Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mayıs 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizin ailesiyle ilişkilerinizi geliştirmeniz, bir gereklilik olarak önünüzde duruyor. Çekingenlik, sizi çok iyi tanıyan partnerinize açıklayamayacağınız bir gerekçe.

Sağlam ilişkiler size güven veriyor. Geleceğinize yönelik beklentileriniz, bu ilişkiler içinde canlılık taşıyor. Önümüzdeki günler içinde, ciddiye alınacak görüşme önerileri var.

Harcamalara biraz daha dikkat etmeniz gerekiyor. Bu yönelim, ilişkilerde de düzenlemeler yapacak. Gündemden çıkmayan bir para konusu, daha çok insanla, ama daha düzeyli devam edecek.

Sizi düşündüren bazı davranışlar, bilginiz dışında yeni bir ivme kazanabilir. Sağlık konularına biraz ağırlık vermeniz gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendi sorunlarınızı unutmak için başkalarının sorunlarıyla ilgilenme telaşı içindesiniz. Çevrenizdekilere öğüt dağıtırken, kendi sorunlarınızdaki abartıları fark etmeye çalışın. Bir geçimsizlik meselesi bugünlerde sizin en büyük sorununuz haline gelebilir. Bu konuda mesafeli yaklaşımlar gerekiyor. İleriye ertelediğiniz bazı görüşmeler, ivedilik gerektirecek.

12 Mayıs 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay gün genelinde Aslan burcunda ilerliyor. Ay-Jüpiter ve Ay-Venüs pozitif etkileşimleriyle beraber ailenizle beraber mutlu olacağınız güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ev değiştirme fikriniz varsa bugün şanslı gününüzde olabilirsiniz. Beklediğiniz şekilde fırsatlar karşınıza çıkabilir. Ay, 15:24-19:21 arası boşlukta kalıyor. 19:21 itibariyle de Başak burcuna geçen Ay, aşk hayatınızda güzel bir döneme gireceğinizi gösteriyor. Ay-Uranüs kontağı sayesinde romantik sürprizlere hazır olun.

12 Mayıs 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konular gündemde!Hareketli bir güne hazır ol. Sabah saatlerinden itibaren telefonun susmayacak. Uzun zamandır harcamalarını kısmış ve birikim yapmaya başlamış bir Boğa burcuysan, bugün tamamıyla unuttuğun ve aklından geçmeyen bir yere para harcayabilirsin. Sevgilin var ise yapacağın konuşmalarda, ?her şeyin en iyisini ben bilirim? gibi bir tavrı takılabilirsin. Sana tavsiyem; sevgilinin düşüncelerine önem verdiğini, ona hissettirmen olacaktır. Bugün aynı zamanda kardeşler arasında gerilime neden olan miras konularını muhatap almamak için konunun dışında kalmak isteyebilirsin. Olumsuz alışkanlıklarından kurtulmak için ideal bir gün.

12 Mayıs 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi daha hayata karşı iyimser bir bakış açısı içerisine alacağınız ve sürprizlerle karşılaşabileceğiniz bir gün. Yakın çevrenizin eleştirilerine veya baskısına kulak asmayın.

12 Mayıs 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evde hareket ve canlılık var. Ailevi işlerle daha fazla ilgilenmeniz de gerekebilir.

12 Mayıs 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkisini bir adım ileri taşımak isteyen Boğa'lar bu konuda uygun anı kollayabilirler. Evlilik teklifleri gibi organizasyonlar için uygun bir gün...

12 Mayıs 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Boğa; ailenle veya konumunla alakalı konularda bu günlerde fazla kafa yormuş olabilirsin. Evinle ilgili bir gelişme karşısında beklentilerini yüksek tutabilir veya maddi içerikli bir konuna ummadığın bir destek bulabilirsin. Artık ideallerini ve hedeflerini tekrar gözden geçirip izleyeceğin yolu bu dönemde netleştirebilirsin.

12 Mayıs 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gereksiz bir içinize kapanma ve mutsuz hissetme hali söz konusu olabilir. Kendinizi fazla sert eleştirmemeli, problemleri gereğinden fazla büyütmemelisiniz. Kendinizi diğer insanlarla kıyaslayın. Kimse sizden çok daha iyi durumda değil ve şu an yaşadıklarınızı herkes hayatının bir döneminde yaşamıştır.

12 Mayıs 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendinizi oldukça çalışkan ve üretken hissedebilirsiniz. Toprak alım satımı ile ilgilenmek için harika. Diğer yandanhayatınızda çaba harcadığınız alanlarda somut geri dönüşler almaya başlarsınız. Cesaret ve dayanıklılık gerektiren işlerde başarı şansınız oldukça yüksek. Aşırı inatçı davranmaktan kaçınıp öfkenizi kontrol ederseniz, zafer sizin.

12 Mayıs 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dostlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İş hayatınızda irili ufaklı paralar alacaksınız. Yalnız paranızı iyi saklamalı,hayatınızda yenilikler yapmalısınız.

12 Mayıs 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 04' 15"
Ay
Akrep
23° 15' 28"
Merkür
Koç
26° 24' 46"
Venüs
Balık
21° 29' 37"
Mars
Balık
04° 53' 51"
Jüpiter
Boğa
16° 46' 30"
Satürn
Balık
13° 17' 28"
Uranüs
Boğa
20° 39' 27"
Neptün
Balık
27° 48' 19"
Plüton
Kova
01° 49' 28"
Chiron
Koç
18° 47' 17"
Lilith
Başak
19° 47' 11"
True Node
Koç
15° 35' 59"
Son Güncelleme : 29/03/2024 09:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>