Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Nisan 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Dostlarınız, ilişkinizi tencere ve kapağı benzetmesiyle tanımlıyorlar. Sürdürdüğünüz ilişkiyi oldukça saygın bir yere koyuyorsunuz. Birlikteliğinizin her koşulda tartışılmaz bir önceliği var

İşyeriniz birkaç güne kalmadan bazı sorunları sizin lehinize çözecek. Yakında bir ödülünüz var. Bir yetkilinizin genel güvensiz davranışları sizde birtakım alınganlıklara neden olabiliyor. Bunu yenebilirsiniz.

Paranızı değerlendirmek için aldığınız değişik tavsiyeler, sizi yeni açılımlara yöneltebilir. Ama beri yanda paranızın şimdiki yerinde hiç olmazsa değerini koruduğunu biliyorsunuz.

Akrabalarınızdan birine karşı gittikçe artan güvensizliğiniz, biraz haksızlık içeriyor olabilir. Bazı güvensizlikleri zihninizde geliştirip uç noktalarda yaşayabiliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakınlarınızla ilgili alacağınız bir haber sizi bugünlerde şekillendirebilir. Birkaç gününüzü akraba çevrenizde geçirmek durumunda kalabilirsiniz. Kulaklarınızı başkalarının görüşlerine kapadığınız ve ilgilenmediğiniz söyleniyor. Bu konuyla ilgili bir tartışmada kendinizi savunmaya geçip eleştirilere yine ilgisiz tavır alacaksınız.

17 Nisan 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar 17 Nisan-27 Mayıs arasında Mars-Yay burcunda gerileyecek. Bu süre içinde, eşimiz,ortağımız veya diğer insanlarla olan her türlü mal, mülk, para gibi kazanç meselelerinı koşulların değişme ihtimaline karşı daha dikkatli bir şekilde ele almak yararlı olur. Bu dönemde Boğalar aslında monotonluğa alışık oldukları halde, içlerinde uyanan cesaret ve girişim arzusuyla daha fazla kazanmanın yollarını arayabilirler. Şuradan şu gelir, bu kişiden bu gelir gibi. Ancak burcunuzda gerileyecek Merkür ve yine tedbirli düşünmeyi sağlayacaktır. Mars-Yay geri hareket döneminde,  eşimizi, ortağımızı ve piyasanın durumuna göre bir risk analizi yapmamız yararlı olur. Bir yerlerden destek geliyorsa bunun bedelini öder miyiz veya biz birilerine yardımcı oluyorsak, bunun bize bir zararı olur mu diye ölçüp tartalım. Enerjimiz içe yönelik olacağı için, hesabı bilmeyen eş veya ortakla aramızda sorunlar yaşanabilir. Bazen olayları fazla abartılı ele alırız. Bazen rehavete kapılırız. Bölüşülen mal, mülk, para, çekilen kredi veya ödemeler hususunda kanuni haklarımızın da farkında olalım. Bu dönemin hedeflerimizi tekrar gözden geçirmenizde, yarım kalan işlerinizi bitirmenizde vesile olması dileğimle,  

17 Nisan 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yönetme kabiliyetiniz artıyor. Yönetici pozisyonunda iseniz, çevrenizi yeniden koordine edecek gerekli titizliği işinize başarılı bir şekilde yansıtacaksınız. Ruhsal anlamda kendinizi dinç hissettiğiniz müddetçe, her şey yolunda olacaktır.. Akıllıca yapacağınız planlar yaşamınızda önemli bir yer tutacak. Ruhsal dinginliğiniz biraz da özel isteklerinizin gerçekleşmesine bağlı.

17 Nisan 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklemeden uzak, hareket zamanı olduğunun farkındasınız. Aşırı enerjik, canlı, olaylara pozitif tarafından bakan yönlerinizle başkalarını korkutan bir sorunla karşılaşsanız dahi kimsenin yardımına ihtiyaç duymadan korkusuzca sorunların üzerine giderek ortadan kaldırırsınız.

17 Nisan 2016, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcı çalışmalar ve kendinizi geliştirebileceğiniz güzel fırsatlar var. Aşkta ve yaratıcı alanda daha mutlu olabilirsiniz.

17 Nisan 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karşı cinsin ruhundan iyi anlıyor ve verdiğiniz kararlarda isabetli davranıyorsunuz. İnsanlar sizinle dürüst olarak iletişime geçmek istiyorlar.

17 Nisan 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal işlerinizi rahatça çözümlemenizi sağlayan, para akışınızı destekleyen bir enerjinin yanı sıra, çocuklarınız ve aşk hayatınızda değer verdiğiniz kişi için fazladan harcamalar yapabilirsiniz. Kendinizi iyimser ve pozitif hissedeceğiniz bir günde bulunuyorsunuz.

17 Nisan 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünden itibaren 27 Mayıs tarihine kadar, kredi, burs, nafaka, miras, sponsorluk, vergi, sigorta, prim gibi daha çok maddi başlıkları kapsayan konularla meşgul olabilirsiniz. Öte yandan birlikte çalıştığınız ya da ortağınız olan kişilerle bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

17 Nisan 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çocuklarınızla ilgili meseleleri temizlemek ve onlar için yapmanız gereken işlerle vakit geçirebilirsiniz. Yemek pişirmek ve genel olarak sindiriminize özen gösterecek konulara yönelmek gündemde olabilir. Diyet yapıyorsanız bu konuyla ilgili yayınları takip edip zihninizi bu konuya odaklayabilirsiniz. Çocuklarınızın sağlık kontrollerini halledebilirsiniz. Genel olarak ise; bugün Ay 07:47‘de Başak burcuna geçiş yapıyor. Bugün rutin işlerle ilgilenip, temizlik yapmak, işlerinizi, evinizi yoluna koymak,planı çıkarmak, dağınıklıkları toparlamak, yarım kalan işleri bitirmek, bozuk olan aletlere tamir ve bakım yapmak, muhasebe, bütçe, bilgisayar sistemleri ile ilgilenmek, sağlık kontrolleri, doktor ziyaretleri yapmak, fırında ekmek türü hamur işleri yapmak, vitamini bol tahıllara yönelik özlü yiyeceklerle ve besinlerle bünyenizi korumak, midenize özen göstermek, diyet yapmak için uygun bir gün. Endişelenmeye daha müsait olacağız, detaylara takılabilir, bir işi hallederken mükemmel olmak için gayret sarf edebilirsiniz. Ayrıca bugün Merkür/Plüton arasında olumlu bir açı kalıbı oluşacak. Konsantrasyon gerektiren bir konuya rahatlıkla odaklanıp, enine boyuna inceleyebileceğiniz bir transittir. Psikolojik konularla ilgilenmek, terapi almak veya gizemli konulara yönelmek için iyi bir fırsattır. Kayıp bir şeyi arayıp bulmak veya bir sırrı ortaya çıkarmak daha kolay olacaktır. Düşünce gücünüzle etkilemek ve başkalarının görüşlerini değiştirmek için etkili olabilirsiniz. İşlerinizde size odaklanma gücü verecek bu açı kalıbı sayesinde düşüncelerinizi toparlayıp, iradenizi ortaya koyabilirsiniz. Uzun zamandır aklınızda olan bir konuyu konuşmak, tartışmak ve ifadenizi etkin kılmak için işe yarayacak bir transittir.

17 Nisan 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz. Bu davranışlar size birşey kazandırmaz.

17 Nisan 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 26' 52" R
Ay
Oğlak
11° 41' 57"
Merkür
Koç
16° 33' 09"
Venüs
Koç
29° 45' 34"
Mars
Balık
28° 56' 57"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 21"
Satürn
Balık
16° 29' 10"
Uranüs
Boğa
22° 17' 23"
Neptün
Balık
28° 52' 38"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 07"
Lilith
Başak
23° 13' 34"
True Node
Koç
15° 23' 18"
Son Güncelleme : 29/04/2024 09:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>