Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Geleceğini düşünerek aldığın kararlar ön plana çıkabilir! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ekim 2019, Perşembe

Aşk 80%
Para 20%
Sağlık 60%

Modernliğin ne olduğu üzerine kafa yormak için güzel bir gün. Kendinzi yıllarca, figüratif resmin avangard akımın kalbinde olup olmadığını sorgulayan soyut bir ressam gibi hissediyorsunuz. Ya da artık hiçbir akımın sizi tatmin etmediğini düşünebilirsiniz. Hal böyleyse, belki de işe kendinizden başlamalısınız.

Bugün işyerinde fikrinizi paylaşmak için kendinizi istekli hissedebilirsiniz. Değiştirilmesi gereken bir şey gözlemleyebilirsiniz. Bu, günlük işlemleri etkileyen bir prosedür olabilir. Veya personel alınıp çıkarılmasını içerebilir. Bugün dilinizi tutmanız gerekebilir. Dikkat dağıtıcı enerjiler, meslektaşlarınızı çok meşgul ediyor olabilir. Fikirlerinizi daha iyi bir zamana saklayın ve onların sesi olun.

Bir süredir çok istediğiniz bir şey bugün size oldukça çekici gelebilir. Onu almak için paranızı harcamaya gerçekten hazır ve istekli olduğunuzdan emin olun. Bu konuda iyice düşünün. Gerçektenonu bu kadar çok istiyor musunuz? Şu anda bunun için uygun bir zaman mı? Eğer öyleyse, o zaman yapın. İstediğiniz şeyleri almak her zaman para israfı olmayabilir. Öz saygımız için bazen iyi gelebilirler.

Birisi bugün sana kapılmış olabilir. İlgi çekici bir karşılaşma sonrası bu kişiyi etkilemiş olabilirsin. Bu insan senin arkadaşçıl enerjini sevmiş. Bir buluşma ayarlayıp bu kişiylr olan bağlantını keşfetmek istiyorsun. Ya da güçlü birisinin sana yardım etmeye çalıştığına tanık olabilirsin. Bir arkadaş veya tanıdık önemli tavsiyelerde bulunabilir. Yoluna çıkan bu cevherlere dikkat et.Bugün kendinizi inanılmaz derecede stresli bir ortamda bulabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişiler gergin,stresli ve oldukça endişeli olabilir. Sizin de onlardan aşağı kalır bi yanınız yok. Ama yine de, amacınıza ulaşana dek bu ortamda kalmanız gerek. Muhtemelen akşamınızı televizyonun karşısına yığılıp tam olarak hiçbir şey düşünmeden ve yapmadan evde geçirmek isteyeceksiniz. Rahatlayın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün güçlü egosu olan insanlara denk gelebilirsin. Seni bir işi yapmaya zorlayan buyurucu tavırların etkisi altında kalabilecek bir yapın yok. Bugün fazla kontrolcü insanlardan uzak durmanda fayda var. Hassas duygularının ve gereksinimlerinin farkında olan ve sana anlayışla yaklaşan insanlarla bir arada olmanda fayda var.

3 Ekim 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, gün boyunca Yay burcunda ilerliyor. Gün içerisinde iki tane gelişme yaşanıyor. Birincisi artık Plüton retrosu sona eriyor. Akademik hayatınızda zorlandığınız süreçler bitmeye başlıyor. İkinci gelişme ise Merkür'den geliyor. Akrep burcuna geçen Merkür sayesinde, 9 Aralık'a kadar sevgilinizle veya eşinizle alakalı bir haber alabilirsiniz. Bu uzun zamandır beklenen bir haber de olabilir.

3 Ekim 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geleceğini düşünerek aldığın kararlar ön plana çıkabilir! İletişim gezegeni Merkür, bugün itibariye su burcunda hareket etmeye başlıyor. Bugün çevrendeki herkesin kendine dönük hareket etmesi, bazı iletişim problemlerinin yaşanmasına neden olabilir. Yaşça büyük ya da otoriter insanlardan herhangi bir konuda destek alırken, uyarılarını da dikkate almalısın. Beklemediğin bir yerden gelenteklifi,yerindeki değişimler (iş arkadaşlarının, yöneticilerinin değişimi…) ve geleceğini düşünerek aldığın kararlar bu süreçte ön plana çıkabilir.

3 Ekim 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklenmedik bir şekilde ruh hali değişiklikleri yaşayabilirsiniz. Plüton'un düz hareketine geçtiği bugünde kararlarınızı verirken kendinizden emin olmalı ve hedefe odaklanmalısınız.

3 Ekim 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizi sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Ortaklı konular gündeminize gelebilir. İlişkilerinizi daha iyi yönetmeye çalışmalısınız. Sizi krize sokan konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Finansal konularda yenilenme içinde olabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda ilişkilerinize istediğiniz gibi yön vermekte zorlanabilirsiniz.

3 Ekim 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı problemlere göğüs germeye cesaret ettiğiniz taktirde aşkta romantizm odaklı olabilirsiniz. Bugünlerde partnerinizle ters düşme ihtimaliniz söz konusu.

3 Ekim 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkilerde hassasiyetler gündeme gelebilir. Evliliğinizde veya birlikteliğinizde uyum, denge ve eşitlik her zamankinden önemli olabilir sizin için. Yalnız kalmak istemeyeceğiniz bir gün, yanınızda sürekli en yakın olduğunuz kişiyi arayabilirsiniz.

3 Ekim 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evren sizden daha fazla çaba göstermenizi isteyecek. Yani, Dünya'ya geri dönmeniz gerek. Parmaklarınızın ucunda bulunan kaynaklara göre en iyi aksiyonu alın.

3 Ekim 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür'ün bugünden itibaren Akrep burcundaki seyahati size yeni bilgiler öğrenmek için pek çok kapı açacak.İş arkadaşlarınızla yaptığınız diyaloglar önem kazanır. Ofisinizi daha güzel ve büyük bir mekana taşıyabilirsiniz. Çalışan sayınızda bir artış gündeme gelebilir. Neşe ve uyumu elden bırakmayın.

3 Ekim 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sinirlerinize hakim olun ve kendinizi kontrol altına alın. Artık özgürsünüz. Buna alışmanız zaman alsa da kendinizi hiç sıkmayın ve çeşitli psikozlara girmeyin. Biraz çaba ile yepyeni bir insan olarak yaşama yeniden merhaba diyeceksiniz. Ailenizle ilşkilerinizi yeniden gözden geçirin.

3 Ekim 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Arkadaşlarınıza aranızda bazı gerginlikler olabilir. Kalabalıklar arasında bulunmak sizi rahatsız edebilir. Birçok davet edildiğiniz organizasyona katılmamayı tercih edebilirsiniz. Bazı Boğa burçlarının hukuki konuları çözümlenirken, bazı Boğa burçlarının aile büyükleri ile ilgili bazı kayıp temaları söz konusu olabilir.

3 Ekim 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İkili ilişkilerde hassasiyetler gündeme gelebilir. Evliliğinizde veya birlikteliğinizde uyum, denge ve eşitlik her zamankinden önemli olabilir sizin için. Yalnız kalmak istemeyeceğiniz bir gün, yanınızda sürekli en yakın olduğunuz kişiyi arayabilirsiniz.

3 Ekim 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 04' 36" R
Ay
Oğlak
06° 37' 11"
Merkür
Koç
16° 26' 36"
Venüs
Koç
29° 17' 20"
Mars
Balık
28° 39' 16"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 01"
Satürn
Balık
16° 27' 07"
Uranüs
Boğa
22° 16' 05"
Neptün
Balık
28° 51' 56"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 49"
Lilith
Başak
23° 11' 01"
True Node
Koç
15° 24' 17"
Son Güncelleme : 29/04/2024 00:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>