Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Manevi Olarak Rahatlıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Nisan 2024, Pazar

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunların daha da büyümemesini sağlamanız gerekiyor. Çabalamanız gereken bir gündesiniz.

Daha sabırlı ve kontrollü olmaya çalışın. Mesleki olarak karşınıza çıkabilecek tüm problemlerin de üstesinden gelebileceksiniz. Hata yapmamaya çalışın.

Finansal durumunuzla ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. Şartlara uygun hareket edebildiğiniz sürece pek sorun yaşamayacak olmanız da önemli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günü birlik bir yolculuk planlayabilirsiniz. Sevdiklerinize gideceğiniz ya da sevdiklerinizle birlikte hareket edeceğiniz bir plan yapmak zihninizi toplamanızı kolaylaştırabilir. Yaşananları olduğu yere bırakıp gideceğiniz bir sonraki durağa taşımadığınızda, hayatı yaşamak daha keyifli olacaktır.

14 Nisan 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Boğa burcunu bekleyen zorluklarla baş etme konusunda güçlü ve kararlı olmanız gerekebilir. Duygusal anlamda da biraz dalgalanmalar yaşayabilirsiniz, ancak içsel gücünüzü ve sabrınızı koruyarak her türlü engeli aşabilirsiniz. İletişim konularında dikkatli olmanızda fayda var, çünkü yanlış anlaşılmalar olabilir. Sevdiklerinizle olan iletişiminizi açık ve net tutmaya özen gösterin. Bugün kendinize zaman ayırarak rahatlama ve dinlenme fırsatı bulmalısınız. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

14 Nisan 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evindeki fazla eşyaları ihtiyacı olan kişilerle paylaşmak isteyebilirsin. Bu durum manevi olarak seni rahatlatıyor. Diş ağrın arttığı için doktora gitmek isteyebilirsin. Doktorun vereceği ilaçlar bir nebze olsa ağrını azaltıyor. Kişisel bakımına daha fazla özen göstermek isteyeceksin. Kendine bakım rutini oluşturabilirsin.

14 Nisan 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bakış açınızdaki değişimden dilediğiniz gibi yarar sağlama şansınız var. Değişimlerden olumlu anlamda yarar sağlayabileceksiniz. Atmak istediğiniz adımları atarken biraz daha sabırlı olmalısınız. Çevresel koşulların tam da istediğiniz gibi sonuçlanma ihtimali var.

14 Nisan 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün daha olumlu düşünceler ve yapıcı olabileceğiniz imkanlar var. Ziyaretler ve konuşmalar da size olumlu sonuçlar getirebilir.

14 Nisan 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Günün öğlen saatlerine kadarki sürecinde duygularınızı tazeleyecek güzel haberler alabilirsiniz. Özellikle manevi konularda girişimleriniz sonuç verebilir.

14 Nisan 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etrafındaki insanlara daha fazla yardım etmek isteyebilirsin. Sadece insanlara da değil, çevrendeki bütün canlılara bir faydan dokunsun isteyebilirsin. Hayvanlara mama ve su koymak gibi ufak hareketlerle büyük değişimler yaratabilirsin bugün.

14 Nisan 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bu sabah olması gerekmeyen bir şeyi zorlarsanız bazı gerginlikler yaşanabilir. Şimdi doğanızda yoğun, düşünceli bir nitelik olabilir ve her şeyi kendinize saklama ve sorunların içinizde kaynamasına izin verme eğiliminde olabilirsiniz! Eğer yanlış bir şey arıyorsanız onu bulmanız kaçınılmazdır. Kişisel ve özel zamana her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulabilir ve iç dünyanızı besleme eğiliminde olabilirsiniz. Artık yanıtlar için içinize bakma eğiliminde olsanız da özel biriyle sohbet etmek ve zaman geçirmek için iyi bir dönem olabilir. Sorunları çözmek, geçmişi anlamlandırmak ve geleceğe yönelik planlar yapmak için uygun bir konumdasınız. İnsanlar da tavsiyelerinizi isteyebilir.

14 Nisan 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikte çalıştığınız kişilerin size destek vermesiniz bekliyor ve onları idare ederken, ustaca taktikler kullanıyorsunuz. Partnerinizin fikirleri karşısında güç kaybedebilirsiniz. Sabırlı davranışlarınızla engeller kalkacak.

14 Nisan 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başkalarının ihtiyaçlarına öncelik verdiğinizden, bugün takım ruhu içinde olduğunuz açıkça ortada. İş arkadaşlarınız da bunu fark edecek. Bu şekilde devam ederseniz çevrenizde itici güç olarak tanınacaksınız. Ailenizi de ihmal etmeyin; şimdi ihtilafları çözmenin tam zamanı. Çözüme giden yolu açmak sizin için kolay olacak. Aile bağlantılarınız sağlığınız açısından da faydalı olabilir, çünkü kendinizi iyi hissetmediğiniz zamanlarda ailenin verdiği güven ve geleneksel tedaviler hem çok işe yarayacak, hem hoşunuza gidecektir.

14 Nisan 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün yakın çevre, eğitim, seyahat veya kardeşlerinizle zaman geçirebilirsiniz ve sosyal çevrenizle ilgili kalıcı gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

14 Nisan 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızla ilgili gelişmelere yeteri kadar önem vermiyorsunuz. Evlilik veya ayrılıklar gibi, önemli durumlarla karşılaşmanız sizi şaşırtmayacak. Mesleğinizde, önünüze çıkan fırsatların değerini çok iyi bildiğinizi ve olanaklardan yararlanmak için elinizden gelen her şeyi yapmaya hazır olduğunuzu göstermelisiniz. Kimseden yardım beklemeyin, değerlendirmelerinizi kendiniz yapın. Bir satış işinden sevindirici haber var. Sağlığınızla ilgili kaygılarınız yerinde olabilir.

14 Nisan 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 28' 42" R
Ay
Başak
11° 42' 35"
Merkür
Boğa
01° 29' 03"
Venüs
Boğa
21° 25' 41"
Mars
Koç
12° 26' 50"
Jüpiter
Boğa
27° 51' 31"
Satürn
Balık
17° 52' 38"
Uranüs
Boğa
23° 18' 25"
Neptün
Balık
29° 21' 31"
Plüton
Kova
02° 03' 27"
Chiron
Koç
21° 33' 06"
Lilith
Başak
25° 10' 40"
True Node
Koç
14° 53' 30"
Son Güncelleme : 17/05/2024 00:12

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>