Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
İletişimin Kuvvetli Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Haziran 2022, Salı

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 90%

Aşk seni memnun edecek bugün. Yolunda giden şeyleri kurcalamadan, zorlamadan izleyebileceksin. Bazı şeylerin kendi halinde kalması daha iyi gelebilir sana. Bu konuları yolunda görmek yetecek sana.

Kendiniziortamında motive hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Geleceğe ilişkin planlar yapma isteği içinde olabilirsiniz. Grup çalışmalarında ve arkadaş ortamlarında çalışmalarınızı rahatlıkla uygulayabileceğiniz görülüyor.

İş konularında karşına çok daha iyi fırsatlar çıkabilir. Buna sen bile şaşırabilirsin. Yeni şansları değerlendirmek senin için çok kolay olacak. Güzel şeylere kendini daha rahat açabilirsin.

Sağlığın için alacağın kararlar istikrarlı bir gidişat sağlayabilir. Daha sağlıklı olabilmek için günlük rutininde ve yaşam tarzında yapacağın değişimler kalıcı olabilir bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Parasal önceliklere odaklanmak sana iyi gelebilir. Eğer halledilmesi gereken, acelesi olan masraflar varsa bunlara öncelik vermek doğru olabilir. Maddi konulara odaklanabileceğin bir gün olacak.

21 Haziran 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bir dizi inanılmaz fikir zihninize dolmak üzere, ancak düşüncelerinizi not etmezseniz, günün sonunda en iyilerini unutabilirsiniz. Nereye giderseniz gidin yanınızda bir kalem ve defter taşıyın ve kullanın!

21 Haziran 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerindeki arkadaşlarının gün içinde sana ihtiyacı olacak. Yardımlaşma temasının ön plana çıktığı bu günde insanlarla kuvvetli iletişim kuracaksın. Yaşadığın keyifli ruh halini çevrendeki kişilere de yansıtıyorsun. Eğer ilişkisi olan bir Boğa burcuysan, sevgiline yapacağın jest, onun çok hoşuna gidebilir.

21 Haziran 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Daraldığınızı ve isteğinize uygun hareket edemediğinizi düşündüğünüz konulara bir sünger çekme günündesiniz. Korkmak yerine yapmanın, düşünmek yerine ifade etmenin önemini anlıyorsunuz. Eşiniz ya da yanınızdaki insanların desteğiyle maddi konuları etkileyecek kararlarınız netleşiyor.

21 Haziran 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayatınızda gizli kalmış konular gündeminize gelebilir. Belirsizlikler nedeniyle sizi üzen kayıplar yaşayabilirsiniz. Olaylara karşı kontrolünüzü kaybetmemeye özen gösterin. Sabah saatlerinde samimi arkadaş ortamlarında bulunmak size iyi gelecektir. Akşama doğru gün hareketlenebilir. Kendinizi çok daha iyimser hissedebilirsiniz.

21 Haziran 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İç dünyanızı dinleyebileceğiniz ve kendinizi tanıyacağınız bir gün olabilir. Mümkünse bu günü sessiz ve doğa içerisinde geçirmenizde faydalı olacaktır.

21 Haziran 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir grup heyecan verici insan evinize bir parti veya grup toplantısı yapmak için katılabilir. Harika bir ev sahibi olma yolunda ilerliyorsunuz ve bazı ilginç yeni insanlarla tanışmanız muhtemel. Sohbetler genellike bilgisayarlar ve modern teknolojinin diğer biçimlerine, ya da belki astroloji ve diğer esrarengiz konularda olabilir. Kaliteli vakit geçirecek ve çok şey öğreneceksiniz. Devam edin!

21 Haziran 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi meydana gelen değişimlerle nihai kararları veya sonuçları vermeden bir kez daha düşünmek en iyisidir. Uzun vadeli hedefleriniz, sorumluluklarınız, kariyeriniz veya yaşam yolunuz hakkında bir bakış açısı değişikliği hissetmeniz muhtemeldir. Gelişme veya genişleme aşırı strese neden olabileceğinden, kariyerinizi veya itibarınızı genişletmek veya artırmak yerine basitleştirmeye gerçek bir ihtiyaç vardır.

21 Haziran 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Venüs’ün Neptün’le yaptığı açıdan olumlu etkileneceksiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle kuracağınız mutlu beraberliklerden istediğiniz performansı sağlayacak, kendinizi önemli konumlarda göreceksiniz.

21 Haziran 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gitgide daha fazla beklenmedik ve zor olayla karşılaşabilir ve sorumlu olsalar da olmasalar da ilk başta suçu başkalarının üzerine atmaya kalkışabilirsiniz. Belki de hata sizdedir. Bunun yerine, sakin ve rahat olmaya çalışın ve tüm güçlükleri, bu meselelerin çözümlerine yeni bir yaklaşım bulma fırsatı olarak görün. Dinginliğinizi yeniden keşfedin ve bu dönemden çok daha güçlenmiş şekilde çıkın.

21 Haziran 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün içe çekilebilirsiniz, duygusal olarak kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Aslında ruhsal farkındalık, maneviyatınızı güçlendirmek, bilinçaltınızı şifalandırmak için güzel bir gündesiniz. Gizli kadın düşmanlarla problemler yaşanabilir, tespit edin ve sakin kalmaya çalışın. Aşk, ilişki, para konusunda ise güçlü kararlar alabilirsiniz.

21 Haziran 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konuların kafanızda aldığı şekillenmeler çok önemli. Yeni başlangıçlar konusunda kendinizi baskı altında hissediyorsunuz. Başkalarının fikriyle hareket etmek istemediğiniz için, kendinize zaman tanımalısınız. Parasal sıkıntılarınıza yeni kaynaklar bulmak için gerekli şartları temkinli bir şekilde oluşturabilirsiniz.

21 Haziran 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 06' 25" R
Ay
Başak
07° 08' 39"
Merkür
Boğa
00° 59' 22"
Venüs
Boğa
20° 57' 14"
Mars
Koç
12° 09' 13"
Jüpiter
Boğa
27° 46' 04"
Satürn
Balık
17° 51' 03"
Uranüs
Boğa
23° 17' 04"
Neptün
Balık
29° 20' 58"
Plüton
Kova
02° 03' 36"
Chiron
Koç
21° 31' 55"
Lilith
Başak
25° 08' 06"
True Node
Koç
14° 53' 01"
Son Güncelleme : 16/05/2024 14:57

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>