Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Kasım 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Geride bıraktığınız beraberliğin bazı sancılarını yaşıyorsunuz. Bunun nedeni ilişkiyi koparanın siz olmayışı. Sancılarınızın nedeni onu hala unutamamış olmanız değil, haksızlığa uğradığınızı düşünmeniz.

Yarından itibaren beklediğinizin üstünde bir çalışma temposunun içine gireceksiniz. Bu yoğunluğu sizinle paylaşmaya hazırarkadaşlarınız var. Hep birlikte üstesinden gelebilirsiniz.

Unutulmuş bir miras bugünlerde yine gündeme gelebilir. Sizin de payınıza küçümsenmeyecek bir rakam düşebilir.

Hayatınızı etkileyebilecek konumda olan birisi size dürüst davranmıyor. Çok yakında onu daha yakından tanıyabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dostlarınızla uzun vadeli bir planın hazırlığı içindesiniz. Bu hazırlık hepinizi heyecanlandırıyor. Siz içlerinden bazılarının sizi yarı yolda bırakacağı endişesini taşıyorsunuz. En kısa zamanda bu endişelerinizi onlarla paylaşmalısınız. Zevkli olduğu kadar zor bir yolu seçtiğinizin farkındasınız. Bu yüzden de sabırla davranacak yol arkadaşları gerekiyor size.

22 Kasım 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar 22 Kasım saat 00:22-21 Aralık saat 13:44 tarihleri arasında Yay burcunda ilerleyecek Güneş süresince, öncelikle maddi ve ilişki anlamında elde edilen veya edilmek istenen gelirlerin, bölüşümlerin, borç ve alacakların mutlaka iyi hesap edilmesi gerekiyor. Ancak eşimizin, ortağımızın ve tabii ki bizim de, ilişki veortaklıklarda derinlikli bir şekilde düşünmemizde yarar var. Bildiğiniz gibi Satürn de, Yay burcunda ilerliyor. Bu durumda öyle fazla açılamıyoruz. Kimseye güvenerek yola çıkamayız. Her türlü finansal meselenin akıllıca, hakkaniyetli, adil, yasalara uygun şekilde ele alınması lazım. Saat 11:35 Ay-Venüs olumlu görünümü, aşk hayatınızla ilgili konularda seçici ve dikkatli davranmanızı sağlıyor. Sizin için dürüstlük, sadakat ve güven verici olan ilişkiler son derece kıymetli. Saat 17:31 Ay-Merkür görünüm etkisi altında, işlerinizi yoluna koymak için birilerine karşı anlayışlı olmak gerekebilir. Kimsenin hatırını kırmak istemezsiniz. Ancak takdir edilmiyorsanız bir hayli içerlersiniz. Temizlik, düzen, güzellik, estetik gibi konulara önem verirsiniz. Saat 18:37 Ay-Pluto görünümünde, duygularımız öylesine yoğun ve öylesine güçlüdür ki, ilişkimizi içeren konularda partnerimizin her bir hareketi ve bize yönelik her tavrını gözlemlemeye çalışırız. Konuşurken kullandığı sözcüklerin ardında neler saklı çözmek isteriz. Saat 20:41-23 Kasım 22:42 arası Ay-Boşluk etkisindeyiz. Hem aşk hem kazancınızla alakalı konularda mantıklı düşünmeniz yerinde olur. Hayatta hiç bir şeyin mükemmel olmadığını biliyoruz. Elimizden geldiğince huzur bulmak niyetindeyiz. Oysaki boşluk süresince bizi hiç kimsenin anlamadığını düşünerek hassaslaşırız. Saat 21:19 Merkür-Jüpiter görünümü, finansal işlerinizi iyi takip ederek, borçlarınız varsa bunlarla ilgili konulara ağırlık vererek bu enerjiyi doğru şekilde değerlendirirsiniz. Hesabı bilmek vaktidir. Sağlığınızı her şeyden daha çok önemsemeli, ufak tefek şikayetlerinizi mutlaka doktora danışmalısınız. Diyet yapıyorsanız zorlanabilirsiniz. Abur cuburdan uzak durunuz. Yazı yazarken dik oturmayı unutmayınız. Bu görünüm yazı yazmak, kitap okumak, yabancı dil çalışmak, felsefe gibi konularda etkilidir. Ayrıca güzelliğiniz, bakımınızla ilgilenmenin de göstergesidir. Sevgi ve ilgi görmek istersiniz. Hatta sevdikleriniz tarafından şımartılmak hoşunuza gider. İyi ki varsınız dendiğinde, kendinizi çok iyi hissedersiniz. Güneşin ışıkları altında, mutlu bir güne uyanmamız dileğimle,

22 Kasım 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenizin istekleri, her zamankinden çok daha fazla ön planda olacak. Aile büyüklerinizi ziyaret edecek ve yaşlı akrabalarınıza yardım edeceksiniz. Sorumluluk bilinci içinde olacaksınız. Babanızla ilgili aktiviteleriniz önem kazanacak. Çevrenizde, sözde iyi niyetli kişilere dikkat etmelisiniz. Güven duygusunun eksik olduğu ortamlardan hemen uzaklaşmalısınız.

22 Kasım 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Düşüncelerinizi açıkça ifade etmeniz gereken günler. Böylelikle daha hızlı yol alabilirsiniz. Hedeflerinize kısa yoldan ulaşmak istiyorsanız, ilk adımı siz atmalısınız. Başkalarının gündemleriyle oyalanmayın. Güçlü bir lider olabilmek için daha fazla efor sarf etmelisiniz. Günün Atmosferi:Hayalperest yaklaşımlardan veya varsayımlardan kaçınmalı ve gerçekçi olunmalı. Kararsızlıklar vea iniş çıkışlı durumlar olabilir. Öğle öncesi saatlerde yanlış anlaşılmalara karşı esnek ve affedici olmak yararlı olabilir. Farklı engel veya aksilikler de olabilir. Dedikodu yapmaktan veya söylentilere inanarak hareket etmekten kaçınmalı. Öğle sonrası saatlerde ise, olumlu gelişmeler veya duyumlar söz konusu. Olumlu ve zarif kişilerlebirlikleri veya arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Öğreneceğiniz kadar öğreteceğiniz şeyler de olabilir. Olumlu iletişim kurmaya veya yaşadığınız yerde koşullarınızı iyileştirmeye çalışmanızda fayda var. Ancak, ihmal edilen görev ve sorumluluklar sorun yaratabilir ve duygusal yaklaşımlarde sorun yaratabilir. Planlı programlı ilerlemeli ve dikkatli olmalısınız. Kurallarla ilgili veya yapısal problemler dikkat gerektiriyor.

22 Kasım 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcılığınızı kullanacağınız işlerde daha başarılı olabilirsiniz. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konularda gelecekleri yönünde kararlar alabilirsiniz. İşlerinizde en iyisini yapmaya çalışacağınız bir gündesiniz. Bazı konularda mücadele etmeniz gerekebilir. Akşam saatlerini sakin geçirmek isteyebilirsiniz.

22 Kasım 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gelirinizi ve kariyerinizi etkileyecek önemli bir anlaşmayı karara bağlayacaksınız. Yakın bir arkadaşınız sizi biriyle tanıştıracak. Ona direkt sorular sormaktan kaçının.

22 Kasım 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün güzelliğiniz ve çekiciliğinizle ön planda olacağınız, spor, eğlence ve aşk hayatınıza zaman ayırabileceğiniz, yaşamınızdaki olası teklifleri değerlendirmeniz gereken, size şanslı ve olumlu etkiler sunan bir zamandasınız.

22 Kasım 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklaşa para arayışlarınızda oldukça şanslısınız. Yaptığınız işlerin karşılığı karşınıza gelebilir. Birteklifi veya parasal teklif gündeminize gelecek. Kararsızlıklarınızı kendinize saklamaya çalışın.

22 Kasım 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir ay boyunca devletle ilgili ödemeler ve ortak kazanımlarla ilgili konulara odaklanacaksınız. Bugün hobilerinize ve kendinizi iyi hissettiren konulara odaklanabilirsiniz.Günü çocuklarınızla haşır neşir olarak ve fazla zihninizi meşgul etmeyerek geçirebilirsiniz. Zihninizi daha somut kullanabileceğiniz konular ise hayatınızın krizli alanlarından nasıl ve ne şekilde çıkacağınızın irdelemesi olacaktır. Bilhassa hizmet alanınızdaki yatırım ve ilerlemeler sayesinde ortaklaşa kazanımlar, devlete ait ödemelerle ilgili dengeyi yakalayabilmeniz olasıdır.

22 Kasım 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte yeni bir atılım yapmanızın en uygun zamanı. Bunu güvendiğiniz bir dostunuzun sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Bu da size bol paranın kapılarını açabilir. Yalnız anlaşmalarınızı kağıt üzerinde gerçekleştirin. Yoksa zararını siz görürsünüz.

22 Kasım 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
25° 53' 33" R
Ay
Terazi
21° 26' 02" R
Merkür
İkizler
28° 13' 11"
Venüs
İkizler
29° 08' 27"
Mars
Boğa
05° 27' 11"
Jüpiter
İkizler
05° 00' 33"
Satürn
Balık
19° 16' 57"
Uranüs
Boğa
25° 00' 60"
Neptün
Balık
29° 51' 49"
Plüton
Kova
01° 40' 07"
Chiron
Koç
22° 51' 17"
Lilith
Başak
28° 34' 44"
True Node
Koç
12° 51' 37"
Son Güncelleme : 16/06/2024 16:33

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>