Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
İletişimde olduğun insanların sana iyiliği dokunabilir! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ekim 2019, Salı

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 100%

Etrafınızda çılgınca bir hareketlilik olabilir, ama bunu güzelce halledebileceksiniz. Cazibeniz ve zarafetiniz size her yolu açacak. Aynı anda birçok şeyi dengede tutabileceksiniz ve insanlar sizi desteğinizi arayacak. Her şeyi diplomatik ve dürüst bir şekilde ele almak için soğukkanlı ve sakin davranmayı başaracaksınız. Gün geçtikçe işler çığrından çıkarsa şaşırmayın, ama bu sizi korkutmasın.

Bu sabah normalden daha zor uyanabilirsiniz, çünkü enerjiniz çok zayıf. Kişisel ya da profesyonel baskılar, anlamsızlığa kapılmanıza sebep olabilir ama bu tuzağa düşmeyin. Anlık uyuşukluğa rağmen, ufuktaki her şey göründüğünden çok daha iyi görünüyor - bunun en önemli sebebi de sizin çalışkanlığınız. Bu geceyi erken bitirin; yarın daha enerjik hissedeceksiniz.

İş hayatınızda başkalarıyla ilgili duyduğunuz son zamanlardaki can sıkıcı haberler geleceğiniz için sizi fazlasıyla endişelendirebilir. Sakin kalmaya çalışın. Bu geçici bir durum ve sizi etkilerse de en az şekilde etkileyecek. Paniklemeden önce gerçeklere bir bakın. Şu ana kadar aldığınız bilgiler konusunda tahmin ettiğiniz kadar kötü bir şey yok, göreceksiniz.

Bazı açılardan, hayalleriyle pek teması olmayan, kayıp bir ruh gibi hissediyor olabilirsin. Her ne kadar enerjik ve içten hissediyor olsan da, aynı zamanda enerjinin yanlış yere yönelmiş olduğunu düşünebilirsin. Yapman gereken kendine rehberlik etmek. Kendine liderlik et. İnsanları bırak; kendi yolunu izle! Ne kadar inisiyatif alırsan o kadar mutlu olursun.Bugün biraz gösteriş yapmak isteyebilirsiniz. Son zamanlarda etkileyici bazı yeteneklerya da bilgiler edinmiş olabilirsiniz. Caka satmaya ve diğerlerine ne kadar uzmanlık kazandığınızı göstermeye hazır olabilirsiniz. Fakat şimdilik biraz sabredin. Çünkü insanlar kendi işleriyle sizinle ilgilenemeyecek kadar çok meşgul olabilirler. Dişinizi sıkın. Muhteşem yeteneklerinizin çok geçmeden herkes farkına varacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Biri havalandırmayı açtı ve kağıtlar dört bir yana uçuştu. Hayatınızın temposu yükseliyor ve bir şeyleri kontrol altında tutmak için çabalıyorsunuz. Bugün çevrenizdeki insanlarla iletişim halinde kalın çünkü bu durumu kurtarmanıza yardımcı olacak. Odanın muhtelif yerlerine dağılmış önemli belgeleri toplamak için çevrenizdekilerden yardım isteyebilirsiniz. Eşyalarınızın yerini takip edin ki kontrolü kaybetmeyesiniz.

1 Ekim 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, gün boyunca Akrep burcunda ilerliyor. Ay'ın meydana getirdiği pozitif açılar sayesinde ilişki ve evlilik hayatınızda aşk dolu bir gün geçirebilirsiniz. Özellikle Ay ve Neptün arasındaki olumlu etkileşim de partnerinizden sürprizler almanızı sağlayabilir. Venüs'ün Plüton ile sert açıda bulunduğu gün içinde çalışma hayatınızda agresif olabilirsiniz. Altınızda çalışanların bir türlü size ayak uyduramamaları öfkeli olmanıza neden olabilir.

1 Ekim 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişimde olduğun insanların sana iyiliği dokunabilir! Ekim ayının ilk gününde Ay, karşıt burcunda hareket ediyor. İletişim kurduğun insanların sana iyiliği dokunabilir. Önemli konuşmaları ertelememelisin; geçmişten bugüne sürüklenen meselelere dair attığın her adım bir sonuç getiriyor. Gün içinde ufak kazalara dikkat! Önem verdiğin insanlara karşı kabul et çok yufka yüreklisin Sağlıklı bir kafayla yapacaklarına odaklanman, etrafındakilerle aranın iyi olmasına bağlı, öyle değil mi?

1 Ekim 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir aşk hikayesi bugün hayatınıza dahil olabilir. Kendinize ve karşınıza çıkan fırsatlara şans vermelisiniz. Değişen akış bu sayede sizi mutlu edebilir.

1 Ekim 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizi daha derin yaşayacağınız bir gündesiniz. Eşinizle ilgili konularda denge arayışı içinde olabilirsiniz. Öğlede saatlerinde yapacağınız konuşmalar daha etkili olabilir. Bazı durumları değiştirip, dönüştürebilirsiniz. Sizi uğraştıracak durumlara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Akşam saatlerinde sevdiklerinizle birlikte olmak size iyi gelecektir.

1 Ekim 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kafa karışıklığınızya da eğitim hayatınıza da yansıyarak sizi demoralize edebilir. Kendinizi sonradan pişman bulmamak için öncelikle kendinize karşı sağ duyulu olun.

1 Ekim 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sabah saatlerinde akışta kalınması gereken durumlar var, hiçbir şeyi zorlamamak gerekebilir. Sonrasında ilişkilere odaklanıyorsunuz. Yalnız kalmak yerine size en yakın kişi veya kişilerle birlikte hareket etmeyi tercih edebilir, zaman zaman kendinizi bu kişilere bağımlı hissedebilirsiniz.

1 Ekim 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir konuda gergin bir halde pazarlık etmeye çalışacaksınız ancak büyük silahları çıkarmanın ne zaman gerekli olduğunu da bilmek zorundasınız. Aksi takdirde, biraz zorlama olarak görülebilir.

1 Ekim 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay ikili ilişkilerinizi yöneten 7. evinizde Akrep burcunda seyahat ediyor. Partneriniz sizden bugün özel ilgi bekler. Kendisini özel hissetmesini sağlayacak güzel bir akşam yemeği organize edebilirsiniz. Sevginin, tutkuyla buluştuğu bugünün keyfini çıkartın. Sahip olmak ve güven duyma teması günün önemli gündemini oluşturur.

1 Ekim 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız.

1 Ekim 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Boğa burcu aşk hayatınızda hareketli ama eğlenceli günler sizleri bekliyor. Mutlaka hayata bakış açınız değişecek, hayattan daha fazla keyif almak için adımlar atacaksınız. Genel anlamda duygusal bir gün. Özellikle yakın arkadaşlarınıza karşı daha alıngan olabileceğiniz bir gün.

1 Ekim 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; bu aralargüç koşuşturma derken özel ilişkine fazla zaman ayıramadığını fark edebilir, bunu telafi etme çabası içinde olabilirsin. Empati kurmakta zorlanmayacak, girişimlerini en doğru zamanda eyleme koymak için planlama yapacaksın. Güven tazelediğin konularda sorumluluk duygun ve disiplinin artabilir. Ancak rekabet içeren konuların bu aralar seni zorlaması mümkün.

1 Ekim 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 27' 43" R
Ay
Aslan
16° 40' 46" R
Merkür
Koç
28° 52' 33"
Venüs
Boğa
18° 51' 18"
Mars
Koç
10° 51' 09"
Jüpiter
Boğa
27° 21' 54"
Satürn
Balık
17° 43' 55"
Uranüs
Boğa
23° 11' 07"
Neptün
Balık
29° 18' 28"
Plüton
Kova
02° 04' 13"
Chiron
Koç
21° 26' 41"
Lilith
Başak
24° 56' 45"
True Node
Koç
14° 52' 45"
Son Güncelleme : 14/05/2024 22:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>