Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mayıs 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizin ufak tefek problemleri karşısında daha duyarlı olabilir, kişiliğinin derinliklerine inmeyi deneyebilirsiniz. Ona en yakın kişi olduğunuzu bilmez gibi davranıyorsunuz.

Birlikte büyük umutlar yüklediğinizprojeleriniz, yakında size sevindirici sürprizler sunabilir. Kader ortaklığı gibi yaşadığınız dostluğunuz, geleceğiniz bakımından da çok önemli.

Önümüzdeki günlerde parayla alakalı bir araştırma ve takip işiniz olabilir. Kararlarınızda biraz daha kökten olmayı denemelisiniz. Aile içinde harcamaların çoğu gerekli değil gibi.

Birtakım sorunlarınızı yanlış insanlara dayandırıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün Yay burcunda ilerleyen Ay ortak paylaşımlara ve maddi konulara işaret etmekte. Eski konular, mevzular gündeme gelirken bu durumun psikolojik baskısını hissedebilirsiniz. Güçlü, mücadeleci olmak zorundasınız.

19 Mayıs 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saat 00:11-04:20 aralığında Ay hareketini boşlukta sürdürüyor. 04:20'de ise Yay burcuna geçen Ay ile sizde bütçenizle ilgili konulara, harcamalarınıza vakit ayırabilirsiniz. Günün ilk saatinde Akrep burcunda 00:11'de dolunay meydana geliyor. Dolunay, evlilik ve ilişki hayatınızda agresif durumlara sebebiyet verebilir. Partnerinizle aranızdaki sorunları çözmek için iyi bir zaman olmayabilir. Güven sorunu yaşayabilirsiniz. Bunu sakin bir dille anlatmanız, gerçekleri anlamada daha faydalı olacaktır.

19 Mayıs 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hobilerine zaman ayırıyorsun!Hırsın bugün seni hiç olmadığı kadar mücadeleci yapıyor. Maddi anlamda kendini sağlama almak, yatırımlarını kontrol etmek isteyeceğin bir gün seni bekliyor. İletişim problemleri ise geçtiğimiz günlere nazaran çözüme kavuşuyor. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan, ilişkinin geleceğini şekillendirmek isteyeceksin. Duygu ve düşüncelerini sevgilinle paylaşman kendini rahat hissetmeni sağlayacak. Yaşam alanında aile bireyleri ile geçireceğin vakit artarken, kendini sosyal ilişkilerindeki iniş çıkışları minimuma indirmek için çabalarken bulabilirsin. Bugün hobilerin için kendine zaman ayırıp, günün rutinliğinden kurtulmak isteyebilirsin.

19 Mayıs 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yaşanan akrep dolunayı ile duygusal olarak tutarsız bir ruh haline geçmeniz olası bir durum. Bu sebeple kesin kararlar verirken düşüncelerinizi mantık süzgecinden geçirme konusunda biraz daha çabalamanız gerekli.

19 Mayıs 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Yay burcuna ilerleyen Ay, ortaklaşa bir konu üzerinde daha fazla durabileceğinizi anlatmakta. Ancak başkalarının kaynaklarına ihtiyacınız da dikkat çekmekte.

19 Mayıs 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gezegenininiz burcunuzda seyrederken bir bütünlük içerisinde olabilirsiniz. Aşkta partnerinizin ihtiyaçlarını önemsediğiniz için sağduyulu davranışlarla karşılaşabilirsiniz.

19 Mayıs 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ilişkilerinizde daha kararlı ve sabırlı olduğunuz bir zamandasınız ancak karşınızdaki insanların geçici olarak soğuk taraflarıyla karşılaşabilir, mesafeli bir tavır görebilirsiniz. 17.40 sonrasında geçmişe yönelmek yerine içinde bulunduğunuz anın size verdiklerine odaklanmalısınız. Partnerinizle birlikte romantik bir akşam geçirebilirsiniz, fakat paylaşmak istediğiniz çok önemli konuları, enerjisi iletişim için uygun bir günde paylaşmanız faydalı olacaktır.

19 Mayıs 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu konsantrasyonunuz yüksek. İş ve üretime yoğunlaşın. Geçmişten gelen husumetleri alevlendirmemek faydalı olur. Romantik konularda yeterli bilgiye sahip olmadan karar verirseniz uzun vadeli sebepsiz kırgınlık yaşayabilirsiniz.

19 Mayıs 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yay burcunda seyahat ederken, ortak paylaşımlar alanında yaşayacağınız zorlukları gündeme getirebilir. Uzun zamandan beri beklediğiniz borç ve alacaklarınızla alakalı beklediğiniz haberi alabilirsiniz. Mahkeme sürecinizle ilgili bir gelişme olabilir. Yurt dışı yatırımlarınız hareketlenecektir. Eşinizin geliriyle alakalı alacağı bir karar önemli olabilir. Annenizin ruhsal sağlığıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

19 Mayıs 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde küçük başarılar sizi tatmin etmiyor ama ancak küçük başrılardan sonra büyüklerin tadına varabilirsiniz. İnsanlara istediğinizi kolayca yaptırma yeteneğinizi iyi değerlendirdiğiniz taktirde önünüzde çok parlak günler uzanıyor.

19 Mayıs 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 07' 09" R
Ay
Akrep
02° 02' 40" R
Merkür
Koç
16° 06' 22"
Venüs
Koç
23° 00' 29"
Mars
Balık
24° 43' 05"
Jüpiter
Boğa
22° 27' 09"
Satürn
Balık
15° 58' 55"
Uranüs
Boğa
21° 58' 50"
Neptün
Balık
28° 42' 18"
Plüton
Kova
02° 05' 06"
Chiron
Koç
20° 17' 18"
Lilith
Başak
22° 37' 06"
True Node
Koç
15° 38' 32"
Son Güncelleme : 23/04/2024 22:22

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>