Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Kendini sınırlandırmayacaksın! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Eylül 2019, Cumartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 80%

Bugün, Yeni Çağ, ilahi bilim veya eğitim konularında yeni bir girişim yapma konusunda konuşmalar yaşanabilir. Yakın bir arkadaşınız ya da sevgiliniz, bu konuyu sizden daha fazla gündeme getirebilir ancak bu fikri düşündüğünüzde siz de bu konuda çok hevesli olacaksınız. Birlikte çeşitli seçenekleri yazıp sonradüzenlemelerine koyulmalısınız Bir şeyler yapacaksınız gibi görünüyor!

Bugün herhangi bir şey hakkında karar vermeniz son derece zor olabilir. İş ya da yapılması gereken şeyler konusunda stres yapmayın. Bugün dinlenmek ve enerji depolamak için uygun bir gün. Geçmişten gelen kötü enerjilere boğulmaması gereken yeni bir gün bugün. Her sabah uyandığınızda bir yeniden doğuş yaşarsınız. Yeni bir maceraya doğru ilerleyin.

Konu ev dekorasyonuna gelince, anında keyif alma duyguları ortaya çıkıyor. Bugün kendinizi öğle aranızda dışarı çıkıp bazı gerekli alışverişler yaparken bulabilirsiniz. Uzun vadede evinize gerçekten yakışacak şeyleri iyice düşünün. Moda gelip geçicidir, ve onu takip etmek de pahalıya patlayabiliyor. Gerçek tarzınıza uyan şeyleri alarak daha iyi bir alışveriş yapabilirsiniz. Çok fazla şey almanıza gerek yok fakat aldığınız şeyler uzun süre kullanılır olmalı.

Eski ve modası geçmiş fikirlerden kurtulman sana yeni hedeflere, konseptlere ve arkadaşlara giden yollar sunacak. Grup aktiviteleri bu dönemde özellikle önem kazanıyor. Özellikle de hümanist ve spiritüel idealler kendini gösterecek. Tek eksi yön ise; kendini biraz yavaşlatman gerekmesi. Enerjin şu an güçlü olabilir ama kısa sürede sönecek. Kendine dikkat et ve tutkularının seni tüketmesine izin verme.Bugün dilinize hakim olmaya çalışmalısınız; zira her ne kadar bütün cevapları bildiğinizi düşünseniz de, büyük olasılıkla, bulmacanın bazı parçalarını hesaba katmıyorsunuz. Günün üzerinde kendini gösterecek şiddetli bir saldırganlık duygusu, herkesi özellikle de sizi çok fazla etkisi altından bırakabilir. Bugün bir konuşmacı olmaktan ziyade dinleyici olmanızda fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni teknolojileri keşfederek eğlenebilirsin. Yeni bir yazılım programı kullanmaya başlayıp hayatını kolaylaştırabilirsin. Halihazırda böyle bir programa sahipsen, bunu güncelleyebilirsin. Bir bilgisayar uzmanıysan da, yeni bir programlama dili öğrenmek sana iyi gelebilir. Teknik becerilerini genişletip kendine meydan okumak isteyeceksin. Yeni bir alana doğru yelken açabilirsin.

28 Eylül 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay, 06:57-13:02 aralığında boşlukta kalıyor. Saat 13:02'de Ay, Terazi burcuna giriş yapıyor. 21:26 itibariyle de 5 derece Terazi burcunda çok güzel bir yeniay oluşuyor. Eylül ayı biterken bu yeniay adeta size tüm ay yaşadığınız her şey için tekrardan temiz bir sayfa açma fırsatı verecek. Sağlıksa, sağlığınız iyiye gidecek. Kariyerse kariyer hayatınızda yenilikler yaşayacaksınız. Yeniayın ayrıntıları için tıklayınız.

28 Eylül 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini günlük rutine ayak uydurmakla sınırlı tutmayacaksın. İlişkilerin renklenirken, hayatına yeni insanlar katılacak.

28 Eylül 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sorumluluklarınızla ilgili konular bugün gündemde olabilir. Eğer devlet ile ilgili beklediğiniz işleriniz varsa bugün çözüme kavuşturabilirsiniz. 

28 Eylül 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında sevdiklerinizle ilgili konularda bazı sıkıntılar gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde ise kişisel işlerinizi düzene sokabilirsiniz.

28 Eylül 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dikkatli konuşmanız gereken bugünlerde arkadaşlarınızla alakalı gelişmelere vakıf olabilirsiniz. Ciddi yön ayrımları bugünlerde hayatınızda gerçekleşebilir.

28 Eylül 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi neşeli, iyimser ve eğlenceli bir enerji ile ifade ederken, aşk hayatınızda ani bir teklif alabilir, ev ve yerleşime dair konularla aile ilişkilerinizde ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. Evinizde sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebileceğiniz bugün, ilişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmayı tercih etmelisiniz.

28 Eylül 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son zamanlarda kendi vücudunuzda daha rahat hissediyorsunuz ve bu gurur duymanız gereken bir şey. Böyle çalışmaya devam edin! Özgüven dolu hissetmek size harika şeyler yapabilmeniz için sağlam bir temel sunacak.

28 Eylül 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Terazi burundaki Yeni Ay sayesinde sanat, estetik, güzellik, dekorasyon, tekstil, diplomasi, medeni ilişkiler kurmak gibi konuları içeren alanlarda başlangıçlar ve yenilikler yapabilirsiniz.Ortaklıklardan maddi manevi kazanç sağlayabileceğiniz bir döneme girdiğinizi unutmayın. Fakat her koşulda temkinli adım atmalısınız.

28 Eylül 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başkalarına akıl vermekten hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Bu bencilliğe bir son vermenin zamanı geldi de geçiyor bile. Etrafınızdakileri, sizi seven insanları bu şekilde üzmeye hiç hakkınız yok. İş yerinde birtakım problemler yaşayabilirsiniz.

28 Eylül 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ani seyahatler, tatiller, eğitimler, yurt dışı gezileri söz konusu olabilir. Geçmişten gelen bazı problemlerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Aşk hayatınızda uyumun ve iletişimin arttığını fark edeceksiniz. Uzun süredir devam eden tartışmalara bir anda çözüm bulabilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızla aranızda kırgınlıklar yaşanabilir.

28 Eylül 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşka, sevgiye, güzelliklere inandığınız, kalbinizin sesini fazlasıyla duyduğunuz bir gün olabilir. Özgün yanlarınızı ortaya çıkaran sanatsal ve yaratıcı faaliyetlere odaklanabilirsiniz. Yeni ay öncesinde çok fazla hayale kapılmamaya dikkat.

28 Eylül 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 05' 45" R
Ay
Terazi
01° 32' 27"
Merkür
Boğa
03° 42' 41"
Venüs
Boğa
23° 29' 36"
Mars
Koç
13° 43' 30"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 18"
Satürn
Balık
17° 59' 22"
Uranüs
Boğa
23° 24' 15"
Neptün
Balık
29° 23' 52"
Plüton
Kova
02° 02' 46"
Chiron
Koç
21° 38' 10"
Lilith
Başak
25° 21' 50"
True Node
Koç
14° 55' 60"
Son Güncelleme : 18/05/2024 16:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>