Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Sorunlar gözünde büyüyebilir! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ekim 2019, Perşembe

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 60%

Yaratıcılık ve romantizm bugün için anahtar kelimeler. Sanatsal veya kendi yaratıcı projelerinizin, belki de değerli temaslarla tanışmanızı sağlayacak insanların dikkatini çekmesi muhtemel. Sonuç olarak, yeni şeyler üretmek için ilham alacaksınız. Kendinizi özellikle romantik ve seksi hissetmeniz de söz konusu olabilir. Bir ilişkiniz varsa, sevgilinizle yakınlaşabilirsiniz. Eğer hayatınızda biri yoksa da, özel biriyle tanışabilirsiniz.

Bugün bazı sözlü tartışmalara katılabilirsiniz. Zekanız yaratıcı fikirler ve güçlü görüşler ile yarışacak. Bu zihinsel enerjinin bir şekilde ifade edilmesi gerekiyor. Düşüncelerinizi hevesli bir meslektaşınız ile paylaşın, ancak düşüncelerinizi inatçı bir şekilde dayatmaya çalışmayın. Sudan sebeplerden çıkan bir kavgadan kaçınmak istiyorsanız daha az agresif bir tavır takınmaya çalışın! Bugün temkinli kalırsanız, zarar görmekten uzak olursunuz.

Yabancı bir ülkeyle ilgili bir kitap veya film hayalgücünüzü esir alabilir ve bu ülke size özellikle çekici gelmeye başlayabilir. Çok yakında bu yeri görmeyle ilgili fikirler kafanızdan geçebilir. Eğer bu konuda ciddiyseniz, bir yerden başlamak ve plan yapmak için bugün iyi bir gün. Özellikle pratik bir ruh halindesiniz ve oraya da bu ruh haliyle gitmek istiyorsunuz. Haydi, seyehat broşürlerine ve haritalara göz gezdirin, iyi eğlenceler!

Evde çatışmalar ve rahatsızlıklar baş gösterebilir. Planlar iptal olabilir. Her şeyi kendin düzeltmeye kalkışma, nasıl yapılacağını bilsen bile gerilmiş sinirlerin çabalarını sabote edebilir. Bir profesyonele danış, icabına onlar baksın. Sen ise dışarı çık, eğlen ve unut! Böyle şeyler hep olur nihayetinde.Arzunun seni biraz sabırsız yaptığı bir gündesin. Ne istediğini ve isteğine nasıl ulaşabileceğini görebiliyorsun gibi geliyor ama henüz bir şeyler tam değil. Eğer yeni birarayışındaysan, özgeçmişlerini yollamaya devam et. Eğer romantizm peşindeysen, buluşmalar ayarlamaya çalış. Doğru kombinasyon yakında karşına çıkacaktır. Bugün ümidini yitirmeye meyillisin gibi. Kaydetmiş olduğun ilerlemeyi görmeyi dene.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaratıcılığınızın bugün yüksek vitese geçtiğini görebilirsiniz. Bunun sanatsal bir şekilde ya da problem çözme konusunda özgün ve yenilikçi bir yaklaşımla ortaya çıkıp çıkmadığını keşfedebilirsiniz, bugün sizin için iyi ve tatmin edici bir özellikte olmalı. Bir projeyi gerçekleştirmenin farklı bir yolunu bulmak, büyük olasılıkla size büyük bir tatmin getirecektir ve çevrenizdekilerin de yaratıcı becerilerinden etkilendiğini fark edebilirsiniz. Günün keyfini çıkarın!

10 Ekim 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay, seyrine Balık burcunda devam ediyor. Ay'ın yaptığı pozitif açılar sayesinde bugünü şanslı gününüz ilan edebilirsiniz. Kendinizi olmaz diye şartladığınız, umudunuzu kestiğiniz şeyler bugün gerçek olabilir. Ay ve Merkür arasındaki olumlu kontak sayesinde arkadaş çevrenizden alacağınız haberler yüzünüzü güldürebilir. Sosyal yardım kuruluşları için harekete geçebilirsiniz.

10 Ekim 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sağlam duruş sergilemeyi tercih edeceksin! Güne Ay'ın su burcundaki seyriyle başlıyorsun. İlk izlenimlerin önem kazandığı gün. Kalbinde bir dinmeyen fırtınalar gerçekleşebilir. Hazır mısın? Bugün eski defterler açılacak? Aklın bir hayli karışabilir diyor gök kubbe. Geçmişten birinin bugün karşına bir şekilde çıkması seni bir anda olduğun zamanın dışına itebilir. Çevrendeki insanlara olan duyarlılığın artarken, sağlam bir duruş sergilemeyi tercih edeceksin.

10 Ekim 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş performansınızın arttığı bir gündesiniz. Kariyerinizde bugüne kadar sağladığınız başarı ve yaptığınız işlerle gündeme gelmek isteyebilirsiniz. Yepyeni bir proje ya da yeni birgirişimi sizi heyecanlandırabilir. Yeniliklere açık bir gündesiniz.

10 Ekim 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili gelişmeler olabilir. Hedefinize ulaşmak için çaba içinde olabilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız desteklerle daha hızlı ilerleyeceğiniz zamanlar var. Sorumluluklarınız yönünde alternatif planlar yapabilirsiniz. İlerleyen saatlerde kadın yöneticilerinizle ilgili konulara yönlenebilirsiniz.

10 Ekim 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizle olan ilişkinizde bir şeylerin beklemediğinizden hızlı geliştiğini görerek şaşırabilirsiniz. Bir şeylerin kontrolünüzden çıkması sizi rahatsız edebilir.

10 Ekim 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Burcunuzun yöneticisi olan Venüs burç değiştirirken önümüzdeki bir ay boyunca özellikle ikili ilişkilerde ve ortaklıklarda şanslı bir döneme giriyorsunuz. Bir ilişkiniz yoksa karşınıza seveceğiniz bir kimse çıkabilir. Ortaklı işlerde başarılı olabilirsiniz.

10 Ekim 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, birkaç hassas soru sormaya cesaretiniz varsa, sizi rahatsız eden sorunları derinlemesine anlayabilmeniz kolay olacaktır. Kolay yoldan yürümekten vazgeçin.

10 Ekim 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öğlene kadar arkadaşlarınızla sosyalleşebilir, keyifli ortamlarda bulunabilirsiniz.Zihninizi yoran kişiler, sıkıcı durumlar için çözüm odaklı yaklaşın. Tartışma ve öfke hiçbir sorunu çözmez. Öğleden sonra günün hızlanan temposuna ayak uydurmakta zorlanabilirsiniz.

10 Ekim 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

10 Ekim 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çevrenize karşı alıngan bir tutum sergileyebilirsiniz. İnsanları bazen yanlış anlıyorsunuz. Kendi önyargılarınızı diyaloglara taşımamalısınız. Aşk hayatınızda bir temizlik evresi. Eğer ilişkiniz yolundaysa problemlerinizi çözüp yolunuza devam edeceksiniz. Eğer uzun süredir kangren olmuş meseleleriniz varsa ilişkiniz sona yaklaşıyor olabilir.

10 Ekim 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; geleceğe dair hedef ve beklentilerini gerçekleştirmek için çaba sarf edebilir, yakın ilişki de olduğun kişilerle beraber harekete geçerek, gruplar içinde kendini ifade edebilirsin. Arkadaşların için fedakârlık yapabilir, onları dinleyerek sorunlarına çare bulmaya çalışabilirsin.

10 Ekim 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 46' 23" R
Ay
Oğlak
02° 29' 28"
Merkür
Koç
16° 21' 44"
Venüs
Koç
28° 54' 13"
Mars
Balık
28° 24' 48"
Jüpiter
Boğa
23° 33' 39"
Satürn
Balık
16° 25' 26"
Uranüs
Boğa
22° 15' 01"
Neptün
Balık
28° 51' 22"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
20° 33' 45"
Lilith
Başak
23° 08' 56"
True Node
Koç
15° 25' 11"
Son Güncelleme : 28/04/2024 17:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>