Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Birçok mesele üzerine beyin fırtınası yapabilirsin! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Eylül 2019, Pazar

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugün gerçekten halletmeniz gereken ve sizin çok zor birvar. Aklınız başka kalbiniz başka söylerken bir şeyleri dengede tutmak aradığınız çözümü bulmanızı zorlaştıracak. Çok stresli olmamaya çalışın. Ne kadar az endişe duyarsanız ve kontrol etmekten ne kadar vazgeçerseniz, sorunları da o kadar kolay ve acısız bir şekilde çözebileceksiniz.

Bugün birileriyle toplanmak için verimli bir gün olabilir. Belki bu durum, birinin yardımını istediğiniz bir çalışma durumunu içerebilir. İkiniz birlikte geçirdiğiniz zamanı verimli geçirebilmeniz için bir karşılıklı öğrenme durumu yaratabilirsiniz. Ya dadışında olan biriyle arkadaşlık kurabilirsin. Bugün bir tanıdıkla daha çok yakınlaşıp ne kadar çok ortak noktanız olduğunu görebilirsiniz.

İçinzde olanlara bir bakmak istemez misiniz? Normalde bunu yapmıyorsunuz evet fakat artık özgüven sahibi olmakla ilgili problemleriniz olduğunu inkar etmeyin. Bir defalığına, durup düşünmek sizin için faydalı olabilir. Problemlerinizi göz açıp kapayana kadar çözemeyeceksiniz tabii ki fakat en azından kendinizi çözüme ulaştıracak bir yola koyabilirsiniz.

Konuşabildiğin kadar fazla insanla konuş. Yabancılara gülümse ve gördüğün bebeklere komik suratlar yap. Çevrendekilere yardım eli uzat ve göksel enerjilerin sunduğu keyifli hislerin tadını çıkar. İnsanlar sana çekilecek ve sen de onlara! Kişiliğin parlayacak ve içinde bulunduğun iyi modla birçok insanın da gününü parlatacaksın. Yaşlı insanların 'Ne kadar da tatlı bir insan' diyecekleri tarzda olacağın bir gün!Bugün çok fazla iletişim kurabilirsiniz. Bugün aniden bir mektup yazmanız veya plan hazırlamanız gereken bir gün olabilir. Ya da kendinizi kısa bir konuşma yaparken, yeni bir şey hakkında tavsiyede bulunurken veya talimatlar verirken bulabilirsiniz. Dilsel becerilerinizi kullanmanın keyfine varacaksınız. Kelimeler konusunda allah vergisi bir yeteneğiniz var, bu yüzden utangaç olmayın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün dilinize hakim olmaya çalışmalısınız; zira her ne kadar bütün cevapları bildiğinizi düşünseniz de, büyük olasılıkla, bulmacanın bazı parçalarını hesaba katmıyorsunuz. Günün üzerinde kendini gösterecek şiddetli bir saldırganlık duygusu, herkesi özellikle de sizi çok fazla etkisi altından bırakabilir. Bugün bir konuşmacı olmaktan ziyade dinleyici olmanızda fayda var.

29 Eylül 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tüm gün Ay, hareketini Terazi burcunda sürdürüyor. Bugün enerjinizihayatınıza ayırabilirsiniz. Sonuçlandıramadığınız konular aklınızı kurcalayabilir. Ay ve Venüs arasındaki kavuşumla duygusal hayatınızda şanslı bir akşamda olacaksınız. Kişisel gelişim çalışmalarına ilgi duyabilirsiniz. Zihninizin doluluğu fiziksel olarak da sizi yorgun hissettirebilir.

29 Eylül 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birçok mesele üzerine beyin fırtınası yapabilirsin! Daha önce yaşamış olduğun bir olayı bugün tekrar yaşayacaksın. Eğer evli bir Boğa burcuysan hafta sonu gündemine bir anda eşinin ailesi gelebilir. Bu durum pek hoşuna gitmese de hayır diyemeyeceksin. Kardeşin yahut kardeşin gibi gördüğün kişinin istekleri, onunla farklı birçok mesele üzerinde beyin fırtınası yapmanı sağlayabilir.

29 Eylül 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı itiraflar sizi şaşırtabilir. Ne yapacağınız bilmediğiniz anlar yaşamanız halinde aceleci olmamak adına durumu ince eleyip sık dokuyarak değerlendirmelisiniz.

29 Eylül 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünü boş geçirmek yerine, daha verimli olabileceğiniz bir işe ayırabilirsiniz. Düşüncelerinizde de aktifsiniz.

29 Eylül 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni projeler gündemenizde olabilir. Çok yoğun bir sürece gireceğiniz için bunalma hissedebilirsiniz, başarılı olduğunuzda bunun keyfini sürebileceksiniz.

29 Eylül 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni ayın ardından sağlığınızla ilgili konularla daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Uzmanlardan yardım alabilirsiniz. Düzenli, planlı hareket edip, zamanı yönetebildiğiniz takdirde pek çok işinizi halledebilirsiniz.

29 Eylül 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazen iyi beslenmiş bir ruh iyi beslenmiş bir göbek kadar kolaydır. Öyleyse birlikte arkadaş edin ve bir akşam yemeği partisi hazırla. Denemek istediğin yeni bir restoran var mı? Birinin doğum gününe veya yıldönümüne kadar beklemeniz gerektiğini kim söyledi?

29 Eylül 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mantığınızla duygular arasında mücadeleli bir gündesiniz.Günlük düzeninizi yakın çevreyle olan ilişkinizden dolayı değiştirmek zorunda kalabilirsiniz. Kimseye hayır diyemeyen yapınız sonuçta sizi zor durumda bırakabilir. Herkes sizin pratik zekayla sorunlara çözüm bulmanıza ihtiyaç duyar.

29 Eylül 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız.

29 Eylül 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Boğa burcu çevrenizde dikkat çekebilirsiniz. Özellikle kendi imajınızı değiştirmek -fiziksel veya kişilik olarak- konusunda istekli olabilirsiniz. Aile büyükleriniz konusunda bazı sıkıntılarınız söz konusu olabilir. Aşk hayatınızla ilgili, çocuklarınızla ilgili problemleri çözümleme imkânı bulacaksınız.

29 Eylül 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; yeni bir haftaya başlamadan önce biraz kafanı boşaltmak, motivasyonunu artırmak ve deşarj olmak için gezip eğlenmek isteyebilirsin. Uzaktan bir akrabanla iletişime geçebilir veya bir evcil hayvan sahiplenebilirsin. Akşam saatlerinde yaptığın planlarda aksamalar olsa da enerjini düşürmeden keyfini çıkarabilirsin.

29 Eylül 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 01' 35" R
Ay
Aslan
11° 09' 43" R
Merkür
Koç
28° 20' 16"
Venüs
Boğa
18° 17' 58"
Mars
Koç
10° 30' 29"
Jüpiter
Boğa
27° 15' 31"
Satürn
Balık
17° 41' 60"
Uranüs
Boğa
23° 09' 33"
Neptün
Balık
29° 17' 48"
Plüton
Kova
02° 04' 22"
Chiron
Koç
21° 25' 17"
Lilith
Başak
24° 53' 45"
True Node
Koç
14° 53' 22"
Son Güncelleme : 14/05/2024 11:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>