Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Nisan 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin heyecanı dolu dolu yaşayabilmeniz, tüm etkilenmelerin dışında olduğunuz şeklinde vereceğiniz izlenime çok bağlı. Aile desteği, sadece onaylama anlamında da olsa, süreç içinde sizde yönlendirildiğiniz duygusu yaratabilir.

İş hayatınızda küçük bir taşınma var. Bugünlerde ön hazırlığına girişeceksiniz. Bir tür ortaklık içinde olduğunuz arkadaşınız, yeni fikirleriyle sizi düşündürecek.

İş yaşamınızdaki hareketlilik, bugünlerde size yeni kazanımlar getirebilir. Para alışverişlerindeki temkinliliğiniz, her çeşit olumsuz koşula hazırlıklı olarak yakalanmanızı sağlıyor.

Bazı çözümsüz gibi görünen çelişkilerde yapabileceğiniz şey oldukça fazla. İş ortamınızda bazı ilişkileri yumuşatmada dinamo görevi yapabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizden bile gizlemeye çalıştığınız genel bir güvensizlik yaşıyor gibisiniz. Bugünlerde kendinize yönelip birtakım yenilenmelere açık olmanızda yarar var. Bazı konulardaki değişmez düşünceleriniz saplantılara dönüşebilir. Geçen günlerdeki, doğrudan sizinle ilgili bir yanlış değerlendirmenin hazımsızlığını üzerinizden atmaya çalışacaksınız.

12 Nisan 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Salı günümüz saat 11:07 Ay-Yengeç burcu seyriyle başlıyor. Hayatın her alanında güven içinde yaşama arzumuz yükseliyor. Değerlerinize, geleneklerinize ve sevdiklerinize sıkı sıkıya sarılırsınız. Sahip olduklarınızı kolunuzun koltuğunuzun altına alırsınız. Ülkeniz, sizin insanlarınız, çevreniz, sevdikleriniz, mali gücünüz gayet kıymetlidir. Huzur ararsınız, bulunduğunuz alanı korursunuz. Saat 12:40 Merkür-Neptün olumlu görünümü,  hem  maddi ve manevi anlamda sizin için önemi olan konularda olumlu düşünmenizi sağlıyor hem de hedefinizi gerçekleştirme yönünde size şifalandırıyor. Yaratıcı düşünüyor, etrafındaki insanları himayesi altına alıyor, onlara ilham gücü oluyor. Kişisel hem de ilerisi adına size maddi ve toplumsal anlamda güç kazandırabilecek kişilerle karşılaşabilirsiniz. Yaratıcı yeteneklerinizi gösterebileceğiniz ortamlara girebilirsiniz. Çocuklarınız varsa, onlarla alakalı gelişmeler üzerinde durabilirsiniz. Aşkta hem ciddi hem de hayallerinize uygun kriterlerine göre, ilerisini düşünerek hareket edebilirsiniz. Saat 22:16 Venüs-Mars görünümü, bizi rahatsız eden, elimizi kolumuzu bağlayan problemleri hem maddi hem manevi anlamda çözüme kavuşturma arzumuzun işaretçisidir. Ancak Mars gölgeli günlerindeyiz. Her ne olursa olsun, finansal konularda dikkatli bir şekilde hareket etmemizde yarar görüyorum. Ayrıca ilişkilerimizde daha akılcı olmamız faydalıdır. Günümüz hayırlı gelişmelere vesile olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

12 Nisan 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Para kazanmayı seviyorsunuz. Size gelen teklifleri anında değerlendirmek istiyor, fakat tüm bunları yaparken, bazı şeyleri gizleme ihtiyacı içindesiniz. Kendi gücünüzü ispat etmek için, başlattığınız mücadelenin içinde olmaktan, büyük bir zevk alıyorsunuz. İsteklerinizin ilgi görmesi son derece hoşunuza gidiyor..

12 Nisan 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal konularda haftanın ilk yarısında olumlu etkiler söz konusu. Bu günler; yeni kişilerle karşılaşmalar, planlar veya romantik buluşmalar için uygun. Ağustos ayından bu yana aşk hayatınızda bir destek mevcut. Bu hafta ve önümüzdeki hafta da bu konuda destek görebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Venüs ve Mars arasındaki görünüm, hafta geneline yayılan aşk kokularına, aşk itiraflarına, sevgi temalı her tür ilişkide sevgi paylaşımlarına, eğlenceli aktivitelere, sosyal hayatı hareketlendiren planlara, romantik yemeklere, karşılaşmalara, diyaloglara veya karşılaşmalara ya da hayatımıza girebilecek alışılmadık tarzda kişilere dikkat çekiyor. Yeni bir aşk, yeni çevreler veya mevcut ilişkilerde yeni bir deneyim ya da yüksek yaratıcılığımızı kullanabileceğimiz her tür sanatsal, şiirsel veya eylemsel faaliyet için uygun günlerdeyiz. Aynı zamanda, anlaşmalar, sunumlar, raporlamalar ve yazışmalar haftası! Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

12 Nisan 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün iletişimde olduğunuz kişiler gündeminizi etkileyebilir. Ticari konularda dağınıklık olabilir. Bazı olayları net görmekte zorlanabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde çaba sarf edeceğiniz bir gündesiniz. Yakın çevrenizdeki değişimlerden etkilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara yön kazandırmak isteyebilirsiniz. Sabırlı olun.

12 Nisan 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her halinizle öylesine cana yakın ve sevecensiniz ki etrafınızı insan seli kaplamış adeta. Güzel ve duru düşünceleriniz insanların içini rahatlatıyor.

12 Nisan 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca değer verdiğiniz kişiler ve aile ilişkilerinizde iletişim problemleri yaşayabilir, ruhsal olarak kararsızlık ve zihinsel yorgunluk hissedebilirsiniz. 17.00 sonrasında çocuklarınıza zaman ayırabilir, özel yaşamınızda seçici ve titiz olduğunuz tarafları daha yoğun hissettirebilirsiniz.

12 Nisan 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatınızda keyfiniz yüksek olabilir. Kafanızda oluşturduğunuz fikirleri sosyal ortamlarınızdan alacağınız desteklerle yerine getirebilirsiniz. Gruplar içinde yaratıcılığınız yüksek olacak.

12 Nisan 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendinizi rahat hissedeceğiniz yerlere gidebilir, keyif aldığınız lokantalarda yemek yiyebilirsiniz. Sosyal ilişkilerinizde sizi iyi hissettiren insanlarla temas halinde olmayı arzu edersiniz. Merhamet ve insan sevgisini yoğun tadabileceğiniz bugün özellikle arkadaş çevrenizde size ihtiyacı olanlara manevi destek sağlamak isteyebilirsiniz. Genel olarak ise; Ay bugün saat 11:25‘te Yengeç burcuna geçiş yapıyor. Ay İkizler burcundayken oldukça zihinsel ve iletişimsel kaldığınız saatler yerini daha duygusal, yumuşak ve evcimen bir enerjiye bırakıyor. Ay Yengeç burcundayken annelik etmek, sevdiklerinize bakmak, beslemek ve çocuklarla ilgilenmek gibi konulara ilginiz artar. Ailenizle ve yakın çevrenizle bir arada olmak istersiniz. Duygularınız ve sezgileriniz güçlenir. Hayal gücünüz, sanatçı ve yaratıcı tarafınız beslenir. Anılar ve nostalji hissi artar, geçmişe özlem duyulabilir. Çocukluk günlerini yad etmek, hatırası olan eşyalara bakmak, eski arkadaşlarla bir araya gelmek, ev işleriyle ilgilenmek, yemek pişirmek, anne-babanıza ilgi ve sevgi göstermek arzusu duyabilirsiniz. Dışa dönük olmaktan çok içe dönük olmayı isteyebilirsiniz. Sizi rahatlatan, aşina olduğunuz, güven bulduğunuz yerlerde olmak, maceraya atılmak ve risk almak istemezsiniz. Sizi hep rahatlattığını bildiğiniz, alışık olduğunuz ve karşınıza ne çıkacağından emin olduğunu yerler, mekanlar ve tanıdıklarla bir arada olmak en akıllıcası olacaktır. Ev ve mutfak alışverişi yapmak, eve alarm taktırmak, saksılarınıza, çiçeklerinize bakmak ve su vermek için en uygun günlerden biridir. Kadınlarla vakit geçirin. İş arkadaşlarınıza veya komşularınıza sevecekleri tatlı, pasta, kurabiye, bisküvi türü yiyecekler ikram ederek sürpriz yapın. Dertli ve konuşmaya ihtiyacı olan bir dostunuza kulak verin, kucaklayın, stresinizi atacak sohbetler yapın. Evinize, banyonuza, mutfağınıza, yatak odanıza yönelik dekorasyon ürünleri alabilir, evinizi derleyip toplayabilirsiniz. Ay'ın su grubunda yer aldığı bu günde bol bol sıvı almalısınız. Uzun bir banyo yapabilir, vücudunuzu nemlendirebilir, suyun nimetlerinden yararlanabilirsiniz. Güçlü etkileri hayatınıza yansıtan Ay'ın yöneticisi olduğu bu burçta sevgi, merhamet, empati ve güven duygusunu yaşayarak gökyüzü enerjilerini avantajınıza kullanabilirsiniz. Bugün gökyüzünde kozmik aşıklar Venüs ve Mars arasında olumlu bir açı var. Bu çifte kumrular gibi sevdiğinizle baş başa mutluluk dolu anlar yaşayacağınız bir transittir. Tüm diğer ilişkileriniz bu transit etkisi ile olumlu geçecektir. İyilik dolu, yardım sever, iyi huylu bir tavırla insanlara yaklaşabilirsiniz. Güzellik ve huzur aramak için uygun bir zamandır. Sanat çalışmaları için yardımcı bir açı kalıbıdır. Çevrenizde sizi seven, öven ve hediyeler alan kişiler olabilir. Bu transitin tadını her yönden çıkarmaya çalışmalısınız. Cinsellik ve kendini güzel hissetmek için harika bir konumdur.

12 Nisan 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basacak.

12 Nisan 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 12' 50" R
Ay
Aslan
13° 32' 43" R
Merkür
Koç
28° 34' 06"
Venüs
Boğa
18° 32' 19"
Mars
Koç
10° 39' 23"
Jüpiter
Boğa
27° 18' 16"
Satürn
Balık
17° 42' 50"
Uranüs
Boğa
23° 10' 13"
Neptün
Balık
29° 18' 05"
Plüton
Kova
02° 04' 18"
Chiron
Koç
21° 25' 53"
Lilith
Başak
24° 55' 03"
True Node
Koç
14° 53' 04"
Son Güncelleme : 14/05/2024 15:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>