Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mayıs 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun süreli beraberliğinizin artık vaktini doldurduğu kanısındasınız. Ama nasıl davranmanız gerektiğini doğru saptamanız gerekiyor. Konuyu açıp işi varacağı yere vardırmanız için henüz erken olabilir.

Elinizde birikmiş tüm işleri tamamlamış olmanız da bugünü rahat geçirmenizi sağlayamıyor. Ama bu bunalımınız uzun sürmeyecek. Bu günlerde işinize yakınlık duyacağınız gelişmeler bekleyebilirsiniz.

Bugün umutsuz olduğunuz küçük çapta bir ortaklıktan gelecek para haberi, yüzünüzü hayli güldürecek. Paranızı çok dikkatli bir şekilde harcamanız sizinle ilgili haksız yorumlara yol açabiliyor.

İlginç fikirlerinizin insanları gerebileceği tartışmalardan kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Belli konularda hissettiğiniz haksızlığa uğramışlık duygusu, duygusal yönlendirmelere neden oluyor. Bu ilişkilerdeki değerlendirmelerinizde, sizin de birtakım haksızlıklar içinde olabileceğinizi düşünmelisiniz. Son günlerdeki birtakım söylentilerden duyduğunuz rahatsızlık, birtakım kararsızlıklar yaşamanıza yol açacak. Yakında toplu bir eğlencenin içinde olacaksınız.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay hareketini Terazi burcunda sürdürüyor. Çalışma hayatınız gündeminizde olabilir. Zaman zaman stresli durumlarla karşılaşabilirsiniz. Ay ve Kiron arasında aktifleşen karşıtlık sebebiyle bugün sağlığınızı ihmal etmemelisiniz. Eski bir hastalığınız da nüks edebilir. Evcil hayvanınıza da dikkat edin. Venüs bugün sizin burcunuza geçiş yapıyor. 9 Haziran'a kadar estetik, dış görünüşünüzde değişiklik yaptırmak için uygun bir zaman dilimidir. Venüs sizin yöneticiniz hem maddi hem manevi olarak kendinizi mutlu hissettirecek gelişmeler yaşayabilirsiniz.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Zorlandığın konulara dair destek alacaksın!Aşk ve sevgi gezegeni aynı zamanda da yönetici gezegenin bugünden itibaren burcunda konumlanıyor. Odak noktanda maddi imkânların için ekstra çalışmak ya da çabalamak var. Yakınların bu aşamada seni biraz hırslı bulabilirler. Çatışmaya girmek yerine kendini açıkça ifade etmen gerekebilir. Bir akrabanın yaşadığı soruna çözüm bulmak için kolları sıvayabilirsin. İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysan, hoşlandığın kişiye açılmanın yollarını arayacaksın. Ergenlik döneminde çocukların varsa, onlarla iletişim kurmakta zorlanabilirsin. Bu konuda önlem almak adına, profesyonel kişilerden destek alabilirsin. Estetik, bakım, kuaför programın veya randevun varsa başka bir güne ertelemeni tavsiye ederim.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünhayatınız ve gündelik yaşamınızda imza ve evrak işleriyle alakalı gereken özveriyi göstermeniz gerekiyor. Aksi takdirde güzel görünen durumları aleyhinize çevirebilirsiniz.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızla ilgili hareketli zamanlar yaşayabilirsiniz. Etrafınızdaki kişilerle iletişiminiz de kıvrak olmanız gerekebilir. Vizyonunuzu belirlemeniz gereken zamanlar olabilir. Sağlığınızla ilgili konuları ihmal etmemeniz de fayda var. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızla günün yoğunluğu hakkında derin sohbetler edebilirsiniz.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Estetik alanında operasyonlar düşünüyorsanız uygun günlerdesiniz. Hayatın keyif veren alanlarını ön planda tutacağınız günlerde küçük haberlere takılıp, sinirlenmeyin.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Boğa; yönetici gezegenin Venüs, 9 Hazirana kadar burcunda bulunacak. Hayat dinamiklerindeki bazı belirsizlikler netleşmeye başlarken, uzun vadeli sağlam kararlar alabilir, cazibeni artırabilir, sesine ses katabilirsin. Gelecekle,ve kariyerinle ilgili kurduğun hayale kavuşma şansı bulman da mümkün.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde yönsüzlük olası. Öğleden sonra yaratıcı becerileriniz aktif. Tadilat işleri sizi meşgul edebilir. Akşam saatlerinde yakın çevrede gelişen olaylar huzursuzluk gerginlik, sağlık hassasyetlerine yol açabilir.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuza yerleşen Venüs size mutluluk, neşe, tatmin, güzellik, keyif taşır. İkili ilişkilerinizde huzur zamanı. Bu dönemin keyfini çıkartıp, kıymetini bilmelisiniz. Partnerinizle güven duygusu içinde daha kalıcı bir ilişki yaşamaya başlama fırsatına sahipsiniz. Ayrıca her türlü estetik müdahale için uygun zamanlar.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok duygusal davranıyorsunuz. Halbuki çabuk ve mantıklı kararlar vermelisiniz. Bu durumhayatınızda zorluklarla karşılaşmanıza yol açıyor. Biraz kendinize güvenle altından kalkamayacağınızyok. Ulaşmak istediğiniz hedefe ancak böyle ulaşabilirsiniz.

15 Mayıs 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 32' 09" R
Ay
Başak
18° 12' 27"
Merkür
Koç
17° 11' 20"
Venüs
Koç
18° 28' 36"
Mars
Balık
21° 52' 26"
Jüpiter
Boğa
21° 36' 29"
Satürn
Balık
15° 37' 39"
Uranüs
Boğa
21° 46' 36"
Neptün
Balık
28° 35' 04"
Plüton
Kova
02° 03' 59"
Chiron
Koç
20° 04' 30"
Lilith
Başak
22° 12' 39"
True Node
Koç
15° 37' 36"
Son Güncelleme : 20/04/2024 06:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>