Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Nisan 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun için duygulardan önce mantık geliyor. İlişkinizin en büyük problemi belki de bu. Bir süre daha bu çekişme sürecek gibi gözüküyor. Mantığınızdan çok duygularınızla hareket ediyorsunuz.

İşlerinizdeki yoğunluk önümüzdeki günlerde de devam edecek. İşinizle ilgili sizi mesleki olarak geliştirecek bir kalabalık içinde görünüyorsunuz. Bu birliktelikten çok kazançlı çıkacaksınız.

Bugünlerde para konularında zorlama tercihleriniz olabilir. Akraba çevrenizden gelen beklenmedik öneriler oldukça parlak. Ama koşullarınızı bir hayli zorlamanız gerekecek.

Sabırsızlık gösterdiğiniz konuda dişinizi biraz daha sıkmalısınız. Bu şekilde sonuç çok daha olumlu olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Belli konularda şansınıza duyduğunuz güven sizi yanıltabilir. Bu konuları yararlı paylaşımlarla ele alıp değerlendirmeniz gerekecek. Yeni ilişkilerde ayaklarınızı yere sağlam basarak aldığınız kararlar, yine de bazı tökezlenmelere engel olamayabilir. Bu ilişkilerde aldanmaya çok açık durduğunuz ikili bir yakınlaşma içinde görünüyorsunuz.

22 Nisan 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Pazar günümüz yoğun enerjilerle dolu. İlki, saat 01:36 Ay-Mars karşıtlığı, maddi konularda iki yönlü hareket etmeye neden olabilir. Bir yandan ihtiyaçlarımızı elde etmek amaçlı düşünürüz, ancak diğer taraftan temkinli olmamız gerekebilir. Hesabımızı bilmemizde yarar var. Saat 03:56 Ay-Jüpiter görünümü, çevremizle iletişime verdiğimiz önemi işaret ediyor. Özellikle çalışma ortamı ve günlük sohbetlerde, işlerimizde bize karşı nazik davranılmasını istiyoruz. Çünkü biz buna dikkat ediyoruz. Saat 05:21 Ay-Pluto karşıtlığı yolculukları, ailenizle olan bağlantınızı, işlerinizi yoluna koymak amaçlı görüşmeleri, derinlikli düşünmeyi sağlıyor. Fikirlerinizi, planlarınızı hayata geçirmek kolaylaşıyor. Saat 15:40 Ay-Venüs görünümü, doğallığın işaretçisidir. Eğer aşk hayatınız veya yakınlarınızla alakalı problemleriniz varsa, büyüklük bende kalsın diye düşünürsünüz. Sevdiklerinizi arayabilir, gönüllerini alabilirsiniz. Özellikle büyüklerinizle aranızdaki kırgınlıkların kendiliğinden düzeldiğini veya bir büyüğünüzün size karşı sevgi dolu yaklaştığını farkedebilirsiniz. Çevrenizle olan ilişkiniz de güçlenir. Özellikle eski dostlar, eski tanıdık mekanlar, eskiye ait konular ele alınır. Çekici olursunuz. Ancak iştahımız bir hayli yükselir. Güzelliğinize ve bakımınıza, sanatsal konulara bir hayli meraklı olursunuz. Saat 15:58-20:09 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Yanlış anlaşılmalara meydan vermemek için sabah dikkatli olmakta yarar vardır. Hatalar yapılabilir veya hassasiyet yüzünden olayları yanlış değerlendirebiliriz. Hoşgörünün ve ılımlı iletişimin sınırlarını iyi çizerek ancak her sözün altında bir şey aramadan günü geçirmekte yarar var. Kardeşlerimiz, ailemiz, yuvamız içindeki iletişim, geçmişe dönük meseleleri ön plana getirebilir. Biraz duygusallaşırız, ilgi görmek isteriz. Saat 20:09 Ay-Aslan burcunda ilerleyecek. Mesleki ve ailevi şartlarınızı en iyi hale getirmek ve sosyal yönden aktif olmak adına neler yapabileceğinizi düşünürsünüz. Kafanızın içinde faydalı birçok çözüm olduğu halde bunları hayata geçirme konusunda desteğe fazlasıyla ihtiyacınız olduğu bir gerçektir. Pazar günümüz sevindirici gelişmeler işaret olsun. Kalben huzur dileklerimle,

22 Nisan 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Farklı bir güne hazır mısın? Rutinin dışına çıkacağın bugünde cesaretin ve güler yüzünle etrafa renk katacaksın.

22 Nisan 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hedeflerinizi ve yaşamınızı güzelleştirmek için atacağınız adımlarda öncelikle kendisine güvendiğiniz kişilerden destek almalı ve onların engin tecrübelerinden yararlanmalısınız. Bu noktada sosyal çevre bağlantılarınızı daha güçlü tutmak hedeflerinize ulaşmanız açısından size büyük kolaylıklar sağlayacaktır. Özel ilişkilerde ise derinleşme ve tutkunun giderek arttığı bir süreç.

22 Nisan 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bolca hareket ve ziyaret dikkat çekiyor. Alacağınız haberlerle planlarınızı değiştirebilirsiniz.

22 Nisan 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün,  Özel yaşamınızda eş yada sevgilinizle sorunlarınızı aşacaksınız ve ilişkiniz daha önce olmadığı kadar iyi bir hal alacak. Eş yada sevgilinizden gelecek sevgi dolu jestlerle romantizmin doruklarına çıkacaksınız.

22 Nisan 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Geleceğe yönelik isteklerinizin arttığı bir dönemdesiniz. Yeni yatırımlarda bulunmak için harekete geçebilir, dikkatinizi parasal konulara yöneltebilirsiniz. Kararsızlık ve karışıklık yüzünden sağlık sorunları çıkabilir.

22 Nisan 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınız hayatınızın gidişatını netleştirebilir. Önemli gelişmeler kendinizi iyi hissettirecek. Ortaklık işlerinizi ve planlarınızı gözden geçireceksiniz.

22 Nisan 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tembelliğe doymak bugün siziz için zor olur.Doğrusu yorucu bir haftadan sonra bunu hak ettiniz. Günü dostlarınıza ayırın. Sanatçı yönünüzden faydalanma zamanı.

22 Nisan 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Normale oranla daha esnek olmak zorunda kalacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Günün konusu, programınızda değişiklik yapma zorunluluğunun doğması olabilir. Planlanmamış hamleler yapmak zorunda da kalabilirsiniz.Ama başarı sizden yana...

22 Nisan 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 39' 10" R
Ay
Yay
04° 19' 36"
Merkür
Koç
16° 00' 46"
Venüs
Koç
26° 12' 59"
Mars
Balık
26° 43' 47"
Jüpiter
Boğa
23° 03' 16"
Satürn
Balık
16° 13' 31"
Uranüs
Boğa
22° 07' 36"
Neptün
Balık
28° 47' 17"
Plüton
Kova
02° 05' 40"
Chiron
Koç
20° 26' 17"
Lilith
Başak
22° 54' 26"
True Node
Koç
15° 32' 21"
Son Güncelleme : 26/04/2024 12:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>