine doğru değişirken, ifadelerin ve kararların konusunda dikkatli olmalısın. Sonrasında söylediğine ve yaptığına pişman olabileceğin şeyler gerçekleşebilir.Biri havalandırmayı açtı ve kağıtlar dört bir yana uçuştu. Hayatınızın temposu yükseliyor ve bir şeyleri kontrol altında tutmak için çabalıyorsunuz. Bugün çevrenizdeki insanlarla iletişim halinde kalın çünkü bu durumu kurtarmanıza yardımcı olacak. Odanın muhtelif yerlerine dağılmış önemli belgeleri toplamak için çevrenizdekilerden yardım isteyebilirsiniz. Eşyalarınızın yerini takip edin ki kontrolü kaybetmeyesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çok fazla iletişim kurabilirsiniz. Bugün aniden bir mektup yazmanız veya plan hazırlamanız gereken bir gün olabilir. Ya da kendinizi kısa bir konuşma yaparken, yeni bir şey hakkında tavsiyede bulunurken veya talimatlar verirken bulabilirsiniz. Dilsel becerilerinizi kullanmanın keyfine varacaksınız. Kelimeler konusunda allah vergisi bir yeteneğiniz var, bu yüzden utangaç olmayın!

30 Eylül 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün başında Ay, 05:05-12:41 arası boşlukta ilerliyor. Yarım gün boyunca ofis hayatınızdaki işlerinizi toparlamakta, sonuç almakta zorlanabilirsiniz. Devamında 12:41'de Ay, Akrep burcuna geçiyor. İlişki ve evlilik hayatınızın gündeme geleceği bir süreçte olacaksınız. Romantik anlara şahit olabilirsiniz. Aranızdaki yoğun sevgi bazen kıskançlıklara neden olabilir. Ay-Uranüs karşıtlığının olduğu akşam saatlerinde özellikle tepkilerinize dikkat edin.

30 Eylül 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fazla aceleci davranıyorsun! Ay, öğle saatlerine kadar boşlukta hareket edecek. İlgi alanların genişledikçe, girdiğin farklı ortamlar ve arkadaşların da artıyor. Bugün fazla aceleci davranman, küçük kazalar yaşamana sebep olabilir. Aynı anda birçok işle uğraşmamaya dikkat etmelisin. Sabırsızlığın bazı ayrıntıları gözden kaçırmana neden olabilir. İş ortamında, samimi olduğun arkadaşınkurma fikrine seni de dâhil etmek isteyebilir.

30 Eylül 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünü memnun olmadığınız durumları değerlendirmeniz için yeni bir bakış açısı geliştirmekle geçirebilirsiniz. Bu size daha güçlü başarılar getirebilir.

30 Eylül 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde çalışma hayatınızdaki koşullarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla çaba sarf edebilirsiniz. Yeni başlangıçlar içinde olacağınız zamanlar var. Hizmet aldığınız kişilerle ilişkilerinizi belli bir denge içinde tutmaya özen gösterin. Akşam saatlerinde daha sorgulayıcı olabilirsiniz.

30 Eylül 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile bireyleriniz ilişkinize karşı çok destekleyici görünmeyebilir. Bu konuda sabırlı olmalı ve bir şeyleri başarıp kendinizi kanıtlayana kadar bekleyebilmelisiniz.

30 Eylül 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi neşeli, iyimser ve eğlenceli bir enerji ile ifade ederken, aşk hayatınızda ani bir teklif alabilir, ev ve yerleşime dair konularla aile ilişkilerinizde ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. Evinizde sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebileceğiniz bugün, ilişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmayı tercih etmelisiniz.

30 Eylül 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bir şey hakkında karar vermek sizin için zor olabilir. Endişelenmeyin. Yapmanız gereken bir şey varsa, bunu kendi başınıza yapmayı düşünün. Grup çalışması için pek de iyi bir gün değil.

30 Eylül 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sakin ve sabırlı bir tutum içinde bulunacaksınız. Duygularınız gün içinde kabarabilir. Fakat kendinizi çabuk toparlayacak ve olayların üzerinde durmayacaksınız. Girişimleriniz hakkında hanımların desteğini alabilirsiniz.

30 Eylül 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor.

30 Eylül 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İş hayatınızla ilgili duygusal kararlar vermeye meyillisiniz. Dikkatli olmalısınız. Duygularınıza değer vermeniz, iç sesinizi dinlemeniz değerli. Ancak mantığınızla aldığınız kararları sorgulamanızda fayda olacaktır. Genel anlamda evinizle ilgili aksiyonlar alabilirsiniz. Taşınmak, yer değiştirmekle ilgili konular söz konusu olabileceği gibi bahar temizliği de söz konusu olabilir.

30 Eylül 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; ilişkinde veya evlilik hayatında olumlu sonuçların olabileceği gibi; içinden geleni söylemek konusunda ısrarcı olmalı ve karşındaki insana düşüncelerini doğrudan anlatmalısın. Kelimelerini dikkatli seçmeli, partnerine karşı ani tepkilerden kaçınmalı ve sakin bir dille kendini açıklamalısın.

30 Eylül 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 19' 40" R
Ay
Aslan
14° 59' 14" R
Merkür
Koç
28° 42' 33"
Venüs
Boğa
18° 41' 02"
Mars
Koç
10° 44' 47"
Jüpiter
Boğa
27° 19' 56"
Satürn
Balık
17° 43' 20"
Uranüs
Boğa
23° 10' 38"
Neptün
Balık
29° 18' 16"
Plüton
Kova
02° 04' 16"
Chiron
Koç
21° 26' 15"
Lilith
Başak
24° 55' 50"
True Node
Koç
14° 52' 55"
Son Güncelleme : 14/05/2024 18:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>