Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Koşullarını Güçlendiriyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ekim 2022, Perşembe

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 100%

Gireceğin ortamlarda eskiye dair izler görüp hüzünlenebilirsin. Bu durumun seni tamamen kontrol etmesine izin vermemelisin. Gelecek hakkında daha özgür olmak için geçmişin etkisinden kurtulmaya çalışmak iyi olacak.

İş ilişkilerinizden şikayetçi bir görüntü vermekten çekiniyorsunuz. Bu günkü görüşmede nasıl bir yöntem izleyeceğinizi düşünüyorsunuz. Bu görüşmeilişkilerinizdeki çoğu problemi çözebilir.

Aklına gelecekfırsatları hakkında yardım istemeyi düşünebilirsin. Tecrübeli olduğuna inandığın insanlarla çalışmak için fırsat yaratmak iyi olacak. Kendi yolunu çizerken onların diyeceklerini dikkate almayı unutmamalısın.

Vücudun için daha çok özen göstermek senin için daha iyi olacak. İhtiyacını belirlemek için kendini daha çok dinleyebilirsin. Alınması gereken önlemleri belirlemek sana uzun vadede büyük yararlar sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün şanslı olduğunu görebilirsin. İstediklerini kolayca elde etmek seni şaşırtacak. Yine de sıkı çalışmaktan vazgeçmemelisin. Programına uymaya çalışmak seni başarıya daha kolay götürebilir.

20 Ekim 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Birveya kariyer meselesi çok uzun sürdü ve bugün bu konuda bir karar vermezseniz, elinizden alınabilir. Bu olursa, sonuçlarından zevk almama ihtimaliniz çok yüksek. Kararlı Boğa olma zamanı.

20 Ekim 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birçok insanla maddiyata dayalı konuşmalar yaptığın bir gün seni bekliyor. Geleceğe dair planların artarken, maddi olanaklarının güçlü olduğundan emin olmak istiyorsun. Kendi işini yapan bir Boğa burcuysan, çalışma koşullarını iyileştirmeye yönelik kararlar alabilirsin.

20 Ekim 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sakin kalmak sizin için bir rutin olsa da bugün özellikle de harcamalar noktasında fevri çıkışlar yapabilirsiniz. Sonunu düşünmeden yapacağınız her şey ilerleyen günlerde önünüze gelebilir. Dürtüsel hareket etmek yerine asıl ihtiyacınızın ve yapmanız gerekenin ne olduğuna odaklanmalısınız.

20 Ekim 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde ailevi konular büyük ölçüde gündeminizi oluşturabilir. Geçmiş kalan konular yeniden ortaya çıkabilir ve bu konuları çözümlemek isteyebilirsiniz. Toprak ve emlak konuları ile ilgilenebilirsiniz. Günün ikinci yarısında kendinize zaman ayırabileceksiniz. Gereksiz harcamalardan uzak durmalısınız. Çocuklarınızla ilgili durumlar sizi oylayabilir. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir.

20 Ekim 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tatil ve gezmek size çok iyi gelebilir. Hayatı daha dolu geçirmek için sosyalleşebilir ya da mevcut dostlarınızla eğlenmeyi tercih edebilirsiniz.

20 Ekim 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aniden ve beklenmeyen bir olay bugün partnerinizle geçici olarak ayrılmanıza neden olabilir. Olaydaki karmaşıklık ve karşı tarafın bundaki rolü sizi gün boyu rahatsız edebilir. Bunun nedenleriyle ilgili bazı şüpheleriniz var. Bu durumda, onunla konuşmak ve bu şüphelerinizi kafanızdan atmanız iyi olacak. Bu düşüncelerin (kısa bir süre için bile olsa) aklınızda durmasına izin vermek, ilişkiniz için ciddi zorluklar yaratabilir. Bu durumu hemen çözün.

20 Ekim 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailenizin sizin için bazı bilgece sözleri olabilir. Günün genel olarak eğlenceli geçmesi muhtemel olsa da, ailenizle veya birlikte yaşadığınız insanlarla geçirdiğiniz herhangi bir zaman, hayata bakış açınız için oldukça dönüştürücü olabilir. Birbirinizle eğlenceli anıları ve gelecek için idealist hayalleri paylaşmak, bağınızı her zamankinden daha fazla güçlendirecek ve potansiyel olarak havayı bulandıran kinleri serbest bırakmanıza yardımcı olacaktır.

20 Ekim 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, romantik ve duygusal yönlerinizi, istemeseniz de ortaya çıkarıyor. Çünkü hata yapmaktan korkan bir haliniz var. Duygusal fırtınalardan korunmak uğruna, bazen aşka sırtınızı dönebiliyorsunuz. Egonuz ortaya çıkabilir.

20 Ekim 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayat yolculuğunuzda üstesinden gelmek zorunda olduğunuz engeller bu dönemde artacak. Fiziksel ve ruhsal açıdan kendinize fazla yüklenmemeye dikkat edin. İyice düşünüp, hangi zorlukların sizi cidden engellediğini ve gerçekten enerjinizi harcamaya değeceğini tespit edin. Yanlış tahminlerde bulunursanız, sağlık sorunları yaşamanız işten bile değil.

20 Ekim 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün aile ve ev konuları gündeminize gelebilir, ilişkinizle ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Ayrıca sağlık açısından şifalanabilirsiniz. Seyahat, eğitim, hukuk, uzak akrabalarla ilgili ise sorunlar ve aksilikler gerçekleşebilir. Ay bugün 13:35-19:35 saatlerinde boşlukta olacak. Bu saatlerde dinlenmek, önemli başlangıçlar yapmamak için önemlidir. Çünkü sonuçsuz kalabilir. Saat 19:35’den sonra; aşk, çocuk, hobi, tatil, eğlence konularıyla ilgilenebilirsiniz.

20 Ekim 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal bağlamda biraz daha dikkatli olmanız gereken bir gün. İkili ilişkilerde hislerinizi ikinci plana atıp, mantığınızın sesini dinlemeniz gerekiyor. İşyerinizdeki bir çalışma arkadaşınıza duyduğunuz güvensizlik, önümüzdeki günlerde iyice pekişebilir. Çok kararlı durduğunuz bir konuda birtakım çekinceleriniz var. Bunları açığa vurmanızda yarar olacak. Kuruntu yaptığınız bir harcamayla ilgili kısa vadede hiçbir sorun görünmüyor. Gün içinde tansiyonunuz düşebilir, dikkatli olun.

20 Ekim 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 04' 09" R
Ay
Terazi
01° 12' 45"
Merkür
Boğa
03° 40' 25"
Venüs
Boğa
23° 27' 33"
Mars
Koç
13° 42' 14"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 54"
Satürn
Balık
17° 59' 16"
Uranüs
Boğa
23° 24' 09"
Neptün
Balık
29° 23' 50"
Plüton
Kova
02° 02' 46"
Chiron
Koç
21° 38' 05"
Lilith
Başak
25° 21' 39"
True Node
Koç
14° 55' 57"
Son Güncelleme : 18/05/2024 15:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>