Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mayıs 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Geçmişten çıkarttığınız önemli dersler var. Ama ağır davranmanızı engelleyemiyor. Bu defa tekrar yanılgılar yaşayamayacağınızı düşünüyorsunuz. Yine de biraz hareketlenmenizde bir sakınca yok.

Gelişmelere objektif bakmanız yararlı olacak. Örgütçülüğünüz hayranlık uyandırıyor. Bugünler içinde bazı tasfiyeler, sizin de katılacağınız çetin tartışmalara neden olabilir.

Sizinle ilgisi olmayan bir parayla, bugünlerde esas ilgililer kadar ilgilenmeniz gerekecek. Para konularındaki düzgün imajınız, size kaçamayacağınız birtakım yükümlülükler yükleyebiliyor.

Bazı zaaflarınız size bugünlerde üzüntü yaşatabilir. Bu duruma biraz dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Karşılaştığınız güçlüklere küçümser tavırlarınız, çevrenizi etkiliyor. Bu etkilenişimi yararlı hale getirmeniz çok mümkün. Öncelikle, kimi insanları egemenlik alanınızın unsurları gibi görmekten vazgeçmelisiniz. İsteksiz göründüğünüz bir çalışma için bugünlerde ısrarla karşılaşabilirsiniz. görüşmeyi etki altında kalmadan tek başınıza değerlendirmeniz, sizi istekli yapacak.

17 Mayıs 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Boşluktaki Ay saat 00:25'te Akrep burcuna giriş yapıyor. İlişki ve evlilik hayatınızın gündemde olacağı bir gün geçirebilirsiniz. Ay ve Venüs arasında meydana gelen karşıtlık sebebiyle eşinizle, sevgilinizle gerginlikler yaşayabilirsiniz. Kalp kırıklıklarına açık olduğunuz bir gündesiniz. Ortaklıkla yürüttüğünüz işiniz varsa beklediğiniz paraların elinize ulaşması zaman alabilir. Ay-Uranüs arasındaki karşıtlık da hem ilişki hemhayatınızda ani tepkiler vermekten kaçınmanız gerektiğini gösteriyor.

17 Mayıs 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal çevren genişliyor!Ay, bugün karşıt burcunda konumlanıyor. Çalışmayan bir Boğa burcuysan, günlerdir eve kapanıp oturmaktan sıkılıp bugün kendini dışarı atmak isteyebilirsin. Hukuksal konulardan yana beklediğin bir haber senin adına olumlu olarak sonuçlanabilir. Aşk hayatının son derece olumlu etkiler altında olabilir. Romantik yakınlaşmalar, heyecan verici mesajlar kalbini farklı çarpmasına neden oluyor. Evli bir Boğa burcuysan, evliliğinize neşe katacak müjdeli haberler alabilirsin. Akşam saatlerinde en yakın arkadaşlarınla eğlenmeye gidip uzun süredir asosyal olarak devam ettiğin günlük hayatına son verip sosyalleşeceksin.

17 Mayıs 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mantığınızı ön plana çıkararak, olaylara daha tarafsız bakmaya çalışmalısınız. Beklenilmeyeni bekleyebilir sürprizlere, tekliflere hazırlıklı olmalısınız.

17 Mayıs 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işleri sağlamlaştırmak için elinizden geleni yapacağınız bir gündesiniz. Sabah saatlerinde iletişim problemlerinden kaynaklı huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Ani tepkiler verebilirsiniz, dikkatli olmanızda fayda var. Akşam saatlerinde sanatsal uğraşlarda bulunabilirsiniz.

17 Mayıs 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddiyatla alakalı konularda problemlerinizin sona erdiği bir döneme giriyorsunuz. Aile ve arkadaşlık ilişkilerine ve sevgiye yönelmeniz gereken bir gündesiniz.

17 Mayıs 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk hayatınızda aksiyon artıyor. İlişkinizdeki tansiyon da tutku da yükseliyor. Bazı Boğa burçları anne/baba oluyorlar. Bazı Boğa burçları âşık oluyorlar. Özetle Boğa burçlarının hayattan aldıkları keyif artmaya başlıyor. Kendinize yeni heyecanlar ve yeni uğraşlar bulacaksınız.

17 Mayıs 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu duygularınızda iniş çıkış yaşanırken arzularınızı gerçekleştirme gücüne uyanıyorsunuz. İlişkiler alanında hassasiyetler yaşanabilir. Hedef odaklı tutumlar önem kazanıyor.

17 Mayıs 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün hukuki işlemler, devletle olan ilişkilerinizde şans yüzünüze güler. Uzaklardan alacağınız haber sizi rahata kavuşturacaktır. Akademik konular veya yurt dışına yerleşme kararlarınızda kalıcı adımlar atma zamanı. Eğitim vermek, seminer düzenlemek için teklif alabilirsiniz. Birikimleriniz bu döneme ışık tutar. Deneyimlerinizden yararlanmalısınız.

17 Mayıs 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak ve yardımcı olacak. Onların kıymetini bilin.

17 Mayıs 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 09' 23" R
Ay
Başak
13° 37' 16"
Merkür
Koç
17° 21' 55"
Venüs
Koç
17° 59' 50"
Mars
Balık
21° 34' 22"
Jüpiter
Boğa
21° 31' 09"
Satürn
Balık
15° 35' 21"
Uranüs
Boğa
21° 45' 20"
Neptün
Balık
28° 34' 18"
Plüton
Kova
02° 03' 50"
Chiron
Koç
20° 03' 08"
Lilith
Başak
22° 10' 04"
True Node
Koç
15° 37' 06"
Son Güncelleme : 19/04/2024 20:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>