Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Güçlü olman gerektiğini anlayabilirsin! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ekim 2019, Çarşamba

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 80%

Bugün bir aile toplantısına katılabilirsiniz. Günün enerjisi geçmişteki insanlarla temasta olmanızı sağlayacak. Bugün ailenizi ziyaret edemeseniz bile onlarla telefonda konuşmaya çalışın. Annenizle uzun bir konuşma yapın ve halini hatrını sorun. Babanızla sohbet edin ve aklındaki şeyleri öğrenin. Sizi bu dünyaya getiren insanları gereken saygıyı gösterin.

Bugün düşünceli bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Eviniz aktivitelerle dolu olabilir, bu yüzden kendinize özel bir vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Son birkaç gün içindeki olaylara bakarak kafanızdaki bazı şeyleri ayıklamak isteyebilirsiniz. Ya da belki sadece biraz yorgun hissediyorsunuzdur. Aile üyelerinize ne hissettiğinizi anlatmaya çalışın. Mümkünse öğle uykusuna yatın.

Bugün sizin için entelektüel anlamda heyecanlı bir gün olacak. Birçok ilginç kavram dikkatinizi çekecek ve onlar hakkında bir an önce daha fazla şey öğrenmek isteyeceksiniz. Bunlar, sosyal veya politik konularla ilgili olabilir. Yeni fikirler sizin için karşı konulmaz fakat bunlarla ilgilenirken günlük yaşantınızdaki işleri de unutmayın.

Bir filmde yaşıyormuş gibi hissedebilirsin. İnsanlar kendilerini garip ve dramatik şekillerde ifade edebilir. Onlar hakkında skandal ve cıvık şeyler öğrenebilirsin! Günün enerjisi ise insanları kısıtlamalarından arındırıp kendilerini serbest bırakmaya yöneltiyor. Eğer gözlerini ve kulaklarını dört açarsan, kullanışlı şeyler öğrenebilirsin.Bugün güçlü egosu olan insanlara denk gelebilirsin. Seni bir işi yapmaya zorlayan buyurucu tavırların etkisi altında kalabilecek bir yapın yok. Bugün fazla kontrolcü insanlardan uzak durmanda fayda var. Hassas duygularının ve gereksinimlerinin farkında olan ve sana anlayışla yaklaşan insanlarla bir arada olmanda fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün biraz gösteriş yapmak isteyebilirsiniz. Son zamanlarda etkileyici bazı yeteneklerya da bilgiler edinmiş olabilirsiniz. Caka satmaya ve diğerlerine ne kadar uzmanlık kazandığınızı göstermeye hazır olabilirsiniz. Fakat şimdilik biraz sabredin. Çünkü insanlar kendi işleriyle sizinle ilgilenemeyecek kadar çok meşgul olabilirler. Dişinizi sıkın. Muhteşem yeteneklerinizin çok geçmeden herkes farkına varacak.

2 Ekim 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, saat 12:45-14:44 aralığında boşlukta ilerliyor. 14:44 olduğunda ise Ay, hareketine Yay burcunda devam ediyor. Sizler için de maddi koşularınızın öne çıktığı bir gün başlıyor. Öğleden sonra beklediğiniz paralar elinize geçebilir. Miras konunuz varsa geçmişte yaşanan haksızlıklara rağmen her şeyin lehinize döndüğünü görebilirsiniz. Bazen içinize kapanmak isteseniz de yakınlarınız keyfinizi yerine getirecektir.

2 Ekim 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güçlü olman gerektiğini anlayabilirsin! İlişkisini yeni sonlandırmış bir Boğa burcuysan, duyacakların karşısında daha güçlü olman gerektiğini anlayacaksın Uzun zamandır aklının ucundan bile geçmeyen konular bir anda gündem maddesi haline gelirken, önceliklerini yeniden belirlemeye başlayabilirsin. Özellikle kazançların konusunda hareketlilik seni epey şaşırtacak.

2 Ekim 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün üstlerinizle olan iletişiminizde doğru kelimeleri doğru bir üslupla sunmanız, çatışmalı söylemlerin önüne geçecektir. Maddi beklentilerinizi kabul ettirmeye çalışırken olan bu süreci lehinize çevirebilirsiniz.

2 Ekim 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda dikkatli olmaya çalışın. İletişimden kaynaklı problemler yaşayabilirsiniz. Gün içinde keyifli koşullar söz konusu. İlgilendiğiniz işlerinizde sezgilerinizden yararlanabilirsiniz. Sizi uğraştıran durumlardan kaçınmaya dikkat etmelisiniz. Akşam saatlerinde güven ve paylaşım içinde olacağınız kişilerle birlikte olabilirsiniz.

2 Ekim 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyer ve eğitim hayatınızda isteklerinizi başarmış olmanın verdiği huzura geçeceksiniz. Bir süre dinlenme haline geçeceksiniz ve hayatın tadını çıkartabileceksiniz

2 Ekim 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkiler alanınızda yeni kararlar alabileceğiniz, partneriniz, dostlarınız ve değer verdiğiniz insanlarla aranızda duygusal mesafe hissederek yeni bir tavır benimseyebileceğiniz, varolan problemlerin üzerine gitmemeniz gereken bir zaman dilimindesiniz.

2 Ekim 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son birkaç günü yavaş geçirmiş olsanız da, önümüzdeki birkaç gün daha eylem odaklı olacak. Bugün bir şey sizi yavaşlatmaya çalışırsa, hiç durmak istemeyeceksiniz.

2 Ekim 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ikili ilişkilerinizdeki sahiplenme temasını derin detaylara girerek çözümleyebilirsiniz. Partnerle para paylaşımları ve güven duygusunu pekiştirmek sizin için önemli. Öğleden sonra ruhunuzu bir kelebek kadar özgür hissedersiniz. Ayrıca müşterilerle alakalı iyi haberler gelir. Spiritüel konular ve okült bilgiler için önünüze gelen fırsatları değerlendirin.

2 Ekim 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz. Parasal durumdan çok sıkışıksınız.

2 Ekim 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızın enerjisi size iyi geliyor. Bir partneriniz yoksa bile hayata karşı umutlu ve daha pozitifsiniz. Bu durum da doğal olarak dış görüntünüze yansıyor. Dışarıdan ışıl ışıl gözüküyor, güzelliğiniz ve enerjinizle herkesin dikkatini üstünüze çekiyorsunuz. Kariyeriniz konusunda hala bazı arada kalmışlıklarınız söz konusu olabilir.

2 Ekim 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; bugün finansal durumunla uğraşabilir, kriz yaratan konulara karşı özen göstermende fayda var. Endişe duyduğun konularla alakalı sakinliğini koruyabilir ve spontene gelişen olaylar üzerinde hâkimiyet kurabilirsin. Yakın ilişkide olduğun insanlarla yeni kararlar alabilir ve akşamüzeri sevdiklerin için sürprizler hazırlayabilirsin.

2 Ekim 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 27' 28" R
Ay
Koç
09° 03' 21"
Merkür
Koç
19° 46' 54"
Venüs
Boğa
07° 23' 26"
Mars
Koç
03° 43' 09"
Jüpiter
Boğa
25° 10' 17"
Satürn
Balık
17° 01' 04"
Uranüs
Boğa
22° 38' 43"
Neptün
Balık
29° 03' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 52"
Lilith
Başak
23° 54' 47"
True Node
Koç
15° 24' 41"
Son Güncelleme : 05/05/2024 14:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>