Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Nisan 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizin etkin, bağımsız kişiliğinin sizi savunduğunuz kadar hoşnut ettiğinden emin değil gibisiniz. Arada bir karşılaştığınız bazı çözümsüzlükleriniz karşısında aradığınız yanıtlar var.

Bugünlerdeki rahatlama umduğunuz kadar uzun sürmeyecek gibi görünüyor. İş hayatınızda başarılarınızın temelinde yetenekleriniz ve yaratıcılığınız ön planda. Ama işe bağlılıkla desteklenmesi gerekiyor.

Bugünlerde para durumlarınız bir miktar karışık, bazı önlemlerde gecikmemeniz gerekiyor. Sonradan aklınıza gelen ödemelerinizin kötü sürprizler olarak ortaya çıkmasını artık engellemelisiniz.

Kendinize duyduğunuz güven, bazı özel durumlarda, almaya çalıştığınız sonuçları güçleştiriyor. Özgüveninizi aşırılıklardan korumanız birtakım becerilerinizi daha da netleştirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde içinde bulunduğunuz zamanı değerlendirmek yararınıza olacak. Duygusalsınız. Davranış ve kararlarınızı bu özelliğinizden bağımsız belirlemede zorluklar çekiyor gibisiniz. Bugünü, algılama yeteneğinizi diri tutarak geçirmeniz halinde çok sevinçli bir akşam yaşayabilirsiniz.

14 Nisan 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar  saat 06:59-16:53 arasında Ay-boşluk  etkisi altındayız. Yanlış anlaşılmalara meydan vermemek için sabah dikkatli olmakta yarar vardır. Hatalar yapılabilir veya hassasiyet yüzünden olayları yanlış değerlendirebiliriz. Hoşgörünün ve ılımlı iletişimin sınırlarını iyi çizerek ancak her sözün altında bir şey aramadan günü geçirmekte yarar var. Kardeşlerimiz, ailemiz, yuvamız içindeki iletişim, geçmişe dönük meseleleri ön plana getirebilir. Biraz duygusallaşırız, ilgi görmek isteriz. Saat 16:53 Ay-Aslan geçiş etkinliğinde, mesleki ve ailevi şartlarınızı en iyi hale getirmek ve sosyal yönden aktif olmak adına neler yapabileceğinizi düşünürsünüz. Kafanızın içinde faydalı birçok çözüm olduğu halde bunları hayata geçirme konusunda desteğe fazlasıyla ihtiyacınız olduğu bir gerçektir. Saat 18:27 Merkür-Jüpiter görünümü, sağlam ve uzun vadeli şekilde düşünmenin, hiçbir şeyi şansa bırakmadan bilgi ve tecrübenize uygun işlere yönelmenin işaretçisidir. Aşk, çocuklar, ilişki konularında tercihlerinizi doğru şekilde yapabilirsiniz. Günün ışığı, gönlünüzü aydınlatsın. Her işiniz kolayca gerçekleşsin. Gönülden sevgilerimle,

14 Nisan 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevdiklerinizle birlikte ortak duygu birliği içinde olsanız bile, aranızda oluşabilecek sürtüşmelere engel olamayacaksınız. Geçmiş olaylar yüzünden tartışabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili duygu yoğunluğu yaşıyorsunuz.. Belki de, uzun süredir bir türlü kopamadığınız bir arkadaşınızla yollarınızı ayırabilirsiniz. Güvendiğiniz ve tanıdığınızı zannettiğiniz bir arkadaşınızdan zarar görebilirsiniz..

14 Nisan 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Jestleriniz ve duyarlılığınızla insanları etkileyebilirsiniz. İyi niyetli yaklaşımlarınızın olumlu geri dönüşleri olabilir. Eski tanıdıklarla bir araya gelmenizi sağlayacak etkinliklere katılabilirsiniz. Hırslı yaklaşımlarınız bazı konularda ciddiyetinizin veyayapma niyetinde olduğunuzun anlaşılmasını sağlayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde zaman zaman huzursuzluklar söz konusu olabilir. Ev, aile, ülke konularının ön plana çıkabileceği bir gündeyiz. Bu anlamda hassasiyetlerimiz olabilir. Öğle sonrası saatlerde ise, fikir alışverişleri, uzlaşma veya yaratıcılık gerektiren konularda olumlu bir enerji akışı var. Ancak, gece saatlerinde, geçen hafta 4 Nisan tarihinde uzun uzun yazdığımız Uranüs'ün olumsuz görünümü tekrar kendini hatırlatabilir. Ani ve beklenmedik olaylar ve durumlar, hızlı düşünmenin yaratacağı yanlışlar, ani tepkiler, tartışmalar, ufak tefek sakarlıklar ya da kazalar da ufak çaplı da olsa gündemde iki gün için. Provokatör kişilerden uzak durmakta ve riskli olabilecek her başlığa dikkatle yaklaşmakta fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

14 Nisan 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatleri hareketli olabilir. Planlarınızdaki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Ailevi konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Bugün keyif aldığınız konulara zaman ayırabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanacağınız alanlarda kısmetler olabilir. Günün ikinci yarısında ev hayatınızdaki koşullar ön plana çıkabilir.

14 Nisan 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

PLATONİK olarak size hayranlık duyan bir kişinin olur olmaz yerde karşınıza çıkması size bıkkınlık getirebilir. Onu kırmadan konuşun.

14 Nisan 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, çocuklarınızla iletişim konusunda olumlu adımlar atabilir, aşk hayatınızda yeni tekliflerle karşılaşabilir ve kendinizi en iyi şekilde göstereceğiniz sunum ve gösterilerde yer alabilirsiniz. Dolunay size ikili ilişkilerinizde kalıcı adımlar atma imkanı sunarken, ilişkisi devam edenler için bu zaman dilimi, ilişkiyi bir adım öteye taşıyabilecek etkidedir.

14 Nisan 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda çok güzel bir teklif ayaklarınızı yerden kesebilir. Sanatsal işlerinizde aşk hayatınızda ve çocukla ilgili konularda çok güzel gelişmeler, şanslar ve fırsatlara sahip olacaksınız.

14 Nisan 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özellikle eğitim, haberleşme, fikirleri ortaya dökme, planlamış olduğunuz faaliyetlere işlerlik kazandırma konularında ilerleyebilirsiniz. Ay‘ın boşluk etkisi sizi bir parça tembel olmaya sevk etse de zihninizin işlek olması sayesinde değerli çalışmaları yapma konusunda kararlı ve hevesli olabilirsiniz. İtici güce sahip bir gökyüzü durumunu faydaya çevirebilirsiniz. Genel olarak ise; Ay bugün 06:59‘da boşluğa girecek ve 16:53‘te Ay Aslan burcuna geçiş yapacak. Gökyüzünde Merkür ve Jüpiter arasında olumlu bir açı yer alacağı için bugün oldukça verimli, işleri yoluna koyduğunuz ve planlarınızı yürürlüğe geçirdiğiniz bir gün olacaktır. İş ve ticaret bakımından şanslı, fırsatlara açık ve her açıdan kazançlı bir süreç olacak. Bu durumu insanlarla kurduğunuz iletişimde güven duygusunu ön plana çıkararak güçlendirebilirsiniz. Fırsat kapılarını açabilecek perspektife ve zihinsel enerjiye sahip olacaksınız. Bilgi dağarcığınızı geliştirebilir ve öğrenme aşkınızı kullanarak eğitimlerden başarılı sonuçlar alabilirsiniz. Kalender duygular içerisinde olabilirsiniz. Hayata olumlu bir bakış açısı ile bakabilirsiniz.

14 Nisan 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor.

14 Nisan 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 35' 03" R
Ay
Aslan
05° 30' 03" R
Merkür
Koç
27° 48' 03"
Venüs
Boğa
17° 44' 08"
Mars
Koç
10° 09' 29"
Jüpiter
Boğa
27° 09' 02"
Satürn
Balık
17° 40' 01"
Uranüs
Boğa
23° 07' 57"
Neptün
Balık
29° 17' 07"
Plüton
Kova
02° 04' 31"
Chiron
Koç
21° 23' 52"
Lilith
Başak
24° 50' 42"
True Node
Koç
14° 54' 20"
Son Güncelleme : 14/05/2024 00:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>