Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Sürpriz Gelişmeler Yaşanabilir Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Haziran 2020, Salı

Aşk 90%
Para 10%
Sağlık 20%

İnsanlar sık sık sizinle birlikte olmayı sevdiklerini söyler, çünkü etrafınızdaki insanları etkileyebilen birisiniz. Fakat bugün özellikle birini etkilemek veya hatta onlarla konuşmak bile istemeyebilirsiniz. İçinizde dışarı çıkmak için çığlık atan bir sır olabilir. Biri size güvendiğinde, sizin de onlara güvenebileceğinizi düşünüyor musunuz? Bugün bu sorunun cevabının bulmalısınız.

Bugün işteki durumunuzu iyileştirmek için yapmanız gereken her şeyi düşünüyor olabilirsiniz. Taleplerinizi açıkça belirtmiş olsanız bile, hiç kimse çok fazla ilgi gösteriyor gibi görünmüyor. Yanlış insanlarla konuşuyor olmanız mümkün mü? Bu, yarış içinde olduğunuz bir mücadele ortamından çıkıp kendi patronunuz olmanız için bir bahane olabilir. Çok yaratıcısınız ve sağlamfikirleriniz var. Neden ikisini birleştirip birleştiremeyeceğinize bakmıyorsunuz?

Bugün, uzun zamandır haber alamadığınız bir arkadaşınızdan sürpriz bir telefon ve e-mail alabilirsiniz. Bu sizi mutlu edecek çünkü arkadaşınızı merak ediyordunuz. İş konusunda bazı değişiklikler yaşamış olabilir fakat sizin için olası yeni fırsatlardan da bahsedebilir. Söylediklerini bir dinleyin, düşünün ve bir kaç gün içerisinde karar verin.

Bugün özel bir methiye alabilirsin. Güçlü ve olumlu bir süreç kariyerin adına başlıyor ve daha şimdiden ilham verici arkadaşlar ve çevre edinmeye başladığını fark ediyorsun. Belki de içinde bulunduğun bir proje yönetimdeki söz sahibi insanlar tarafından konuşulmaya başlamıştır. İsmin de duyulmuş ve insanlar senden bahsediyor olabilir. Bütün bu süreç yaşanırken duygusal partnerini de unutma. Başarılarını onunla paylaş ve baş başa bir kutlama organize et.Elinizden geleni yapmış ve her şeyi kontrol altına almış olmanıza rağmen, tamamlanmış önemli bir projedeki gecikme biraz sinirinizi bozabilir, kendinizi yetersiz hissettirebilir, sizi öfkelendirebilir. Şu noktada beklemekten başka yapabileceğiniz bir şey ok. Büyük ihtimalle daha bir çok önemli görev sizi bekliyordur, bu yüzden onlarla ilgilenin ve diğerini aklınızdan çıkarın. Önünde sonunda her şey hallolacaktır. Dayanın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanların bugün yolunuza çıkmaması akıllıca olur; zira kendinizi ağzına kadar ateşli kömürlerle doldurulmuş bir lokomotif gibi hissediyor olmanız muhtemel. Büyük ihtimalle izlediğiniz yol konusunda son derece kararlı olacaksınız ve hiçkimse sizi yolunuzdan çeviremeyecek. İnsanlar dikkatli bir şekilde bakarsa, kulaklarınızdan çıkan buharı bile görebilirler.

23 Haziran 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 15.33'e kadar planlarınızda ve işlerinizde karışıklık ve aksaklıklarla karşılaşabilirsiniz, değişikliklere gidebilirsiniz. Söz verirken iki kere düşünmeli, büyük konuşmaktan kaçınmalı. Saat 15.33'ten itibaren bir tıkanıklığı çözebilirsiniz. Başarı sağlama, sonuç elde etme daha rahat ve huzurlu hissetmenizi sağlayabilir.

23 Haziran 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birikimlerini kullanmak için doğru zamanı bekliyorsun. Yapacağın finansal yatırımları hızlıca gözden geçiriyorsun. Beklemediğin bazı gelişmeler seni aceleci olman konusunda zorlayabilir. Kariyerinde sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Ailenle bir arada olmak sana güç veriyor. İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysan tanışacağın yeni bir heyecanlanmana neden olabilir.

23 Haziran 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularla ilgili bazı sorunlar sizi kararsızlıklara itebilir. Finansal konularda yanlış yönlendirebilmelere karşı dikkat etmelisiniz. Kariyer hayatınızda doğru bir yöne gittiğinizi düşünürken karşınıza çıkan engeller sayesinde yanlış yaptığınızı görebilir ve zararın neresinden dönersem kârdır düşüncesini benimseyebilirsiniz. Şüphelerinizde haklı çıkacağınız bugün duygusal olarak ta gerçekleri görmeye yakınsınız.

23 Haziran 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizle ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. İletişimin yoğun olduğu zamanlar yaşayabilirsiniz. Gün içinde eğitim konularıyla ilgili işlere yönelebilirsiniz. Kardeşlerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir. Öğle saatlerinde aile ilişkileriniz ön plana çıkabilir. İç uyumunuzu korumak size fayda sağlayacaktır.

23 Haziran 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde özgüveninizi başkalarının üzerinde hakimiyet kurmak için kullanmamalı ya da insanların yanlış anlayabileceği durumlar yaratmamalısınız.

23 Haziran 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkilerinizde partnerinize daha fazla güvenmeniz gereken bir enerji sözkonusu iken, sevdiğiniz, değer verdiğiniz kişilere sevginizi daha fazla göstermeniz ve kredi çekme gibi işlemlerinizi imkanınız varsa bir sonraki güne ertelemeniz faydalı olacaktır.

23 Haziran 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kutlama yapmak için mükemmel bir sebebiniz olsa da bugün kalabalıkla aktivitelere katılmaktan kaçınmalısınız. Bu tür buluşmalar enerjinizi ister istemez emecektir ve kendinizi kötü hissetmenize sebep olacaktır.

23 Haziran 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, Aslan burcuna giriş yapacağı 15:33’e kadar Yengeç burcunda seyahat edecek. Sabah saatlerini yakın çevrenize vakit ayırarak değerlendirebilirsiniz.Ay’ın Aslan burcuna girişi ile ev ve aile konuları önem kazanıyor. Öğleden sonraki saatleri evinizin tadilat işleriyle ilgilenerek değerlendirebilirsiniz.

23 Haziran 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

23 Haziran 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bekar bir boğaysanız, bugün zeki ve sevimli biriyle tanışabilirsiniz. Eğer evliyseniz, ilişkinizi heyecanlı tutacak bir şeyler yapın. Alışverişe çıkmak için uygun bir gün.

23 Haziran 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İç sıkıntılarınızın tek nedeni, kendinizi ifade edecek konulardan uzaklaşmanız. Asıl yapmanız gereken işler dururken, size uzak olanları tercih ediyorsunuz. Başlatacağınız yeni çalışmalar için, gerekli donanıma sahipsiniz. Bugün, sizi anlayacak arkadaş topluluğuyla bir araya gelerek, duygusal alış veriş içinde olacaksınız

23 Haziran 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 29' 18"
Ay
Kova
24° 45' 39"
Merkür
Koç
17° 51' 24"
Venüs
Boğa
03° 37' 06"
Mars
Koç
01° 21' 47"
Jüpiter
Boğa
24° 27' 13"
Satürn
Balık
16° 45' 38"
Uranüs
Boğa
22° 28' 08"
Neptün
Balık
28° 58' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 41"
Lilith
Başak
23° 34' 25"
True Node
Koç
15° 20' 59"
Son Güncelleme : 02/05/2024 13:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>