Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Nisan 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünü birlikte geçirmeniz için bir fırsat doğabilir. Değerlendirirseniz çok mutlu olacak. Bu aralar kendinizle çok fazla ilgilendiğiniz için onun taleplerine yanıtsız kalabiliyorsunuz.

Çevrenizdekilere biraz daha temkinli davranmalısınız. Sizin kariyerinizle uğraşan bir arkadaşınızın yapmak istedikleri, sizin hayrınıza değil gibi. İyi niyetinizi fazla sergiliyorsunuz.

Yeterince birikiminizin olmayışı sizi arayışlara sokacak. Para sizin için, olunca harcanacak bir şey. Olmayınca da pek problem etmiyorsunuz, ama bu aralar bazı ihtiyaçlarınız sizi sıkıştırabilir.

Daha ortadan konuşup yoruma açık ifadeler kullanabilirsiniz. Kesin konuşmalar yapmaktan kaçınırsanız ilerde pişmanlık duymayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailenize aşırı bağımlılığınız bazı özel kararları almanızı zorlaştırıyor. Karşılıklı olarak sürdürdüğünüz bağımlı ilişki, kendinize dönük birçok projenizi ertelemenize yol açabiliyor. Hiç aklınızda olmayan gelişmelere kendinizi hazırlamanız gerekiyor. Bugün bir arkadaşınız bu konuyla ilgili ilk belirtileri gösterebilir. Onu dikkatle dinlemenizde yarar var.

16 Nisan 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar  Cumartesi gününe dün olduğu gibi Ay-Aslan burcu seyriyle adım atıyoruz. Bu enerji,  insanlar üzerinde etkili olmanızı sağlayıcıdır. Ağırlığınızı hissettirirsiniz.  Birisi canınızı sıktı veya size baskı uyguladı diyelim. Karşınıza geçip, ben böyle düşünüyorum geri adım atmaya da niyetim yok diyerek tavır alabilirsiniz. Saat 08:25 Ay-Uranüs olumlu görünümü şu anda durduğunuz noktanın farkında olarak bilinçli bir şekilde hareket etmektir. Değişimler güzeldir ancak uzun süreli etkili olması için temelinin güçlü olması gerekir. Saat 20:48-17 Nisan saat 02:23 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Evimiz, ailemiz, iç dünyamızda ve  her konuda baskın tavırlı oluruz.  Tabii ki bu halimiz önce bizi, sonra da etrafımızda bulunan kişilerle ilişkimizde sorun yaratabilir.  Boşluk süresince hislerimizle, arzularımız ve isteklerimizle bir hayli meşgulüzdür. Eviniz, ailenizi yakından ilgilendiren konularda dışarıdan gelebilecek etkilere sakinlikle cevap vermeniz en doğrusudur. Keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

16 Nisan 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sizi birkaç hafta boyunca rahatsız eden sorunlarla ilgili yeni çözüm yolları diğer zamanlara göre kolaylıkla bulunur. Hayatı ve olayları insanları ve her şeyden önce kendinizi tamir etmeye çalışırsınız. Diğer zamanlara göre kendinizi daha güçlü hissedersiniz.

16 Nisan 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizi veya ailenizi ilgilendiren başlıklarda bazı konularda fazlaca harcama yapılması gerekebilir. Bütçe yapmalı veya pratik düşünerek maddi açıdan daha tutumlu olabilmenizi sağlayacak çözümler aramalısınız. Hayalgücünüzü kullanmanız durumunda sevdiğiniz kişileri etkilemeniz daha kolay olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Öğle sonrası saatlere kadar, sosyal ilişkilerimiz, aşk hayatımız ya da eğlence anlayışımızı besleyebilecek aktiviteler açısından olumlu saatlerdeyiz. Bol bol sosyalleşebilir, zevklerimize hitap eden işlerle uğraşabiliriz. Akşam saatleri ise, ağzımızda çıkan sözlere dikkat edelim. İstenmeyen gerilimler oluşabilir. Gece saatlerinde konusunda uzman, yaşça büyük veya tecrübeli kişilerin fikirlerini almak ya da önerilerine uymak bize iyi gelebilir ya da bize danışanlar olabilir. Sosyal bir gün. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

15 Nisan 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizdekileri daha iyi değerlendirebileceğiniz olanaklar bulabilirsiniz. Eviniz ve aileniz için yapabileceğiniz çok şey bulabilirsiniz.

16 Nisan 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fırtınanın ortasında gibi hissediyorsunuz kendinizi. Bazen teslimiyetçi bir düşünceyle kendinizi koyveriyorsunuz. Başkalarını umursamayın.

16 Nisan 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sabah saatlerinden itibaren ay boşlukta olacağı için bugün ikili ilişkilerle ilgili yeni kararlar almamalı, eğer yeni birisi ile tanışacaksanız, şansınız varsa bir sonraki güne ertelemeyi tercih etmelisiniz. Ortaklık, dostluk ve partnerliklerde olayları akışına bırakıp, karar alınmaması gereken bir gündesiniz.

16 Nisan 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Üstlendiğiniz ortak para sorunları veya ödemeleri bugün gerginliklere neden olabilir. Ailevi konularda eğlenceli yönlerinizi ortaya koymanız herkes için çok önemli olacak. Söylediklerinizi yapmaya çalışın.

16 Nisan 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bedensel ve dokunsal fenomenlerinizi rahatlatma sürecine girmelisiniz. Bu cumartesi gününde bulunduğunuz ortamlara şifa verebilecek şekilde duyarlı ve onarıcı olabilirsiniz. Kararlı ve hedeflerine odaklı bir yapıda bulunacaksınız. Hafta sonunun huzur vermeye başladığı bu saatlerde kendi dünyanıza çekilebilir, keyif aldığınız konularla uğraşabilirsiniz. Genel olarak ise; bugün Ay 20:49‘da boşluğa girene kadar Aslan burcunda ilerlemeye devam ediyor. Ruh haliniz enerjik, neşeli, hevesli, candan ve samimi olacaktır. Kalp enerjisini açığa çıkaran, gönülden davranmayı isteyeceğiniz, hayattan zevk alma isteği ile dolu bir ruh hali taşıyacağınız Aslan burcu enerjilerine açılıyorsunuz. Kendinize güven duymalısınız, dışa dönük bir enerjiyle eğlenmeye niyetlenmelisiniz. Kalabalık, herkesin gittiği, gözde mekanlara giderek şık ve bakımlı halinizle boy gösterebilirsiniz. Kısacası parti zamanıdır. Tam hafta sonu atmosferine uygun bir Ay enerjisi olacak. Bugün çocuklarınızla eğlenebilir, siz de çocuksu yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz. Sinema, tiyatro, sergiler, galeriler, şovlar, oyun parkları, lunaparklar, müzeler ziyaret edilebilir. Kostüm partileri, doğum günleri organize edebilirsiniz. Grupla oynayacağınız oyunlar, gösteriler, şans oyunları oynayabilir, çekilişler gerçekleştirebilirsiniz. Ay Aslan burcundayken dikkat çekici takılar, aksesuarlar, canlı renkler, pırıltılı, taşlı, simli giysilerle çekiciliğinizi artırabilirsiniz. Saç stilinizi aslan yelesine uygun bir tarzda değiştirebilirsiniz. Yaratıcı, artistik çalışmaların, reklam ve promosyon çalışmalarının desteklendiği bir gündeyiz. Satürn günü olduğu için somutlaştırmak ve ortaya çıkarmak istediğiniz ne varsa bu transit etkileri size destek verecektir. Ay boşluğa girdikten sonra abartılı ve dramatik tavırlardan uzak durmakta fayda var. Dikkat çekmek için aşırılıklara kaçmak gururunuzu yaralayan durumlara dönüşebilir.

16 Nisan 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

16 Nisan 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 00' 57" R
Ay
Oğlak
05° 47' 32"
Merkür
Koç
16° 25' 35"
Venüs
Koç
29° 12' 43"
Mars
Balık
28° 36' 22"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 08"
Satürn
Balık
16° 26' 47"
Uranüs
Boğa
22° 15' 52"
Neptün
Balık
28° 51' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 36"
Lilith
Başak
23° 10' 36"
True Node
Koç
15° 24' 28"
Son Güncelleme : 28/04/2024 23:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>