Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Nisan 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ilişkinizde tekdüze geçen günler var. Canlandırmanız için, artık kabullenmiş ve aşk defterini kapatmış havanızdan sıyrılmanız yeterli olacak. Sağdan soldan verilen diriltme reçetelerine itibar etmemelisiniz

İş ilişkilerinizde bazı insanların artık katlanılmaz tavırlar içinde olduğunu düşünüyorsunuz. Bunu işe küskünlük boyutuna vardırmamalısınız. Bugün çok ciddi bir çözümsüzlükle ilgili fikrinize başvurulabilir

Mütevazi yaşamınızda genel olarak para sorununuz yok denilebilir. Bir tanıdık işinde yaptığınız harcama sizi oldukça zora sokmuş görünüyor. Bu zorluğu belli etmeme çabanız, sizden bir miktar daha yardım istenmesine neden olabilir.

Aşk hayatınızdaki durağanlığa fazlaca iyimser gözlerle bakmakla hata ediyorsunuz. Esnekliğinizin olumlu değerlendirilmesi pek mümkün değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendi isteklerinizi ön planda tutma eğilimine girebilirsiniz. Sosyal yaşamınızda tespit ettiğiniz eksiklikler; kendinize haksızlıklar ettiğiniz duygusuyla, size her zamankinden farklı canlı bir gün sunabilir. Kiminle ne tür ilişkiler içine gireceğinizi bilmeniz gerekiyor. İlişkilerinizdeki düş kırıklıkları, bu dengelerde bazı zafiyetler olduğunu gösteriyor.

21 Nisan 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 01:52  Ay-Pluto görünümüyle Perşembe günümüz başlıyor. Bu enerji, gücünüzü gereksiz konular üzerinde değil, bilhassa başarılı olmak istediğiniz  alanlarda gösterebilmeniz adına önem taşıyor. Gayretli ve kararlı olun. Eğer gerçekten ilerlemek istiyorsanız dışa karşı  kendinizi kapatmayın. Azimli olmak ve ilişkilere özen göstermeniz gerekiyor. Saat 04:54 Ay-Venüs karşıtlık etkisi  altında, başkalarıyla gerek iletişim gerekse girişkenliğinizle bağlantı kurabileceğiniz bugün, çekişmelerden olabildiğince uzak durmaya çalışmalısınız.  Paylaşım olgusu bugün sizin için son derece önemli olabilir. Çevrenizdeki kişilere ilgi göstermeyi ve ilgi görmeyi fazlaca önemseyebilirsiniz. Saat 09:13-22 Nisan saat 03:17 arasında Ay-Boşluk etkisi altında olacağız. Başkalarına anlayışlı davranmamızı, dengeli ve uyumlu bir şekilde hareket etmemizi gerektiren durumlarla karşılaşabiliriz. Böyle hallerde ne kendinizden çok şey vererek üzülmeli ne de sorunları görmezden gelerek üstünü kapatmalıyız. Sevginin kıymetinin bilindiği bir gün olması dileğimle,

21 Nisan 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Neşeniz ve pozitifliğiniz fiziksel görüntünüze de olumlu yansıyacak. Özellikle cilt sorunları olan Boğalar hızla iyileşerek daha güzel bir görünüme sahip olacaklar. Hayatınızda birkaç kez yaşadığınız özel bir süreçten geçiyorsunuz ve aldığınız güzel haberler sayesinde artık kendinize olan inancınız artıyor.

21 Nisan 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekstra yük almaktan çekinmemeniz durumunda ilginç fırsatlar yüzünü gösterebilir. Diğerlerine yardım etmenin size de faydası olabilir. Sosyal sorumluluk faaliyetlerine ya da yardım amaçlı çalışmalara katılmanız durumunda değeriniz anlaşılabilir. Endişelerinizi ve fikirlerinizi dile getirmeniz bazı konularda fark yaratmanıza yardım edebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bazılarımız için gece saatleri huzursuz, endişeli veya uykusuz geçmiş olabilir. İnişli çıkışlı ruh hallerine belli belirsiz gerilimlere açık bir gündeyiz. Duygusal anlamda stres hali söz konusu olabilir. Aşırı sahiplenici, ani tepkiler veren, kıskanç, kaba, aşırı sevgisini kötüye kullanan ya da takıntılı kişilerle uğraşabileceğimiz günlerdeyiz veya böyle birisine dönüşmemek için gayret göstermemiz gerekebilir. Özellikle maddi başlıklı konularda ya da ikili ilişkilerde veyabirliklerinde sabit fikirli, inatçı, aşırı talepkar ya da ısrarcı kimseler gündemde olabilir. Günün ikinci yarısı bazı konularda ilerlemek zor olabilir, isteksizlik, belirsizlik, kararsızlık veya halsizlik türünde başlıklar ön planda.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

21 Nisan 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe içinde olduğunuz konular sizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işleri sonuca bağlamak isteyebilirsiniz. Finansal kararlarda aceleci davranmamanızda fayda var. Gün içindeki belirsiz durumlar canınızı sıkabilir. İkili ilişkilerinizde çatışmalar yaşayabilirsiniz. Yenilenmek için kendinize fırsat tanımalısınız.

21 Nisan 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her şeyin en iyisini yaşamak, en iyisine sahip olmak istiyorsunuz. Böyle olmayıncada isyan ediyorsunuz. Hataları hep çevrenizde aramayın.

21 Nisan 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi pozitif bir etkide hissetseniz de, arkadaş çevreniz, toplantı ve görüşmelerde yaşanabilecek olası iletişim hatalarına karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Bir arkadaşınızla ilgili hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Geleceğe yönelik beklentilerinizle ilgili niyet, dua vb. yapmanızın faydalı olacağı bir günde bulunmaktasınız.

21 Nisan 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş ve çalışma koşullarınız hayatınızın merkezinde olacak. İş ortamlarınızda adaletli ve barışçıl etkiler altındasınız. Sağlığınızı ilgilendiren alanlarda dengeyi sağlamaya çalışacaksınız.

21 Nisan 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özellikle hizmet alanınız, gündelik işleriniz veortamı ile ilgili fikirleri ortaya dökme, planlamış olduğunuz faaliyetlere işlerlik kazandırma konularında ilerleyebilirsiniz. Ay‘ın boşluk etkisi sizi bir parça tembel olmaya sevk etse de zihninizin işlek olması sayesinde değerli çalışmaları yapma konusunda kararlı ve hevesli olabilirsiniz. Genel olarak ise; bugün Ay 08:14‘de boşluğa girecek. Boşluk zamanını elinizdeki işleri tamamlamakla geçiriniz. Ciddi kararları Ay boşluktan çıkınca almaya gayret ediniz. Bu süreçte alınan kararlar genellikle sürüncemede kalır. Eyleme geçmekte geç kalınır.

21 Nisan 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, çevrenizdeki, yakın ilişki kurduğunuz kişilerin görüş ve düşünceleri, sizinkilerden daha önemliymiş gibi düşünebilirsiniz. Buna izin vermeyin ve kendi planlarınızı başkalarının şekillendirmesini veya değiştirmesini engelleyin.

21 Nisan 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 50' 55" R
Ay
Yay
06° 52' 56"
Merkür
Koç
16° 01' 44"
Venüs
Koç
26° 27' 53"
Mars
Balık
26° 53' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 06' 04"
Satürn
Balık
16° 14' 38"
Uranüs
Boğa
22° 08' 17"
Neptün
Balık
28° 47' 40"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
20° 26' 58"
Lilith
Başak
22° 55' 46"
True Node
Koç
15° 31' 42"
Son Güncelleme : 26/04/2024 17:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>