Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün nasıl geçtiğini anlamayabilirsin! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ekim 2019, Cumartesi

Aşk 80%
Para 20%
Sağlık 20%

Özellikle bu gece düşüncelerinizi gerçeklikle yüzleştirin. Gün boyunca sudan çıkmış bir balık gibi olabilirsiniz fakata güneş battığında aniden taşlar yerine oturmaya başlayacak. İnsanların bu akşamdan sonra ruh halinize karşı daha ilgili ve duyarlı olacağını göreceksiniz. Sevdiğiniz biriyle evde vakit geçirin, kendini toplayın ve organize olun.

Dikkatinizi şu an farklı projeler arasında bölmeniz gerekebilir. Bugün aynı anda bir çok şeyi yapmanız gereken bir gün! Bu bir meydan okuma olabilir, bu yüzden zamanınızı dikkatli bir şekilde yönetin. Son teslim tarihi olan birden fazla proje varsa, her birine odaklanmak için uygun süreyi belirleyin. Denediğiniz zaman çoklu görev sanatında ustalaşacaksınız!

Bugün özellikle yaratıcı ve sanatsal hissedebilirsiniz. Yaratıcı becerilerinizi kullanarak biraz para kazanma fırsat yakalayabilirsiniz bu sizi heyecanlandırabilir. Bugün ne yapmaya karar verirseniz verin, hızlıca ve güzel bir şekilde yapabilirsiniz ve etrafınızdakiler de mutlu olacak gibi görünüyor. Eğer bir kredi başvurusu yapmanız gerekiyorsa, o gün bugün. Fakat, biraz gecikme yaşayabilirsiniz.

Bugün hayal kurma ve işleri ağırdan alma fikri seni cezbediyor olabilir. İş yapacak bir modda kesinlikle değilsin. Önemli işleri sabahtan bitirip; öğleden sonra ve akşam saatlerinde dinlenebilirsin. Kendine bir program yap ve bu programa bağlı kal. Sonrasında kendini arkadaşınla çıktığın bir öğle yemeğiyle ödüllendirebilirsin.Bugünün sizi ayartıp sizin için kötü olduğunu bildiğiniz şeylere yöneltecek bir havası var. Bir omzunuzda şeytan bir omzunuzda melek duruyor; seçim size kalmış. Ne karar verirseniz verin, eylemlerinizin sonuçlarından sorumlu olduğunuzu bilmelisiniz. İçinde bulunduğunuz durumdan ötürü başkalarını suçlamak adil değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ufak tefek çatışmalar yaşamanız muhtemel. Damarınıza basan ya da sakin tavrınıza çomak sokmaya çalışan biriyle baş etmek zorunda kalabilirsiniz. Kızmak ya da darılmak yerine, kendinizi #burç adı# burcunun favori silahlarıyla savunun: sükunet, kahkaha ve bakış açısı. Düşmanınızın kendini, bu kötü davranışını haklı çıkarmaya çalışan zavallı savunmalarıyla baş başa bırakın.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, gün boyunca Oğlak burcunda hareket ediyor. Sabah saatlerinde Ay ve Uranüs arasındaki güzel açıyla pozitif bir gelişmeyle güne başlayabilirsiniz. Uzak yerlere seyahat etmeyi planlayabilirsiniz. Gün ilerlerken açılar da sertleşmeye başlıyor. Ay'ın Güneş ile kurduğu gergin görünüm nedeniyle çalışma hayatınızda stresli anlar yaşayabilirsiniz. Sağlığınızı da bugün ihmal etmemelisiniz. Önemsemediğiniz bir durum şiddetlenebilir.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün nasıl geçtiğini anlamayabilirsin! Ay, toprak burcunda hareket ediyor. Cumartesi gününe hafta içinden itibaren bir sürü plan yapmış olabilirsin ama aniden ortaya çıkacak bir gelişme ile akşam saatlerine kadar günün nasıl geçtiğini dahi anlamayabilirsin. Hayallerin ile davranışların zaman zaman birbirine tezat olduğu için ailen de seni anlamakta zorlanıyor.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kendinizi güvende hissedeceğiniz bir gündesiniz. Bugünü değerlendirirken kendinize bir hedef bulun ve buna ilerlemek için yollar belirleyin.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde harcamalarda artış olabilir. Ortaklı konularda kriz yaratan koşullara karşı dikkatli olmalısınız. Alacak borç ilişkileriyle uğraşabilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı durumlar oluşabilir. Sorumluluğunu aldığınız işleri başlatmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerin de eğlencede ve zevklerde abartı söz konusu.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş görüşmelerinde sizinle mülakatı gerçekleştiren kişinin ne istediğini, o mülakattan nasıl başarılı çıkabileceğinizi sezgileriniz ile fark edebileceğiniz bir gündesiniz.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Mars'ın bugün burç değiştirmesi ve zararlı kabul edildiği Terazi burcuna ilerlemesiyle birlikte çalışma hayatınızın koşulları veya günlük yaşantınız her zamankinden daha yoğun, hareketli, tempolu, yorucu olabilir. Sağlığınızı daha çok gözetmeyi ihmal etmemelisiniz. Kaygı ve kuruntuların, ince detayların ya da aşırı mükemmeliyetçiliğin sizi yıpratmasına izin vermemelisiniz.

5 Ekim 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Alışveriş çılgınlığına kapılabileceğiniz bir gün. İyi bir fiyat yakaladığınız için gördüğünüz ürüne atlamak isteyebilirsiniz, ama gerçekten onlardan faydalanacak mısınız? İyi düşünün ve öyle karar verin.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ikinci yarısında rasyonel düşüncelerden uzaklaşmak isteseniz de hayatınızdaki kadın figürlerinin baskıcı tutum ve davranışları sizi yorar. Sizin anlayışlı yaklaşımınız ile taleplere cevap verirsiniz.Herkesi derdine derman olmak alışkanlık haline gelmiş. Bu yüzden kendi duygusal ihtiyaçlarınızın da sesine biraz kulak verin. Kendiniz ne denli güçlü olursanız etrafınıza da o kadar faydanız dokunur.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygusal anlamda kendinize dönmüş olabilirsiniz. Kendinizi düşünmek partnerinize tavır almak olmamalı. Öncelik sizde ama onu da karşınıza almamalısınız. Genel anlamda neşeli ve keyifli bir gün geçireceksiniz. Sanatsal faaliyetlere katılabilir, çöpçatanlık yapabilirsiniz.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; bugün gezmek, seyahat etmek veya küçük bir kaçamak yapmak için tatil planı içinde olabilirsin. Aynı zamanda öğrenmek ve kendini geliştirmek isteyebilirsin; astroloji, felsefe, mitoloji gibi farklı konular ilgi alanlarını oluşturabilir. Uluslararası ve yabancı kaynaklı işlerde zorlanmalar yaşasan da eylemlerinde hız kesmemeye kararlı olabilirsin.

5 Ekim 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 02' 59" R
Ay
Oğlak
06° 15' 07"
Merkür
Koç
16° 26' 09"
Venüs
Koç
29° 15' 17"
Mars
Balık
28° 37' 59"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 37"
Satürn
Balık
16° 26' 58"
Uranüs
Boğa
22° 15' 59"
Neptün
Balık
28° 51' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 43"
Lilith
Başak
23° 10' 50"
True Node
Koç
15° 24' 22"
Son Güncelleme : 29/04/2024 00:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>