Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Alışkanlıklarını değiştirdiğin günlerden geçiyorsun! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ekim 2019, Cuma

Aşk 40%
Para 100%
Sağlık 20%

Bugün sevgilinize karşı çok koruyucu hissediyor olabilirsiniz. Sevdikleriniz stresli zamanlardan geçerken ilgili ve sevgi dolu olma konusunda her zaman iyisiniz. Bugün bu sorunlardan bazıları kontrolden çıkmış olabilir ve sevgiliniz de muhtemelen ekstra destek ve kafasını dağıtmak isteyebilir. Belki romantik bir akşam yemeği planlayabilir veya ona ilginç bir hediye alabilirsiniz. Sevgilinizin yüzünü güldürmek size bağlı!

Bugün çok fazla fiziksel enerjiye sahip olmalısınız. Sabah kalktığınızda kendinizi alışılmadık derecede enerji dolu hissedeceksiniz. Belki sabahın erken saatlerinde koşabilir ya da bisiklete binebilirsiniz. Gün boyunca, fiziksel işler yapmaktan zevk alacaksınız. Belki bazı ev tadilatları üzerinde çalışmak isteyeceksiniz. Ya da belki de nihayet çatı katını temizlemekle uğraşırsınız! Durum ne olursa olsun, iyi bir ter atarsanız kendinizi sağlıklı hissedeceksiniz!

Keskin zekalı ve çok meraklı bir kişiliğiniz var. Bugün bazı gizli alanları keşfederek bu özelliğinizi iyiye kullanabilirsiniz. Başlıca ilgi alanınız bilim olacak gibi görünüyor. İnternetten araştırma yapacaksanız, araştırmanız oldukça verimli olacak. Gerçekten yüksek düzeyde bilgi isterseniz, CalTech ya da Massachusetts Teknoloji Enstitüsü (M.I.T)'in sitelerine bakabilirsiniz.

Bugün biraz utangaç hissediyorsun. Düşüncelere dalıp durabilirsin. Bir ton şeyle meşgul olup etrafta koşuşturmamaya çalış. Meditasyona ve berrak bir perspektif kazanmaya ihtiyacın var. Fikirlerini günlüğe döksen iyi olabilir. Veya fikirlerini görünür kıl ve sesli düşün ki düşüncelerini organize et. Bir eylem planından sonra daha iyi hissedeceksin.Bugün ufak tefek çatışmalar yaşamanız muhtemel. Damarınıza basan ya da sakin tavrınıza çomak sokmaya çalışan biriyle baş etmek zorunda kalabilirsiniz. Kızmak ya da darılmak yerine, kendinizi #burç adı# burcunun favori silahlarıyla savunun: sükunet, kahkaha ve bakış açısı. Düşmanınızın kendini, bu kötü davranışını haklı çıkarmaya çalışan zavallı savunmalarıyla baş başa bırakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi inanılmaz derecede stresli bir ortamda bulabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişiler gergin,stresli ve oldukça endişeli olabilir. Sizin de onlardan aşağı kalır bi yanınız yok. Ama yine de, amacınıza ulaşana dek bu ortamda kalmanız gerek. Muhtemelen akşamınızı televizyonun karşısına yığılıp tam olarak hiçbir şey düşünmeden ve yapmadan evde geçirmek isteyeceksiniz. Rahatlayın!

4 Ekim 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün içerisinde saat 10:33-20:43 arası Ay, boşlukta ilerliyor. Finansal işlemleriniz askıda kalabilir. Bankalarda vakit geçirmek zorunda kalabilirsiniz. 20:43'te ise Ay, Oğlak burcuna geçiş yapıyor. Akşamdan itibaren pozitif enerjiler altında olacaksınız. Bugün Mars Terazi burcuna geçiyor. 19 Kasım'a kadar sağlığınızla ilgili konulara enerjinizi harcayabilirsiniz. İhmal ettiğiniz bir sağlık problemi bu dönem nüks edebilir. Ofis ortamındaki hırslı ve mücadeleci yapınız bu zaman zarfında sizi diğerlerinden bir adım daha öne çıkarabilir.

4 Ekim 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Alışkanlıklarını değiştirdiğin günlerden geçiyorsun! Ay, sabah saatlerinden itibaren boşlukta hareket ediyor. Kendini yeniden şekillendirdiğin, rutinin ve alışkanlıklarının değiştiği günlerden geçerken, gözlemci kalmak şu süreçte bana kalırsa en doğrusu... Yalnızsan bu aralar hayatına dahil olacak yeni insanlardan biriyle aranızda güzel bir etkileşim olabilir. Akşamüstü eğlenceli bir arkadaş buluşmasıyla günün yorgunluğunu üzerinden atacaksın.

4 Ekim 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde önemli kararlar almak isterken bazı durumlardan emin olamamanız önünüze kesiyor olabilir. Ancak gün içinde gelişen ani haberler bugün almanız gereken kararı hızlandırabilir.

4 Ekim 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde harcamalarda artış olabilir. Ortaklı konularda kriz yaratan koşullara karşı dikkatli olmalısınız. Alacak borç ilişkileriyle uğraşabilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı durumlar oluşabilir. Sorumluluğunu aldığınız işleri başlatmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerin de eğlencede ve zevklerde abartı söz konusu.

4 Ekim 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hiçbir şey yapmama isteğiniz tavan yapabilir ve etrafınızdaki insanların sürekli sizin yerinize bir şeyler yapmasını isteyebilirsiniz. Bu enerji bunaltıcı olabilir.

4 Ekim 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00?a kadar olan zaman dilimindehayatınızda ve partneriniz, dostlarınız, ortaklarınızla görüşmelerinizde yanlış anlaşılmalar, iletişim hataları ve genel bir motivasyon düşüklüğüne açık bir zamandan geçerken, 16.00 sonrasında iletişim yetenekleriniz ve kişisel motivasyonunuz yükseleceği için ilişkilerdeki paylaşımlarınızı daha rahat gerçekleştirebilirsiniz.

4 Ekim 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün günlük rutininiz ve evde kalmak size çok konforlu gelecek. Diğer insanlara gelebilir, ama sizin çok faydalı bulduğunuz bir şey. Hayatınızın kalıpları çok ilginç bir resim oluşturmak için bir araya geliyor ve tefekkür etmekten zevk almanız gerekenlerden biri.

4 Ekim 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Terazi burcuna geçen Mars gündelik hayatınızdaki ilişkileri alt üst edebilir. Kararsız insanlarla uğraşmak sizi yoracaktır. Değişen şartlara ayak uydurmalısınız. İnsanları bu dönemde idare etmekten yorulursunuz. Maskeyi kendinize de takmayı unutmayın. Yoksa hiç kimseye faydanız dokunmaz.

4 Ekim 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

4 Ekim 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Şehir dışına çıkabilir, sevdiğinizle birlikte kısa bir tatil yapabilirsiniz. Son derece keyifli ve rahat olacağınız bir gün. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiyi daha sıcak ve yoğun hale getirebilirsiniz. Akşama doğru karşılaşacağınız bir olay ya da haber, duygularınızı harekete geçirebilir.

4 Ekim 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; bugün çalışma ortamındaki ilişkilerden destek alsan da yaptığın kontrolsüz alışverişlerde zarara uğrayabilirsin. Akşam saatlerinde küçük kazalarla karşılaşman mümkün.  Önümüzdeki günlerde rutinlerin veve sorumluluğun artarken, kimi zaman orta yolu bulmakta zorlanabilir, mücadeleci olabilirsin. Sağlığına da dikkat etmen gereken bir süreçtesin.

4 Ekim 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 24' 26" R
Ay
Oğlak
11° 08' 36"
Merkür
Koç
16° 32' 24"
Venüs
Koç
29° 42' 29"
Mars
Balık
28° 55' 01"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 46"
Satürn
Balık
16° 28' 57"
Uranüs
Boğa
22° 17' 14"
Neptün
Balık
28° 52' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 58"
Lilith
Başak
23° 13' 17"
True Node
Koç
15° 23' 24"
Son Güncelleme : 29/04/2024 08:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>